Gündem Mahallede 20 yaş altı çocuklar dışarıda şikayet etsem gelirler mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nereye şikayet edebilirim? Güncellemeler+1 yıl Ben polisi aramaya cekiniyorum. Arayamadım. Ne yapcamNiye arayamıyorum korkuyorum Güncellemeler+1 yıl Babam da engel oluyor. Arama diye Mahallede 20 yaş altı çocuklar dışarıda şikayet etsem gelirler mi? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yalnızsty Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Evet gelirler güzel bir ceza kitlerler kaçış başlar sonra 0 0 Yorumla
Darkhasitation Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl 155 i ara direkt gelirler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Korkuyorum arayamadım Yorumla Darkhasitation +1 yıl ülkede en çok güvenmemiz gereken kurumdan sakın korkma neyinden korkuyorsun zaten Yorumla
muraqd Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Bırak kalsın dışarıda sana zararları var mı yok 0 0 Yorumla
buzlubiraaa Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Boşver rahat bırak ödül mü alcan sanki 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bugün gezme günleri belki ondan dışarıdadırlar 0 0 Yorumla
busyugur Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl gelirler polisi ara 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Polisi hiç aradın mı daha önce Yorumla
İnciinciinci0 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 87% +1 yıl Polisi ara gelirler 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Arayamıyorum. Kal geldi korkuyorum nedense Yorumla İnciinciinci0 +1 yıl O zaman arama hem çocuklarda hava alsın az. Zaten yarın çıkacaklar yine Yorumla Soran +1 yıl Yan komşumuzuj çocuğu dışarıda. Onlarla kavgaliyiz ondan aramak istiyorum Yorumla İnciinciinci0 +1 yıl Çocuğun suçu ne Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum suçu yok ama eve girsinler. Biz evdeyiz sonuçta. Maske felan da yok babası ile dışarıdalar. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet gelirler güzel bir ceza kitlerler kaçış başlar sonra
155 i ara direkt gelirler
Korkuyorum arayamadım
ülkede en çok güvenmemiz gereken kurumdan sakın korkma neyinden korkuyorsun zaten
Bırak kalsın dışarıda sana zararları var mı yok
Boşver rahat bırak ödül mü alcan sanki
Kimse gelmez... biraz esnek malesef bu konuda
Bugün gezme günleri belki ondan dışarıdadırlar
gelirler polisi ara
Polisi hiç aradın mı daha önce
Polisi ara gelirler
Arayamıyorum. Kal geldi korkuyorum nedense
O zaman arama hem çocuklarda hava alsın az. Zaten yarın çıkacaklar yine
Yan komşumuzuj çocuğu dışarıda. Onlarla kavgaliyiz ondan aramak istiyorum
Çocuğun suçu ne
Biliyorum suçu yok ama eve girsinler. Biz evdeyiz sonuçta. Maske felan da yok babası ile dışarıdalar.
Bari bugün nefes alsınlar
Gelmezler
Ara gitsin
Et tabi
hiç birşey olmaz
Gelirler