Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde yabancı uyruklu bir kadın yolcu çırılçıplak soyundu, ceketiyle kadının üzerini örtmeye çalışan personel zor anlar yaşadı.
Atatürk Havalimanı’nda dün ilginç bir olay yaşandı. Alkolü olduğu iddia edilen kadın turist, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Geliş Katı'ndaki 206-207 numaralı kapıların bulunduğu alandaki bir tuvalette çırılçıplak soyunarak yolcu salonuna çıktı. O GÜVENLİK GÖREVLİSİNIN YERINDE OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ?
1- Alkollü insanları havalimanına sokmamaları gerek böyleleri uçakta da zorluk çıkartıyorlar. 2- Alkolü aldıysa sonuçlarına katlanılmalı bence yapılması gereken görüntü alıp sosyal medyaya yayıp ifşa etmektir kimliğiyle beraber. Ayrıca o halde havalimanı dışarısına bırakılmalı. Naparsa yapsın kendisi. İçmeseymiş içtiyse sonuçlarına katlansın.
Dua et kocam değilsin vallahi seni döverdim hatta belki karısı cinnet geçirdi bilmem kaç yerinden kocasını bıçakladı diye üçüncü sayfada resmine bakarlardı 😂😂😂🤗
Çıplaklık moda oldu artık iki günde bir böyle duyumlar alıyorum alkollü alkolsüz fark etmiyor. Otoparkta sevişen yakaladık zamanın da ama böyle bir şey olmadı zaten kendinde değil.
Niye çırılçıplak soyunmuş acaba , ben de onu merak ettim. Aslında toplum içinde çırılçıplak soyunmak suçtur. Dolayısı ile akli dengesi yerindeyse ahlaksızlıktan ceza kesilmeli...
En İyi Cevaplar