Netflix'in sevilen Japon yıldızı, Hana Kimura siber zorbalık yüzünden intihar etti! Siber zorbalığın cezası ne olmalı sizce?

Fuji TV ve Netflix ortak yapımı Terrace House Tokya’da rol alan Japon güreşçi Hana Kimura, hayatını kaybetti. Ölüm nedeni henüz belli olmayan Hana Kimura’nın, sosyal medya yaptığı son paylaşım “Seni seviyorum. Sana uzun ve mutlu yıllar diliyorum. Özür dilerim” oldu. 22 yaşındaki güreşçi, paylaşımında kedisiyle birlikte olan fotoğrafını kullandı. Hana Kimura, son dönemde sosyal medya kullanıcılarının lincine maruz kalmıştı.

Siber zorbalığın cezası ne olmalı sizce? Sanal dünya diye kimse kimseye hakaret edemez, taciz edemez.. Kimi insanlara bakıyorum, hepsi sanalın gizliliğine güvenip, tehditler, hakaretler, tacizler savuruyor insanlara.. Şu interneti insan gibi düzgün şekilde kullanmayı ne zaman öğrenecek bu insanlar. Bu sitede bile böyle ipsiz sapsızlar var, milleti rahatsız edenler, görüşlere saygı duymayıp hakaret edenler, başka işiniz yok mu sizin milletle uğraşıyorsunuz?

Buda Kimura'nın yaptığı son paylaşımı;

“Her gün saldırgan nitelikte yüzlerce düşünce… Bunların beni yaralamadığını söyleyemem. Sevilmek istediğim bir hayattı. Beni destekleyen herkese teşekkür ederim. Onları seviyorum. Ben zayıfım, özür dilerim. Herkese teşekkürler, sizi seviyorum. Hoşça kalın” şeklinde paylaşım yaptığı görüldü.
Netflixin sevilen Japon yıldızı, Hana Kimura siber zorbalık yüzünden intihar etti! Siber zorbalığın cezası ne olmalı sizce?
Netflix'in sevilen Japon yıldızı, Hana Kimura siber zorbalık yüzünden intihar etti! Siber zorbalığın cezası ne olmalı sizce?