Kadın cinayetinin son adresi Manisa oldu. 22 yaşındaki Gülnur Kocabaş, sabah işe gittiği sırada erkek arkadaşı Yusuf Akbulut tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Sizce ülkede neden kadın öldürme olayları artıyor?
Manisa'da 22 yaşında Gülnur Kocabaş'ın erkek arkadaşı tarafından öldürülmesi olayına nasıl bakıyorsunuz?
Ailelerin temelde veremediği eğitim çok büyük önem taşıyor
Siz biz neden adam öldürmüyor doğramıyoruz
ailem çok şükür ki kadının değerini önemini Saygıyı sevgiyi sabrı görüşe önem verilmesi gerektiğini anneye babaya saygı Aile olmanın önemini aşıladı bende Çocuğum olunca çocuğuma Ahlahi karakteristik ve kadın üzerinde özellikle bu eğitimleri vericem
Şimdiki insanların mantığı şu Biz sadece büyütelim, o doğru yolu bulur
Ülkeyle falan alakalı bir durum değil her yerde kadınlar malesef öldürülüyor daha çok karakter zayıflığı ve kızların sevgili seçerken krakter değilde fizik aradığında oluyor bu cinayetler kim bilir öncesinde neler yaşandı.. burda bile kız sormuş sevgili bana küfretti ama çok seviyorum sevgilim bana vurdu ama çok özliyorum..
22 yaşında kızcağız. Ne dinimizde ne de örf adetimizde böyle şeyler yok. Anlaşamıyorsan ayrılırsın olur biter. Mahkeme korkusu mu yoksa namus meselesi diye mi bakıyorlar bilmiyorum ama çok saçma. İçinde olamadığını bildiğin kalp yanında olsa ne olur ki.. Ailesine sabır ne diyim..
Birincisi ataerkil sistemin çok yanlış ilerlemesi ikincisi eğitimsizlik cehalet üçüncüsü aile tarafından düzgün egtilememek burada bile ölen kadınlar eminim ki haksızdır diye gezen insanlar var belki birilerinin zoruna gidecek ama din ve gelenek göreneklerimiz de kadınların ölümünü katile göre meşrulaştırmakta
Yazık gerçekten hiç kimseye güvenilmez artık g*tünüze kazık sokuyoruz sankı anlaşamayız ayrılırız bu kadar hazımsızlık niye neyi kendinize yediremiyorsunuz acaba
Çünkü güçleri kadına yetiyor bilinç altları şiddetle dolu erkek her şeyi yapar sonuçta kim karışır 3-5 yıl yatar çıkarım içerde namus meselesi derim paşalar gibi yatarım. üstüne namimiz yürür.