👉Uşak Valisi Funda Kocabıyık caddede koronavirüs yasaklarını teftiş ederken birbirine çok yakın duran vatandaşları ve polis memurlarını azarladı. 👉Uşak Valisi Funda Kocabıyık Felsefe öğretmeni FETO'ya "Son bin yılın en önemli Türk büyüğü" diyen AKP Mv. Hüseyin Kocabıyık ile evleniyor. Hızlı yükseliş başlıyor. 2005'te MEB'te müfettiş yrd. Sonra müfettiş Sonra Genel Müdür. 2018'de de vali.Bu felaket gününde bunlara gerek yok, Hareketler tavırlar ve halka karşı konuşma şekli, uslübu felaket günlerine yakışmıyor bence sizin bu konu hakkında değerli görüşleriniz nelerdir.
Uşak Valisi Funda Kocabıyık'ın vatandaşlara karşı "Sosyal Mesafe" üslubu, sosyal medyada tepkilere yol açtı, görüşleriniz nelerdir?
Ben Sana Vali olamazsın demedim, adam olamazdın dedim diyen babanın hikayesi geldi aklıma. Bir şehrin en yetkilisi olacak kişi liyakat ile seçilip kişiliğiyle öne çıkan biri olmalı. O makam ego kasma makamı degil. Halkı küçük görmek için degil hizmet için orada olduğunu unutmamalı. Devletin memuruna da kendi uşağı gibi davranmamalı. Ayrıca örnek olmalı. Kendisi sosyal mesafeyi korumadan, maskesiz, eldivensiz çıkıp millete ahkam kesmesi bu bayanın o koltukta olmaması gerektiğinin bir kanıtı.
Kendisi eski öğretmen Iyi bari öğretmen olarak kalmamış ya kalsaydı vereceği zarazrı sen düşün kaç yavru kurtulmuş elinden Her şerde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek.
Bunların hepsi inan ki böyle... Bizim memlekette her kim ki azıcık biti kanlanıp makam mevki gördüğünde her yeri ayrı oynamaya başlıyor. Yani vali olana kadar askerde onbaşı çavuş olan için de durum bu. Tepeden tırnağa çok az istisna hariç 3. sınıf dünya milletiyiz. Aziz Nesinin şu meşhur sözünü artık bence güncellemek farz oldu. O yüzden hiç şaşırmıyorum. Gerçekten ne ezen, ne de ezdiren iyi bir insan evladı olmak bu memleket için XXXLüx bir durum gibi duruyor.
Bileğinin hakkıyla bir yere gelemeyenlerden bir tanesi daha bunlar makam mevkiyi kaldıramıyan mesleğinin görevlerini daha bilmeyen insanlar bütün devlet adamları halka hizmet edilsin diye vardır insanları kendileri yaratmamıştır eleştirme yetkisi halktadır.
Tipe bak.. hem benim verdiğim vergiyle maaş alacak hemde artistlik yapıp beni azarlayacak mi? Sıkarr biraz 😏 ordakiler ses çıkarmadığına göre mübah onlara.
Bir gün askerlik için muayeneye vitmiştim, orada görevli bir kadın, "vatandaşla karşı karşıyamı oturacam ben!" diye bir tepki göstermişti askere..! "Vatandaş" bazı memurlar için, koyun ile aynı mertebede. Vatandaş, ne denilse, onu yapması gereken varlık. Hele birde, birilerinin, birşeyleri yardımları ile, liyakatın dan, daha yğksek bir mertebede görev yapılıyor ise, sıkıntı bğyük oluyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kim olduğunu bilmiyordum, ilk defa bugün ekranda görünce benzer tepkiyi ben de verdim "sen önce maskeni takıp, çevrendeki memurlarla olan sosyal mesafeni koru" diye.
Ayrıca tepki için ilk seçenek yeterli, ikinciyi de fazla mal göz çıkarmaz mantığıyla öne sürmek gereksiz olmuş.
Ama şunu da ekleyim, cemaat bağlantılı olmasına rağmen hala vali kalabilmişse, aldığı tatlı vaatler şu anki itici tavrına mis gibi zemin hazırlamış diyebilirim.
Benim de iş yerinde arkadaşlarla aram bozuk bir söyledim iki söyledim en son bastım kalayi abi demedim büyük demedim öksürme şakası yapanlarada sizin yapacaginiz şakanın dedim... başka türlü laftan anlamıyorlar
Çingeneye yetki vermişler önce babasını kesmiş diye bir deyim var böylelerine yetki verirsen g ö t ü havada gezer milleti tersler bugünler de geçer koltuğuna güvenenlerin sonu bellidir
Normaldir baskini kabadayi olan ona bagli. icisleri bakani. kabadayi olan ulkenin valiside kabadayi olur ne bekliyorsunuzki cingeneye yetki vermisler once babasini kesmis misali
Nerden nasıl yükseldiği belli. Ünvanların içi boşaltıldı maalesef. Nerde Recep Yazıcıoğlu gibi bir vali nerede bu kadın vali? İkisini yan yana koyarsak bir şey söylemeye gerek var mı?
fetoyu bu ulkeden ancak akp gıdınce kazımak mumkun dıger turlu onun yandası bunun gardası onun gebesı derken kazınmaz! akp gıtmeden bu ıs olmaz.. bu ulke ancak 20 senede toparlanır...
Millete kafayı yedirtiyorlar. Dikkat etsinler artık illa küfür mü etsinler ya da bağırsınlar mı? Kadın aşırı haklı sadece yanındaki yardımcısı ile sosyal mesafesi yoktu sjdj
@Ararat344 Yazdım işte. Sinirlenmiş bağırarak uyarmış. Vaka sayısı artıyor, insanlar hala keyfi dışarıda fink atıyor. Eleştirdiğim kısmı da yazdım. Nesini anlamadın da soruyorsun 🙄
Koca ve parti torpiliyle milletin hakkını yiyerek vali olmuş birinden beklendik hareketler akepede liyakatla bir yere gelen kimse yok zaten bakanların vekillerin 7 sülalesi her yerde
Hareketler, vücut dili, yardımcıları ile konuşurken emirvaki cümleler, yürüşü olmak üzere güç zehirlenmesi yaşadığı aşikar, malesef bunlar il yönetiyor, bunlardan muhtar olmaz
Bu millete müstehak. Ben takdir ettim valiyi. Kibirli olmak gerekir. Efendi takılırsan güçsüz görür bu millet. Sevmez, saygı duymaz. Döversen, küfredersen, tepeden bakarsan güçlü görür, saygı gösterir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben de kızdım %100 torpil var ayrıca diğer soru işareti bir insan nasıl hem felsefe öğretmeni hem de milletvekili olabiliyor?
Devletin Valisi Gerekirse azarlar... Bunu önce bir belirtelim. Gelelim kocasının Feto seviciliğne. O itlerden her tarafta bolca varGüce göre renk değiştiren soysuzlardan...
Uslupla ilgilenmiyorum. Bu Turk milletine kibar sozlerle laf anlatamiyorsun cunku... benim takildigim nokta kendisinin maskesiz ve eldivensiz olmasiydi 😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
güç zehirlenmesi ve yerini hazmedememiş bir insanın tavrını görüyorum bu valide...
bu kadından hiç bir sey olmaz once edep ogrensin halk onun kolesi o halkın kolesi olmalı once kendi uysun kurallara sonra millete ahkam kessin ben olsa anında alırım gorevden
Fetö bağlantısı dışında konudan uzak bir yorum yapmak istiyorum. Tasvip de etmiyorum. Bizim millet her türlü hayvanlığı yapıp karşıdan lütfen denilmesini bekler.
Asansöre binse bu kadar hızlı yükselemezdi kendisi, sayın valim olayın ciddiyetini anlatırken maske ve eldiven takmadığı gibi dibinde yürüyenlere bakmadan vatandaşı azarlıyor, demekki klişe sözler bile yerinde söylendiği zaman anlam kazanıyor. "Vali olmuşsun ama adam olamamışsın"
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Uşak Valisi Funda Kocabıyık'ın vatandaşlara karşı "Sosyal Mesafe" üslubu, sosyal medyada tepkilere yol açtı, görüşleriniz nelerdir?