17 yaşındaki Ceren Kultaş'ın katili, "Ceren'i eski kız arkadaşım zannedip öldürdüm!" Devlet bireysel silahlanmayı yasaklamalı mı?

17 yaşındaki gencecik bir kız yanlış anlaşılma üzerine öldürülüyor, bugün az önce haberlerde yine 2 kadın cinayetinden bahsedildi. Tıpkı onlarda Ceren gibi pompalı tüfekle öldürüldü..

Bu kadar kolay silah edinilmesi gerçekten, çok saçma. Marketten bir ürün alır gibi insanlar silah elde ediyor.. Devlet çok sıkı uygulamalar getirmeli, bireysel silahlanma toplumda had safhada! Devlet güçlerinden başka bir insanın silah taşıması, silah bulundurması ruhsatlı bile olsa bana göre çok saçma..

Ya Ceren'i öldüren şerefsize ne demeli? Ulan yanlışlıkla ''eski kız arkadaşım'' zannedip öldürdüm ne demek! Böyle haberleri gördükçe sinir küpüne dönüyorum..
17 yaşındaki Ceren Kultaşın katili, Cereni eski kız arkadaşım zannedip öldürdüm! Devlet bireysel silahlanmayı yasaklamalı mı?
17 yaşındaki Ceren Kultaş'ın katili, "Ceren'i eski kız arkadaşım zannedip öldürdüm!" Devlet bireysel silahlanmayı yasaklamalı mı?