Böyle bir şeyden haberim yoktu.. Sayende öğrenmiş oldum teşekkürler. Siteye VPN ile girdim. Diğer türlü giremiyorum.
Bir maskenin maliyeti 10 kuruş ise 30 tanesi nasıl 120 TL bea :/ Millet iyi sömürüyor.91 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tc kimlik, ad soyad, adres ve telefon alarak topladıkları dataları özel sektöre güzel bir meblağa satacak Eptt denen kurum ve devletimiz de buna çanak tutuyor. Bunu dağıtmanın farklı yolları var. Mahalle muhtarları ne için var. Kimse kimseye bedava birşey vermiyor yine
00 Yorumla
+1 yıl1 Maskenin devlete maliyeti 10 kuruşta özel sektördeki maliyeti 5 lira mı anlamadım ki ücretsiz maske vermek yerine düzgün denetleseler tepelerine binseler fırsatçıların yeterli bence günde 4-5 kere maske değiştirin deyipte haftalık 5 maske vermekte iyiymiş
05 Yorumla- +1 yıl
şu an başka ülkelerde devletin başındakiler bırak vatandaşlarına maske dağıtmayı ellerindeki maskeleri istiyorlar. Herkes en yakın sağlık kuruluşuna teslim etsin deniyor. Bizim milletimiz de devletin sokağa çıkabilen tüm vatandaşlarına kişi başı 5 maskeyi ücretsiz vermesini az buluyor.
- +1 yıl
@DorothyBabe Sen yazdığımı tekrar bir oku istersen maske dağıtacaklarına piyasayı denetlesinler diyorum o maskelerin fiyatları zaten tanesi 25 kuruştu eczanelerde 5 tane maskeyi dağıtacaklarına vatandaş maske gelecek diye bekleyeceğine bu fırsatçılara göz açtırmasın her şey daha güzel olur yaz 50-60 bin lira cezayı bakalım bir daha o fiyata maske satabiliyorlar mı? laf olsun diye yazmışsın sırf çok gereksizsin
- +1 yıl
Laf olsun diye yazmadım da fırsatçılara imkan vermemeleri lazım o konuda haklısın daha ağır cezaları olmalı. Hatta para cezası kesip bidaha iş yeri açma belgesi vs de elinden alınmalı o kadar yani
- +1 yıl
@DorothyBabe Maske siparişini verdim gelmedi maske 3 gündür satışı yasaklandı el altından dandik maskeye 5 lira verip MECBUREN aldım bankamatikten para çeksene bir hepsi yepyeni banknotların sence neden? para basılıyo çünkü para yok ve para değer kaybediyo
- +1 yıl
Yapma Allah aşkına bunların hepsi komplo teorisi kolay mı acaba öyle para basmak? İnternetteki yalan haberler bunlar. Gerçi ne desem yalan olduğuna inanmayacaksın. Maske konusunda da ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum. Zor günler geçiriyoruz.
+1 yılOluşturdum.
Fahiş fiyatlara iyi bir cevap olmuş. Girişim güzel fakat arz talebe göre dağıtım konusunda da sorun olmazsa benden bir taktir teşekkür alır.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDemin hallettim o işi gadası bence güzel oldu alamayan birçok insan vardı.
02 Yorumla- +1 yıl
Ekrana olusturuldu diye mesaj geldimi
- +1 yıl
@soldier4545 geldi
Ücretsiz maske dağıtılması güzel düşünce. Çünkü herkes maske temin edemiyor, etse de fiyatlar abartılı.
Ancak kargo ile dağıtılması zaten yoğun çalışan PTT'nin iş yükünü artıracaktır.
Esnek çalışma sisteminin tavsiye edildiği şu süreçte PTT çalışanlarına da yazık.
Bunun yerine başka yöntemlerle dağıtılabilirdi. Pazaryeri girişleri, marketler, muhtarlar veya kolluk kuvvetlerince gibi.11 Yorumla- +1 yıl
daha postalari dagitmadan gidip muhtarlara birakiyorlar. ne yogunlugu 😂😂
Ben siparişi verdim ilk başta tıklayınca hiçbir tepki vermedi ama biraz zorlayınca siparişiniz alınmıştır deyip sipariş id sini verdiler. Herkes yükleniyor şu anda sisteme tabi yavaş olacaktır ne kadar sabırsız bir milletiz ya hemen sövmeye başlamışlar
10 YorumlaPentincim bizde maske fiyatları aldı başını gidiyor fırsatçılar 5 ile 10 euro arasında satıyor, hal böyle olunca da herkes kendi maskesini yapmaya başladı, bizde sadece marketlerde maske takma zorunluluğu geldi, maske olması şart değil şal da olur dediler, dün alışverişe şal takip gittim
20 Yorumla
+1 yılİyi deee tüm bilgileri girmeme rağmen,
sistem sipariş vermeye, ilerleyemiyor...
Ya sistem çok yoğun,
ya da bu işin de alt yapısını kuramadan iş yapmaya kalktılar... ?12 Yorumla- +1 yıl
Evet bende gece yarısına doğru verebildim..
Ama bundan sonra siparişler e devlet e geçmiş.
Oluşturmadim, kendimiz alabiliyoruz şükür. Alamayanlara ve işe gidenlere öncelik verirsek daha iyi olur.
11 Yorumla- Gündem konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılElestirmek icin demiyorum ama 5 maske icin bu kadar masrafa gerek var mi gerçekten? Ne alaka yahu 2 günlük maske gonderimi icin (ustelik bunu her hafta yapacaklarmis) yüzlerce lira isci maasi ve yakit harcamasi yapılsın? Bu ne sacma sapan bir is
tamamen samimiyetten uzak bir uygulama10 Yorumla
+1 yılsiteye girilmiyor yoğunluktan şu anda başarırsam evet talep edeceğim
22 Yorumla- +1 yıl
Ben cumartesi günü Cumhurbaşkanı'nın açıklamasından sonra bir iki eczaneye sordum maske fiyatını 50 tanrsine 200 TL dediler. Şaka gibi. Sorunca da diretk toptancı fiyatı arttırdı diyorlar. Kim yalan söylüyor bilemedim ben de.. Ama yerinde bir karar oldu bu.
ihtiyacı olan oluştursun ama kendiniz daha sağlıklı güvenilir bir maske yapabilirsiniz profesör doktor derya uludüz bunu çok pratik şekilde öğretiyor
https://www.youtube.com/embed/bUzL_tv-_MQ00 Yorumla
+1 yılAa çok iyiymiş, haberim yoktu. Gece kesinlikle girmeyi deneyeceğim. Çok teşekkürler 🌸
40 YorumlaBaşvuruyu sistem kabul etmiyor. Siparişiniz alındı gibi bir geri bildirim alamadım. Sanırım sistem tam oturmadı ya da yoğunluk çok. 🤷♂️
01 Yorumla- +1 yıl
Ard arda surkelı sıparıs vere bas olucak
Her ptt şubesinde zaten maske paketleri hazır bekliyor. İl ilçe dağıtılacak. Tabiİ koordinasyon planlı yapılmıştır diye düşünüyorum. :)
11 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMaskem yeterince var olmayanlar alsın önce diye talep girmedim
30 Yorumla
+1 yılben de ulasamadim. aylik olarak mi gonderecekler acaba? 1 kargo 1 haftada ancak geliyor zaten ptt kargoyla... haftalik olarak gonderirlerse cok bekleriz..
10 Yorumla
+1 yılHenüz oluşturmadım. Elimde bir hafta yetecek maskem vardı. Sistem yoğunluktan kitlenmiş zaten. E-devletten başvuru yapılacakmış artık.
10 YorumlaBen de görmüştüm, faydalı bir şey olmuş ama kargocular için yorucu olacak gerçekten. Ben önceden bilgilerimi girmiştim ama ilerlemedi bir türlü.
10 Yorumlaaslında ıyı olmus dun ezcaneden tanesını 4 tl den aldım 5 tanesı 15 tl tutu maske bıldıgımız basır maske ynı 50 krs lık maske ortalık fırsatcı dolu
10 YorumlaBende şimdi senden öğrendim. Dediğin gibi site çökmüş. Yarın bakarım artık bilgi için teşekkürler :))
10 YorumlaGündem konusunda 537 cevap paylaştı. Şubelerden alınması gibi bir durum var mı? Bilgilendirme için ayrıca çok çok çok teşekkürler
11 YorumlaHangi birine dağıtacaklar milyonlarca kişi talep edecek. Ayrıca maskeyi ücretsiz alıp parayla satmaya çalışanlar olacak
10 Yorumla
+1 yılgerek yok getirenler virüslüyse bulaşır evde kendi maskenizi kendiniz yapın sütyenleri feda edin. sütyen maskesi nasıl yapılır
https://www.youtube.com/embed/Dy59oQArwXI00 YorumlaE sistemlerin hiçbiri doğru dürüst çalışmıyor ki. Bunların dağıtımı aylık olmalı birde bir yere teslimat yapan oradan kaparsa başka yere taşımaz mı? Her ihtimal var
10 YorumlaSite çökmüş, teşekkürler bilgilendirme için! Ben de deneyeceğim
11 Yorumla
+1 yılArkadaşlar devlete gelen malzeme maliyeti belirtilen rakam üzeirne kira amortisman kar konulunca biraz daha fazla oluyor, salgından önce 50 adetlik paketler 30 TL ye satılıyordu zaten.
00 Yorumla
+1 yıl.
Bu olaylar olmadan önce yapılan ihalelerde 21 Kuruş + K. D. V. den maske alıyordu devlet.
.01 Yorumla
+1 yılbabam, acaba hepsini istemesek mi cok fazla birikecek ve o kadar maske işimize yaramaz derken siteye giris durdu
neyse sonra gönderdik20 Yorumla
+1 yılYeteri kadar maskem bulunduğu için pek ihtiyacım olmayacak, salgın uzarda kıtlık başlarsa bilemem, bu ihtimali göz önüne alarak dağıtmaya başlamış olmaları pek muhtemel.
00 YorumlaDevlet Babacımızın Tüm milleti Düşünmesi Gerekiyor Tek kullanımlık maskelerin Tüm Şehirler de Maskesi olmayan herkese ücretsiz Verilmelidir Zengin Değiliz Büyük ihtimal ölürüz Türkiyede En donanımlı Hastaneler Özel Hastaneler Virüs Sigortadan Çıkarttılar Sağlık Bakanlığının Çabalarına rağmen ne yazıkki virüs zengin fakir seçmiyor ama yinede zengin Daha şanslı dır Maskeler Her şehirde Verilmiyor İstanbul a Bakmayın ücretsiz Dağıtıyor lar diye
00 Yorumla10 kuruş değil 14 kurus ama 4 kuruşun hesabı yapılmaz tabi o takacağın maske bir halta yaramaz sadece kullanabileceğim 1 2 saat olmazda oldu diyelim 1 gün tak başka yok
00 Yorumla
+1 yılEczanede maskenin tanesi 5 TL. Keşke eldiven de dağıtılsa PTT den..
10 Yorumlabence uygulama hatalı belediyeler tc kimlik uzerinden aylık dagıtsın
14 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiparişiniz başarıyla oluşturuldu
Sipariş No: xxxx
Oldu. Teşekkür ederim canım.20 Yorumla
+1 yılSite çökmüş. Saçma sistem gene. Il il yapsalar ya? Hani çökmemeye karşı. Her sistemde çöktüğünü bildikleri halde böyle yapıyorlar.
00 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Olusturdum da ne zaman gelir onu merak ediyorum. Olması gereken şeydi bu. Lakin hükümet hep geç uyanıyor.
00 YorumlaDevlet, genel sokağa çıkma yasağı uygulayamadı. Söz de maliyet yüksekmiş... Ama 70 80 milyona her hafta 5 maske dağıtmak için maliyeti var... Gene hangi akrabaları maske şirketi açtı acaba? 😂
00 Yorumla
+1 yılTalep oluşturmadım çünkü teyzem hastanede çalıştığı için steril maske getirmişti. 1 tane varken başkasının hakkını almaya gerek yok. Ahbap'ın sitesinde de paylaşıldı, çok güzel bir uygulama olmuş :)
00 YorumlaBende yeni gördüm gece 2 3 veya sabaha yakın 4 5 te denigcem şansımı ev kalabalık herkesin adına isticem 😀
00 YorumlaYoğunluğu kaldıramadı sanırım sunucular. E-Devlet üzerinden sipariş verilebilecek. İhmal etmesin kimse.
00 Yorumla
+1 yılO site üzerinden artık kayıt alınmıyor.. kayırlar E-Devlet üzerinden alınmaya başlanacak...
00 Yorumla
+1 yılFakir miyim lan ben daha 2 hafta önce tanesine 1 lira verip antalya otogarda kazıklandım <3
00 Yorumla
+1 yılSite çökmüş yoksa nerede beleş oraya yerleş demişler. Gece yapacağım😂
00 YorumlaHayır, ben olusturmayacagim; ihtiyacı olanların alması daha yerinde olur.
00 Yorumla
+1 yılİhtiyacım yok, ihtiyacı olup alamayacak durumda olanlar almalı.
00 Yorumla
+1 yılGerek duymuyorum balaklava üstüne kask kullanıyorum
00 Yorumla
+1 yılGerek duymuyorum, alamayan insanların hakkına girmem. :-)
00 Yorumla- Gündem konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılmuhtemelen cok yogun son 2 saatte 10 kere denedim :)
en son onayi kabul etmiyor00 Yorumla
+1 yılSiteye girmeye çalıştım ama giremedim yoğun talepten çökmüş sanırım.
00 Yorumla- Gündem konusunda 345 cevap paylaştı.
u +1 yıl404 yapıstırıcı vereceler sanırım
sısteme gırılmıyor kı00 Yorumla
+1 yılBen kayıt oluşturmak istedim ama ilçe de bulunduğum ilçe çıkmadı (merkez) o yüzden başvuramadım
00 Yorumlamahalle sağlık ocakları muhtarlar aracılıı ile daha hızlı dağılırdı. ama 1000TL yardım için nasıl izdiham oldu gördünüz maske evden alınsın diye böyle yapıldı.
00 Yorumla
+1 yılticaret Bakanı akşam üzeri maskeyi satacaz diyordu tepki gelince geri vites yaptı saolsun
10 Yorumlaboyle sacma sapan seylerin bu ulkede olmasi beni hicmi hic sasirtmiyor
00 YorumlaBenim maske satin alma imkanım var. Bedava dağıtılıyor diye gerçekten ihtiyacı olmayanlar almasın ki, ihtiyacı olanlara zamanında ulaşabilsin.
12 Yorumla- +1 yıl
nickinin hakkini vermissin. dibine kadar haklisin. bravo diyorum. kiz yorumu olsa begeniler selale yapanlar senin yorumunu gormezden gelmisler.
İyide 20.65 yaş maskeyi ne yapacak ki zaten yasaklılar evdeler diğer vatandaşlara dağıtılsın.
21 Yorumla- +1 yıl
Oyle oyle. Onlar haric.
+1 yılBencede her aileye 1 2 aylik verseler daha mantikliydi ben almayacam gerci benim var evde
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltıkladım ama... Yalan mış.
00 YorumlaHayır imkanı olmayan vatandaşlarımız faydalansınlar
00 Yorumla10 kuruşmu? lan ben eczaneden tanesi 5 liraya aldım bu neydi peki?
00 Yorumla
+1 yılKendi ellerimle diktim bir tane :)
Haki renk ve üzerine kızıl renk bir yıldız. ⭐
Bayağı orjinal duruyor :)00 Yorumla
+1 yılDağıtamaz. Yetişemez diyordum haklı çıktım başvuru çok olması sebebiyle kapatılmış. İlerde e-devlet üzerinden açacaklarmis
00 Yorumla- Devamını Gör (120)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne