Biz nasıl bir ülkeyiz böyle? Açlık grevinden ölür sessiz sessiz izleriz o da yetmiyor ölünce rahat bırakmayız bu ne kötülüktür? Nasıl bir ülkede dünyaya geldim? Başka dünyanın cehenemimi burası?
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Olen birine oldugu icin saygi duymak kadinlara kadin oldugu icin saygi duymak kadar sacma, saygi gosterilecek bir adam da degil ayrica :D Atesi bol olsun.
Gavurlar terörist olmadan masumları kökten öldürüp böyle şeyler olmasına izin vermiyor. Bizimkiler seçime sokup sonradan öldürme yoluna gidiyo. İlgilenmiyom gebersin hepsi ölüsü de dirisi de :) : D
Hıh evet mesela ingiliz olsak Kürtler İrlandalı olsa PKK IRA olsa şuanda Kürtlerin çoğu normal vatandaş gibi yaşayamazdı ve ya teröre bulaşanın 7 sülalesinin vatandaşlıkları elinden alınırdı vs İngilizler böyle bitirdi. Bizimkiler siyasi menfaat sağladıkları için çözmüyo olayı
Yanlış bilmiyorum ırkın olmadığı için veya ona bağlı bağımsız ülken hayatının sonuna kadar ezilen muhabbeti yapacaksın laftan anlamazsın ama hepimizin sonu gebermek işte istedğin kadar ırkçı de ne dersen de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Olen birine oldugu icin saygi duymak kadinlara kadin oldugu icin saygi duymak kadar sacma, saygi gosterilecek bir adam da degil ayrica :D Atesi bol olsun.
Marjinal solu gram sevmem ama çomarlar adamın ölüsünü çıkartır yakarız dediler. Bu nefrettir m k.
Leşi Türk topraklarını kirleten terörist. Çevreciler çevreye katkı da bulunmak istemiş.
Faşist ırkçı bu halk. Ne ölüye saygıları var ne diriye. Bitmiş bu ülke bu devlet
Haberi ilk defa görüyorum konu ne ?
Açlık grevinden ölen İbrahim Gökçek’i gömülmesine izin vermeyen radikaller
Ha duymuştum ordan burdan aish insan istediğini yapar düşüncesindeyim isterse ömür boyu wc ihtiyacını karşılamaz millete ne
Neden grev yapar neden bir insan suçsuzum diye kendini ölüme mahkum eder demek yerine linç ediyorlar bu kötülük bitmez
Bizim millerimizde çok var bu özellik önüne gelene saydırıp gitmeler falan
Terörist bunlar çünkü.
Aç bak gavur dediğin insanların tarihene ölmüş biri terörist olsa dahi ölüye her daim saygı olmuştur
Gavurlar terörist olmadan masumları kökten öldürüp böyle şeyler olmasına izin vermiyor. Bizimkiler seçime sokup sonradan öldürme yoluna gidiyo. İlgilenmiyom gebersin hepsi ölüsü de dirisi de :) : D
Masumları öldürüyor ha 😂
Hıh evet mesela ingiliz olsak Kürtler İrlandalı olsa PKK IRA olsa şuanda Kürtlerin çoğu normal vatandaş gibi yaşayamazdı ve ya teröre bulaşanın 7 sülalesinin vatandaşlıkları elinden alınırdı vs İngilizler böyle bitirdi. Bizimkiler siyasi menfaat sağladıkları için çözmüyo olayı
Hani gavurlar daha insan ya :)
İngilizler İRA ile masaya oturup anlaştı ne bitirmesi
Fnksls peki ira ile aktif mücadele ederken dediklerim uygulanmadı mı? IRA zayıflamasa masaya oturur muydu?
Yanlış biliyor olman fikirlerin zehirli olmasından kaynaklı
Kafan iyi mi? Pkk zayıflarsa masaya mı oturcan?
Yanlış bilmiyorum ırkın olmadığı için veya ona bağlı bağımsız ülken hayatının sonuna kadar ezilen muhabbeti yapacaksın laftan anlamazsın ama hepimizin sonu gebermek işte istedğin kadar ırkçı de ne dersen de
Oturmadılar mı mal daha önce? Hem ne alakası var konuları saptırma gavurdan nere geldi konu problem demografik zaten Türkiyede
Gücü zayıfladığı için mi oturdu be geri zekalı?
Ölmüş adamı yakınca ellerine ne geçecek acaba 😕😕
Layığını bulmuş zaten hala uğraşmaları çok saçma.
Zalimler
Terörist ölüsüne saygı yok