Aylık ücretin 1603 TL, dünyanın en pahalı eti, biberi ve daha bir çok şey sende. Telefonu, bilgisayarı ve daha birçok şeyi ABD'den, arabayı Almanya'dan alıyorsun. Dış güçler senin neyini kıskanabilir ki?
Tabii kıskaniyelarh şu refah düzeyine su gelismislige su egitim seviyesine su kultur seviyesine bir bak su ekonomiye bir bak hangi ulkede boyleki kiskaniyeler ogluuum gotumuzu yesinler hajsjsnjajs
Bu toprakları haketmediğimizi düşündükleri için kıskanıyorlardır. Başka bir avrupa ülkesi anadoluda yaşasa ülkeyi cennete çevirirdi. biz naptık cennet bulduk cehenneme çevirdik, millet olarak sıkıntılıyız
Her gelişmiş ülke, diğer ülkelerin özellikle çevresindekilerin gelişmesini istemez.
Asıl cevaplamamız gereken soru bence; Ülkenin başına birşey gelsede laf çakıp biraz makara yapalım diye pusuda bekleyen zihniyetin ruh hali olmalı diye düşünüyorum.
herkes kafasina gore salliyor agzi olan konusuyor sana gore ataturkcu olduklari icin baskasina gore fetocu olduklari icin ben gercekleri konusurum nato da en guclu 8. orduyuz
En İyi Cevaplar