AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
178Cevap
Hangi diyanet ya yatacak yerleri yok bunların geçenlerde de devlet bankasından kredi çekip ev almak faiz değildir demişlerdi bunlara gram güvenim kalmadı
Hep milletin uçkuruna yönelik şeyler. İlim, bilim namına bir şey yok. Varsa yoksa... neyse ağzımı bozacam akşam akşam !
Bu okuduklarınız dan anladiginiz ne sizin? Bu hep vardı zaten. Önü açık sözleri istediğin yerlere çekmeyin KS âlimleri
Herkes anlamak istediğini anliyor
Cumhuriyet gazetesi uğraşmış. Diyanet değil. 2015 basımı bir kitap.
bir DiyanetHub açsınlar da bizde halk olarak bedava nasiplenelim.
HARAM HELAL VER ALLAHİM SENİN KULUN YER ALLAHİM
hesabı olmuş iyi ya o zaman bizn niye kapalıyız her evlenmeyi dusundugumuz kişiye açıp göstermek için mi
Güzel düşünce...
Eyv..
Rabbim helalinden nasip eylesin... Rabbim kulunun içini bilendir, en hayırlısını en güzelini nasip eylesin inşallah...
Aminn..
İşin aslı öyle değil
Çarpıtma var
Nasıl yani
Mahrem yer dediği saç kol boyun ten rengi
Yani baba kardeş vs nin de gorebilecegi bolgeler
Eş adayı da talep ederse gosterilebilir
Bu zaten var olan bir şey
İnsanlık gereği fıtrat
Online deyince milletin aklı hep başka yerde olunca
Okuduğunu böyle anlayıp utanmadan bir de haber yapilyorlar
Yahu evlenmek isteyen de aç bakayım oranı demez. Ama başörtüsünü de açmak istemem diyor hanımefendi...
@ksdelisoglan erkek ısrar ederse acmasinda mahsur yok ,
Ya da açık bir foto gostermesinde
Diyanetin dediği bu
Tercih meselesi ille de aç diyen yok
Öyle demek istememiştir ama anlamak isteyen öyle anlamıştır farklı yere çekince öyle anlaşılıyor tabiki dini daha ne kadar kötüleyecekler bakalım, habere inanmıyorum kaynakta yalandır by by.
Din ve Devlet İşleri Birbirinden Ayrılmalı Devlet Diyanete Harcadığı Bütçeyi Eğitim ve Sağlık ta Kullanmalı Daha Sağlıklı Düşünen Faydalı İnsanlar Yetiştirmek İçin
Haklı adam evlenmeden bakmak lazım hüsrana ugramasın kimse yaa.. Monotanlasır evlılık ve bosanmalar ıhanetler artışta.. 😂
Hahahah. Töbe yaa. Düşünsenize görücü usulü evleniyor sunuz. Odaya sokuyorlar. Ee bir indir de görek mi diyecez.
iyice saçmaladılar bu devirde evlenilmez artık hayal dahi kurmuyorum o derece yani Allah sonumuzu hayır etsin gidişatın hiç iyi bir tarafı yok
Allah adını ağzına aliyon ama bir başkasının altına yatmışi karın yapacaksn
Dinde var böyle seyler cok normal geliyor o yuzden
Tabi islam dinine inananlar bunu bilmiyor
Hadislerde var
Hz ömerle ilgiliydi sanirsam
Hangi kisi oldugunu haturlayamadim
Sus kanka linç ederler.
Ama dogru dedigim
bazı şeyleri yorumlamadan önce mahremin anlamını mı öğrenseniz acaba
diyanetin bu açıklamasını yorumlaması için , ülkeyi yöneten en baştaki kişilere bu açıklamayı soracak babayiğit bir gazeteci var mı acaba türkiye de.. bye
Çok yerinde bir karar aklımız fikrimiz bel altı yeeey daa önemli şeyler varken bunun fetvasını dinleyelim uyalım.
İnsanlar yıllarca İslam'a güncelleme beklemişti diyanet sonunda update yayınladı. Önce faizi caiz yaptılar şimdide zinayı, bu İslam bir harika dostum!
Fetva vermesine gerek yok zaten birbinin mahrem yerini göstermeyen mi kaldı
Aynen
Konuşalım mı
Mevki sahibimisin sen
Öyle bir prensibin mi var
zorla ataist ol ataist ol çağrışımı yapıyorlar özellikle bu arap sevici şakirtler
Bu milletten bir halt olmaz yıl yil geriyr gidiyoruz bu kafayla 30 sene daha görmez bu ülke
Bu diyanet hala nasıl kapatılmıyor hayret ediyorum. Bide milyarlarca bütçe ayrılıyor. Bunlara verilen para haram
Diyaneti savunmam ancak şu cumhriyet paçavrasının yaptığı algıyı yiyecek kadar da keriz değilim çok şükür.
Demekki orada da artık birileri şimdiye kadar bize haram veya günah diye tutturdukları şeylerin yalan olduğunu fark etti
Diyanetin görevi dinden bahsetmektir ve Görevini yapıyorlar. Aksi bir durum yok. Aksi olan sizin bu boş konuşmanız. Diyanet bu ülkede bilimin gelişmesine engel mi olmuş?
3. Kişilerin yanında yapın diyor. Orda da grup seks yapın demek istemiş ama siz anlamamışsınız.. Olum ruh hastasımısnz MK.. Okuduğunuz yer gözünüz de idrak noktası beyin değil o kesin..
Diyanet vakfı göster ama elletme dediii 😂😂😂😂😷😷
bumuydu şimdi konu ne günlere kaldık
biz bakalı çok oldu be güzel abim 😀
Küçük pipililere dert olmuş ksjsjeje şaka maka bunları yapmadan evlenen varsa değişiceklerini sanmıyorum. Kapalı bebişlerim bu işlerde açıklardan daha iyiler ❤️
Kapalılar acıklara gore arşa cıkmış
gömleği bile deneyerek alıyorsun karıyı mı denemeden alacaksın?
beğenmeyenin seks hatayı başlamadan bitsin. amin!
Doğru demiş bakılmalı bence de Hatta elle kontrol edilmeli bakire isteniyorsa
Aslında caiz degil. çünkü biri hackler ya da ayrılır ise ifşa olur
Diyanette Dini iyice Android telefona çevirdi. Sürekli güncelleme getiriyor.
Bu gazete haberini inanıyormusun nerde saçma sapan haber bu haber sitesinde
Korona acaba sarhoşluk veriyor mu ya. Neden merak ettim bu konuyu ben şimdi
İyice şaşırdılar artık. Bukadar terbiyesizlik olmaz. Dinle alay eder hale geldiler resmen...🤬
Hayır bende içiyorum ama tadında içiyorum sarhoş olmadan bırakıyorum.
evlenmeden olmaz kuralınada bir esnetme bekiloyruz diyanetten (!) :D
"Paralı din adamları "nın sözüne bakarak hareket etmek şeytana tapmak değilmidir?
Bizim bir önderimiz var oda Kur'an'ı Kerim.
E napsın diyanet desede demesede. Bizim burda uyan uyana
Saçmalık , evlenme şartıyla diyor...
git nikahını kıy naparsan yap.
Elin ecnebisi yapıyorsa kalk sen de yap. Diyanetin işi bu bunu yapıyor. Sen neden yapmıyorsun?
Ne yapsın diyanet işleri bakanı uzay mekiği projesi mi başlatsın 😅
Saçma sapan bir şey ama diyanetin fetva vermesi normaldir çünkü Suud ailesi de kabe yi kapatmaya çalışıyor tabi el ele verip İslamiyeti bitirecekler kendi akıllarınca
Mahrem/namahrem ne demek araştırın isterseniz biraz.
Bunlar zamanında ne yaşamış ki böyle şeyler söyleniyor Allah kahretsin
1400 yıldır ilk defa iyi bir şey söylediler. Umarım devamı gelir😁
Bunu duymustum ama fetva vermek amacli soylemiyorum
Biri de çıksa şimdi dese ki madem bakmak caiz ben neden bakmadan aldım sevmiyorum bu karıyı yeni istiyorum dese?
Kafan calisiyorsa sende destek ver seninde yapayını yapalım
Ben ne diyorum, tamburam ne çalıyor?
Belli oluyor ne dediğin insanlara tepeden bakmaya çalışıyor kafan
Akıl olmayınca neylesin fikir, calsin Hasan, söylesin Bekir.
İnsan kendi eksiğini dile getirirmiş
Nasil yani. Şaka mi bu?
Hayır az önce okudum. Linki kopyaladim çıkmamış maalesef
Atin buraya linki yorum kismina
Cumhuriyet: Diyanet: Evlenme şartıyla mahrem yerlerinize bakın.
www.cumhuriyet.com.tr/.../diyanet-evlenme-sartiyla-mahrem-yerlerinize-bakin-1730090
Link açilmiyor. Muhtemelen diyanet hacklenmiştir biri dalga geciyodur. Boyle biseyin olmasi mumkin degil
Ben açıyorum
Baskalari da denesin bende acilmiyor hala
Alla alla ilginc
Açildi şimdi. Ben şok 😑
Yaaa dimi 😕
Evet 😑
Sizin düşüncenizin ne kadar fesat olduğuna göre bu yazıyı algılamanız değişir. Merak içindeyim siz yapay insan yaptınız da biz mi göremedik?
Çok başarılı girişimleri var takdir etmemek elde değil !
Sizin kesim sanki uzaya çıktı heykelci tayfaya bak😀 her fırsatta dine saldıranlar iğrençsiniz.. Mahrem yerden ne anladığınızda ayrı konu neyin ne olduğunu bilmiyorum ama belki çarşaflılar için söylenmiştir...
Kim yapay insan yapmış merak ettim yanlış anlama amacım dalga geçmek değil gerçekten merak ettim
Uzaya araç gönderenler kardeşim.
@ekşıniyioynadın Yapay imsan demiş soruyu soran
Şan mahrem yerleri derken saçına demek istiyor aslında. çiçeğine popona bakın demiyor
faize haramı kaldırdıktan sonra pek sallamamaya başladım ben bu arkadaşları.
Günümüz ateistleri hep bu rezil yobazlar yüzünden inanmıyor
Bu aklı evvel ortaçağ yaratıkları dinle alakası olmadıkları gibi kötü örnek oluyorlar
Hayır. Ateist, Deist, Agnostik olma sebepleri 3e ayrılır.
1) Dediğiniz gibi yobazlar yüzünden.
2) Hava olsun diye.
3) Kuranı, hadisleri okuyup peygamberin hayatına bakıp dinin saçma olduğunu düşündüğü için.
Hay böyle sitenin 3 yazdım emojiye çevirmiş
@ekşıniyioynadın hem hayır diyip hem teyit etmişsin
Okuduğumda bende tüm ateistleri kastettiğin anlamı uyandırdı. Onlar dışında 2 grup daha olduğunu belirtmek için yazdım.
Konunun uzmanı olmayan uzmanlık belirtmemesi lazım.
Böyle şeyleri kulak arkası yapmamız gerekiyor gerçekten diyanettekiler çıldırmış
Mahrem diyince aklınıza ilk gelen vajina olunca şaşırırsınz tabi
Ya boş yapma ecnebi onu bunu yapıyormuş sen atom parçaladın zaten bakın fikir olması için beyin lazım fikir sonra tamam?
Ne demiş anskm. Lan zina çöplüğü dışarıda. Genç yaşlı hepsinin gözü gtte
Burası türkiye nefes aldığına şükret güzel insan :) daha neler göreceğiz demedi deme..