2014'de Kanada'da kırılmaz cam reklamı için "kır camı al parayı" sloganıyla yola çıkan bir firma camdan yapılmış panoya 3.000.000 dolar koymuştu. Bunu benzer birşey Türkiye'de yapılsa sizce neler yaşanırdı?
İçinde 3 milyon dolar olan cam panosu Türkiye'de olsa neler olurdu?
Bu zaten Türkiye'de yapıldı. Aynı firma mı bilmiyorum. Ancak yapıldı. Ama bizdekinde 3 milyon dolar yoktu. Koyulan paranın çok büyük bir kısmı sahte idi. Ve bizimkiler camı kıramayınca, panonun altındaki betonu kırıp panoyu olduğu gibi götürdü. Welcome to Turkey 😂😂
Burda herkes şöyle böyle yapar alırım demişte bence o gece cinayet çıkar herkes birbirini öldürür para yine firmaya kalır. -ki Türkiye'de içine gerçek para koymazlar😂😂
Dünyanın en pahalı cam markalarından biri bir şehrin otobüs durağını camdan yapıp içine fazlasıyla para koymuş. Bunu gören insanlar günlerce gecelerce yumrukla demirle camı kırıp parayı almaya çalışmış ama başarabilen olmamış. Aynı firma Türkiye'de bu uygulamayı yapmış, ilk gecede durağı söküp çalmışlar.! Böyle bir haber duymuştum 😂😂😂
Türkiye , abartmıyorum oraya akın ederdi. Çıkan izdihamda çok sayıda ölen ve yaralananlar olurdu. Her şehirde yapılması , yetkili kişiler tarafından istenirdi. Kimi elinde satırla gelirdi , kimi baltayla , kimi kılıçla , kimi de balyozla. Çok sayıda karateci , tekvandocu ve judocu kırmak için sıraya girerdi. Trajikomik değil mi...
Emin ol diyarbakir hirisizi kadar profesyoneli yoktur En basitinden bir camı elmas ve dil altında bekletmiş bir buji tuzla buz eder. Cok sahit olduk kirilmaz camlari kirdiklarina bunuda kirirlardi
@DarkSide111 inan bana kesici uç hiç zorlanmadan girer :) çünkü traş ede ede giriyo yani bir nevi talaş kaldırıyo :) İstanbul metroda tren raylarına 10 larca delik açıldı. tren rayı kadar sağlam olacağını düşünmüyom. senin ak dediğin silah kurşun atıyo nasıl delsin seker gider. çelik matkap ucu metal için olacak kese kese girer içeri hemde hiç zorlanmadan
@DarkSide111 10 mm çapında bir matkap ucu ile yanyana delikler açarsın birbirine çok yakın delikler dikdörtgen şeklinde çizersin sonra çekiçle vurunca kırılır.30 40 50 delik açmak işin ustası için öyle bir camda en fazla 30 dk sını alır. zayıflayınca tabiri caizse baba bir çekiçle el girecek kadar bir delik açılır.
@DarkSide111 hiç bir şey bilmiyosan getir oksijen tüpünü 10 dk da adam girecek bir bölümü kesip atsın dışarı :) paraların bir kısmının kıyısı köşesi yanar ama idare edecen artık :) maksat para değil kurşun geçirmez camı delmek ya da kesmek olsun :)
En İyi Cevaplar