Artık değişimin geldiğini düşünüyormusunuz?
Hayır
Evet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Verelim de dolar olsun 15 tl az daha sömürelim yetmedi somuruldugumuz
Cevap
7Cevap
AKP çeksin milletin elinden yakasını! Çeksin milletin elinden!!
Aynen aynen
Yurt dışı oyu yasaklansa akp kazanamaz mhp ile ittifağı bıraksa kazanamaz strateji yapıyorlar
Yurtdışı oyları %0.5 etkiledi boşuna kendini kandirma
Yurt dışında tek almanyada 4 milyon türk kalıyor 15de biri oy verdi desek onların da çoğu akpye veriyor zaten. Mhp ile de ittifakı kesseler akp biter. Keşke siz kendinizi kandırmasanız biraz ülkenin haline baksanız
Yav o olsa bu olsa halamın sakalı olsa chp lilerde beyin olsa chp biter ona bakarsan
Kardeşim salak mısın sen yurt dışı oyu yasaklansın mhp ile ittifağı kessin akpye karadeniz ve bir kaç şehir hariç oy atan olmaz uyan
He he atan olmaz.
Cebin para mı görüyor senin boş yapınca ben kimseyi yalayıp aklayamam ülkemin iflası söz konusu
Çok fazla halk tv fox izleme. Beynin amele sumugu gibi lapalasmis
Bilmem ben izlemiyorum meraktan izliyorsun sanirim. Ben haliç izliyorum gülmek için ismail saymaz falan eğlenceli saklabanlar :)))
@Kenankenanistanbul Fox tv dalga amaçlı a haberi koydugu için oradan biliyorum.. tavsiye ederim yarım dolar al hiç farkı yok 1 dolardan! Dün ki fetöcüker bugün cumhuriyetci olmuşlar dün ki hdp ile masaya oturup dostum hdp diyenler vatan sever olmuş dün ki pkklıları davul zurnayla indirenler milliyetçi olmuşlar.. Susun susun bari de biraz utanmanız olsun.. Az kaldı gideceksiniz ve bedelini çok ağır ödeyeceksiniz
dün hdp ile görüşüyor diye akpartiye hain diyenler ama hdp yasal parti diye o.. karı gibi kıvırtır olmus, dun hdp akpartiden 1 oy almazken hpkk yı meclise soktunuz diye g.. tunu yırtanlar hdp meclise girmesi için her aileden bir şerefs. z seçin hdp ye oy versin kampanyası yapar olmus...
@Kenankenanistanbul siz küfür etmeden konuşamazmısınız? Aramıdaki fark buradan başlıyor zaten ve çok eksiğiniz var siyasi bilginiz de üzgünüm... hdp yi meclise siz aldınız tv hakkını siz verdiniz okullar da seçmeli ders hakkını siz tanıdınız bence konuştukça batıyorsunuz savundupunuz adam gbi
yavv son seçimde kürtlerle pkk bir mi diye yırtmadıgınız yeriniz kaldı mı? Tv dil hakları kürtlere verilen haklar hdp ile pkk ile alakası ne :) neyse kim cahil çoook iyi ortaya cıktı. hadi kendi kumunda oyna bilgisiz fikirsiz
Kardeşim ben senin gibi sürü koyunlarından değilim fox kanalı bende yok bile internetten yabancı ve türlü yerli kaynaklardan araştırıyorum senin gibi cahillik yapmıyorum ülkenln annesi ağlıyor laga luga peşindesin siyasetten gram anlamadığın için acıyorum sizin gibilerine
siyasetten anlasan yurtdısı oyunun hiçbirşeyi değiştirmeyeceğini bilirdin ama boş beleş birisin her chp li gibi kendini bişey sanan eziklerdensn
Muhalefette verecek parti var mi? Chp mi değişimi getirecek? Deva ve davutoğlu zaten akparti içinden, hdp belki değişim olur bayrak değişir harita değişir.
Ee yani chp yıllarca hakaret ettiği kişileri destekleyecek.
Hayır hayır onlar mecburen chp ye gelecek bunu chp de isteyecek ama belli etmeyecek çnkü deva tek giremez akp ile hiç girmez iyi partiye gitse o chp ile gibi düşünün zaten davutoğlu ve babacan hemen iktidar olmak için mi parti kuruyo sandınız? Tek dertleri şu an erdoğanın gitmesi ve mecburlar chp ile anlaşmaya çnkü ğlkede 2. En çok oy chpnin
Sende kafa olsa yeni kurulan partilerle ip birleşir biz hdp ile başbaşa kalırız diye aklından geçerdi. Chp hdp veya ip ten birini seçmek zorunda. Kimi seçerse seçsin bir yere gidemeyecek.
Cahil gençlik CHP ne zaman seçim kazanmış bir ara baraj altı kaldı, Ecevit bile bunlara lanet etti gitti DSP yi kurdu CHP liler Ecevit’e oyunu verdi
Şuanki gençlik 90 lı yılları bilmiyor cahil be araştırma var ne okuma
Burada katılamam size nedenine belki siz de katılırsınız 90lı yıllar ile bugunler aynı değil evet o zaman hatalar yapılmış bunları şimdiki zihniyetler de kabul etmiyor çünkü dünya değişti o zaman bundan 30 40 yıl sonra da sizin dediğinizi akp için dediklerin de onlar da benim dediğimi diyecek o zaman öleydi vs. O yüzden geçmişle yaşamamak lazım dünya değişti ve kültür artttı bugun imamoğlu 90ların chpsinin hatasına düşemez çnkü biliyor ki kaybederim ilerde geçmiş kötüydü haklısınız ama bunu gençliğe anlatamazsınız bizlerin de 49 yıl sonra bugunleri anlatamayacağımız gbi
Kardeş burası bişey ifade etmiyor o seçmen zaten interneti elektirik sanıyor
Hahhahah ya biz soralım da görelim :) Ama uzun zamandır anket yapıyorum ve diğer yapanlara bakıyorum çok az kişi artık akp diyo bakalım
Yav tapıyorlar tapıyorlar bkunu yiyecekler değişmezler onlar yeterki azcık kafa kaldıracak bir pozisyonları olsun yarın açıklarlar suriyeye tekrar girdik hepsi mantar gibi çıkar
DEVA geelecek
Sanırım davutoğluna vericem..
hepsi itifak içinde ne chp ne akp ülkemiz için edkidiler artık yeni neslin gelmesi gerek koltuklarından vazgeçmeliler bunaklar...
Bu imkansız nerdeyse
Hayırlısı neyse o olsun inşallah
Hiç vermedim yine vermem
Vermem
Mhp ye veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?