Bu sene bizde erkenden rezervasyon yaptık otele corona olmadan önce ama gitmeye korkuyorum tam kapasite olması doğru değil yoksa vaka sayısı çok fazla artar diye düşünüyorum
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Turizm bakanı "Oteller tam kapasite çalışacak ama sosyal mesafeye uyulacak" dedi. Siz tam kapasiteli olmasını doğru buluyor musunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Emin olun uyarlar, biz daha sıra kuralına uyamıyoruz anında kavga çıkarıyorlar. Herşeyi geçelim acaba neye güvenip gidicekler?
Tam kapasite çalışıp nasıl sosyal mesafeye uyulacak anlam veremiyor ne yani herkese ayrı havuz falan mı yapacaklarmış çok komik gerçekten
Tam kapasite olunca sosyal mesae nasıl olacak. Bir yılda olağanüstü bir durum var ne olur tatile gitmeseniz.
Sosyal mesafeye uyan insan olacağını sanmıyorum yine hamamlarda kendini kaybeden teyzeler olacaktır mutlaka
Tam kapasite çalışan otelin restoranında, havuzunda, plajında nasıl sosyal mesafe uygulanacak? İnandırıcı geliyor mu size?
Dogru bulmuyorum.. acilirsa çalışanları nasıl koruyacaklar o sicakta maskeyle çalışmak cok zor
Örneğin saunada nasıl sosyal mesafe olacak merak ettim. Birer birer mi girecek insanlar?
Turizm bakanının turizm şirketi ve otelleri olduğu için böyle demesi gayet normal
Ne yapsınlar? Bir oda boşluk bıraksalar ne farkeder ki?
Tam kapasitede 1m2 yee 10-15 kişi düşüyo 🤣🤣 Alanya civarlarında. öyle kalabalık olur ki...
Sosyal mesafe uygulanmazsa ceza keseceklermiymis 😏
Havuzda millet birbirinin tükürüğünü yutar artık
Gidenlere afiyet olsun
Bu sene bizde erkenden rezervasyon yaptık otele corona olmadan önce ama gitmeye korkuyorum tam kapasite olması doğru değil yoksa vaka sayısı çok fazla artar diye düşünüyorum
Hyr illa ki bir yakınlık olur
Sosyal mesafe bunun neresinde
Canı cehenneme herşeyin
Devlet daha fazla dayanamadı demekki
denize tatile gitmeseler ölcekler sanki
Kendi işini düşünüyor
Bulmuyorum.
Doğru buluyorum.