Bende oradan gördüm ramqzan ayının bir cuma gününde de duyulacak mış herkesi ilgilendiren birşey imiş herkesi uykusundan uyandiracak derecede bir ses imiş
Şimdi tam hatırlayamadım ama hadislere göre hicri yüzyılın ilk yirmisinde mehdi as gelecek. Yani şu an hicri 1441 de olduğumuza göre bir sorun yok gibi. Kıyamet tarihi değil bu hadislere göre bu. Sahih ise korkucak bisy yok şu an. Kaldı ki kıyamet böyle bişey değil. Alametleri de bunlar değil. Daha Dehşet verici birşey..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bişey olmaz.. Depremde öyle sesler olabilir çıkabilir.. Ucuz atlattınız işte.. geldi geçti bitti.. korkmaya gerek yok
vicdanınızın sesi
sonunda duyurmayı başardı kendini
O ses hiç duyulmayacak İnan bana.. O defter kapandı
Ben duymadım' kim diyor ya da bir videosu yayınlanmış mı'
Deprem belirtisi ya da yakın bir yerde volkan patlamaya hazırlanıyor
zina uçmuş aldatma desen uçmuş çoçuk istismaları uçmuş namus kalmamış kimsede, başımıza taş yağsa hak ediyor bu millet
Uzaylılar bizi istila edecek onun habercisi
Korkuyom yaa
Korkma en fazla ölürsün bu da yaşamın bir parçası zaten
Ramazan ayının bir cuma günü yine duyulacak imiş bu ses herkesi uykudan uyandıracak derecede hemde Allah'ım koru bizi
İsrafil üfleyecek desene
Allah bilir
Nerde ya? Ne uğultusu? Biri paylaşabilir mi?
Gizli üyenin biraz dikkat çekme uğultusu :D
@Asabimen hiç alakası yok
YouTube baktım da bir uğultu felan anlatıyorlar. Milletin ödü kopuyor kıyamet kopucak diye de yine İman eden yok. La korkmayın bari -)
Bende oradan gördüm ramqzan ayının bir cuma gününde de duyulacak mış herkesi ilgilendiren birşey imiş herkesi uykusundan uyandiracak derecede bir ses imiş
ee kızım o zaman ilgili olacak bir kanıt koy şuraya bu günlerde herkez birşeyler idda ediyor ama kanıt yok'
Şimdi tam hatırlayamadım ama hadislere göre hicri yüzyılın ilk yirmisinde mehdi as gelecek. Yani şu an hicri 1441 de olduğumuza göre bir sorun yok gibi. Kıyamet tarihi değil bu hadislere göre bu. Sahih ise korkucak bisy yok şu an. Kaldı ki kıyamet böyle bişey değil. Alametleri de bunlar değil. Daha Dehşet verici birşey..
@Asabimen güncellemelere koydum yaa bana ne kıziyosun yaaaa öfff
Boşverin arkadaşlar kale almayın bu gölgeleri
@Asabimen yaa cidden ben sana birşey yapmadim benimle ugraşmayı keser misin😞
Hadii çocuğllaaaar başka yerde kavga edin hadi bahaalıımm
Tamam peki' kızma sen'
Ben birşey yapmadim ki
Tamaaaam yoğ bişee. Tükanın önünü toz ettiniz.
Gençler kızmayın tamam ben sadece fikrimi söyledim belki doğrudur,
Evet devam edin siz konunuza'
Şuraya biyere link bıraksaydın
Aa tuncer yeni vidyo mu paylaşmış bakim
Ordan gordüm
Takip ediyorum zaten ben izlerim onu
Ne zaman nerede oldu, ben duymadım
Ben hiç duymadım nasıl bir ses o
Ben açtım biraz korkuttugum için üzgünüm
Vallah ben bir şey duymamışım loo
Götünğzden element uydurup durmayın mkq
ne uğultusu bu