Tayyip 50
Chp 34.5
İyi 5.75
Hdp 9.25
Diğer 0.5
Demirtaşçılar İmamoğlu ve İnceyi destekleyecek. Kutuplaşmış, ötekileştirilmiş bir Türkiye var karşımızda. Milletti düşman etmenin yerine beraber getirmeyi en iyi bu ikisi becerir ondan oyumuz CHPye. Şimdi bile parayla anne tutan iktidar Cumartesi annelerini unutmuş iktidar Kürt düşmanlığı artırmak için oyunlarına devam ediyor, irademizi yoka sayıyor.
Yerel seçimler ve Milletvekil seçimlerinde tabiki ama oyumuz Demirtaş’a.
Erdoğan'ın %50 alması mümkün değil. Daha şimdiden MHP'yle birlikte %43-45 bandında. AKP'nin tek başına %30 oyu var. İlk seçimde gidiciler.
Asın ulan bayrakları! İBB seçimini bilen Avrasya, daha şimdiden AKP'nin "ikinci parti" olduğunu açıkladı! Kurtulacak mıyız? ↗
Trafoya kedi girerse falan
Cevap
11Cevap
Halk neyin ne olduğunu farketi şöyle bir çerceveye bakarsak kimse refah seviyesinden memnun değil. Fiyatlar, can alıcı yönde ekonomik kriz kapıyı çalıyor. Ben insanların tekrar aynı hatayı yapacağına pek inanmıyorum. O yüzden bu seçimi, CHP kazanır kanatindeyim.
Benim de hiç umudum yok bence bizim ülke değişmez nato kafa …
tayyıp asla bır erken secımı dahı gozune kestıremez cunku kendide bılıyorkı addaa zamanı geldi artık kendısı ıcın:)) belkı parlemontadakı sayılar degısecek ve kendısı coook onceden gıdecek ınsallah:) artık yeter!
Eğer ekonomi böyle giderse, zamlar üst üste gelirse o bakan yerinde durursa kesinlikle Erdoğan kaybedecek. Başkanlık sistemi eğer teşkilatları düzeltmeyip, dava adamlarını yanına almaz ise Onun sonuna kadar aleyhine olacak.
Bence RTE devri bitecek bir 5 yıl çalkantılı gider sonra belki adam akıllı biri gelir
B*k alir ben olacam ülkeyi kurtaricam, suriyeleri ülkeden tekmeyle aticam tayyipe de arkadan
Yorumlara baktım da aynı geçen seneki muharrem ince yorumları 😂
Sadece geliyorum
Z*
2023 te görüşmek üzere ;)
Kim alırsa alsın biz o günleri göremeyiz bu gidişte
Mahmut Tuncer show alır ak skfs
İmamoğlu inşallah 💪
İmamoğlu.
Tayyip alsın
Reis alacak inşallah
recep tayyip erdoğan
Neden bu yorumu gizli yazdın.
@serHAN4554 selahattin demirtaş yazsam bunu sorgulamazdın idda ederim bunu :)
Hayır demokratik bir ülkedeyiz yazdığın senin seçimin ayıp bişey değil.
@serHAN4554 eksiyi de sen verdin galiba
Önyargılısın sana eksi vermedim sadece neden bu yorumu gizli yazdın onu merak ettim.
@serHAN4554 sordum sadece verebilirsin de
Yok insanların görüşlerine saygı duymak lazım belki görüşlerimiz farklı olabilir ama saygı her zaman önemlidir.
@serHAN4554 aynen kardeş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar