Daha yakışıklı kitleye sahip ülkeler de var bence. İspanyollar mesela. Fakat İtalyan erkeği diyorsun ama İtalyan erkekleri ile Türk erkekleri tip olarak zaten tıpa tıp aynılar :) Ülkende olan erkek tipini neden başka ülkede arıyorsun :D Ama emin ol senin gibi düşünen başka Türk erkekleri de var onlar da İtalyan kızları, Rus kızları istiyorlardır doğal olarak.
İtalya tipsizleri vatandasliktan atmis da alayi buraya iltica etmis gibi, 1.50 boyunda göbekli kivircik kafalarin alayi burada toplanmis yaziklar olsun 😡
İtalyan erkeğiyle türk erkekleri birbirlerine çok benziyorlar ben İtalya da doğdum yani fazla abartılıyor tek farkı şu oluyor türk yemekleri yağlı olduğundan aşırı kilolu göbekli oluyor türk erkekleri orada ki yemek kültürü bir tık farklı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yok ya herkesin düşüncesi farklıdır ama şahsen konuşursam çeşitli garip tripleri olsa da benim için Türk kızı her zaman en değerlidir. Rus'a Alman'a değişmem. Her milletin esmeri, sarısı, beyazı, çirkini, güzeli, yakışıklısı olabilir.
Sen yakışıklı görmemişsin, daha doğrusu hayatında hiç erkek görmemiş olduğunu da söylemek gerekir, evde oturup pembe hayaller kurmakta uzmanlaşan her kimse, senin düşündüklerimi ve senin yazdıklarını tekrar etti, bu söylediklerin daha önce de çok kez duyduğumuz sözler.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İtalyaya gittim canım ben. Yakından gördüm bizzat erkeklerini😀 kıskanma ne olur çalış seninde olur. Anca yiyin göbekli gezin.. biraz şunları örnek alın ya
İlk kez içimden gülme isteği geliyor şu sitede, benim gibi dünyanın on sıralarını mesken tutmuş bir karizmatikliğin timsaline, utanç ve tereddüt duymadan göbekli deme cüreti gösteriyorsun, yolda görsen ağzını beş karış açıp bakarsın, senin gibileri çok gördüm.
onlar manken unutma bak halk tabakası çok tipsiz avrupada türkiyedekiler daha iyi istatistik yapmışlar türkiyede beyin olarak olmasa da dış güzellik olarak en iyi vücut ve tipin olduğu ilk 10dayız
Sana bunlardan 10 kat yakışıklı manken fotoları atarım da :D
adamlar ülkerini pazarlamayı çok iyi biliyor... Sadece bu kadar diyorum... Kötü yanlarını hiç göstermiyolar :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
türk kızlarının 1,65 hobbit boyları , leş gibi fizikleri , makyajlı çirkin suratları , cahil ve kültürsüz hallerine bakmadan italyan erkek hayalleri kurmaları gerçekten de çok trajikomik bir durum
En İyi Cevaplar