Özgürlük 1453'te başladı (567. yıl)
Yaşasın kutlu zafer

1453 'te "Ne mutlu komutan ne mutlu asker" olan ve İstanbul 'u Türk toprağı yapan büyük deha Fatih Sultan Mehmet Han'a,
1923'de Başbuğ Atatürk Başkomutanlığında Şükrü Paşa önderliğinde yaklaşık 5 yıllık İngiliz işgalinden İstanbul 'u kurtaran şanlı komutan ve askerlerine şükran ve minnet borçluyuz...
Ne mutlu Türk'üm diyene...
aramızda yunan'dan ve yahudiden daha tehlikeli insanlar var. okunsun bence hatta kabe imamını getirseydik imam mahir okusaydı o okuyunca ben dinliyorum.
ben reis konuşurken bile dinleyemiyorum artık. oda abdulhamid'in yalnızlığına itildi. ne yaptılarda biz bu adama sinir olmaya başladık. halbuki bu davada ondan iyisi yok. ben mesaj'dan çok dinleme arzusundan bahsediyorum. normalde uzun sureler ağır geliyor ama imam mahir'den dinlediğim zaman ağır gelmiyor.
Kudursun adi itler gözleri hala bu topraklarda ama az kaldı yeryüzünden kazınacaklar
Cevap
6Cevap
Fetihte yer alan ebediyete intikal etmiş tüm ecdadımızı saygı ve rahmetle anıyoruz
Beğenmiyorlarsa çatlasınlar kudursunlar. Umarım en kısa zamanda tam anlamıyla ibadete de açılır.
Dedem Fatih sultan Mehmet Nur içinde yat senin emanetin bizde kıyamete kadar bu şehir bizimdir
Bu hepimizin gururu. Sevinci birlikte paylaşmak gerekiyor. Bu topraklar işgal için değil fethi için fethedildi.
Bu Ayasofya da amma büyütüldü. Türkiye'nin egemenliğinde bir yer, yap cami gitsin.
Kaldı mı ne kelime bir bitmediler ya
Ne olacak okunsa çok bis geliyor böyle şeyler 2min ol yunanların umrunda değildir
Tayyip reis şeklini koydu yine 😂
Fethedeni kutlayıp kurtarani unutmamak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?