Aziz Nesin ne kadar haklıymış.. Atatürk ün astığı sahte ve sözde dinci ve şeriatçı kafirlerin torunları (örneğin halkı galeyana getirerek Kubilay asteğmenin başını kesip sokak sokak gezdiren Derviş Mehmet'in öz torunu Bülent Arınç) günümüzde bir türlü içlerine sindiremedikleri Atatürk ülkesi ve inkilaplarından intikam alıyor ve açık söylüyorum g. zzeekalıı halk bunu göremiyor, artık acımıyorum açlıktan işsizlikten ekonomiden batsın duvarları kemirsinler beyinsiz vatandaşın ülkesine yararı yok zararı var yok olsunlar..
@Kuzey4509 siyonistler inanmanı istedi senin siyonist üstün hizmet ödüllü öcün de onlara kukla oldu.. haa sen mi ne oldun: sen de ona maşa oldun gg.. zekalıı embesil sen yaşamasan da olur insanlığa oksijen zararından başka hiç bir moka yarmayan zekanla bir daha karşıma çıktığını görürsem ayaklarını ayırrım lan senin SKTTRRR şimdi etrafımda dolaşma bynsiz..
Ahaha iyi kapak yapmışsın @Kuzey4509 a iyi de yapmışsın :) O bahsettiğin asılanların cibiliyetleri nerelere ulaşmış tahmin edemezsin canım bak birine rastladın bile :)
Önce şeriat gelir sonra da Abd sizi özgürleştireyim diye işgal eder. Libya, Suriye, Irak bu ve benzeri bahanelerle işgal edildi. Eğitim sistemi sadece imam hatiplere endekslenirse olabilir. Olmaz demeyin. Ülkede yakın zamanda bu adamlar darbe bile yaptı. İran'da bulundum. Yaşanmaz bir ülke. Türkiye'yi mumla ararsınız.
İslam ülkelerinde uygulanan hiçbir kuralın şeriatla alakası yok zaten, hatta dünyada gerçek İslam da uygulanmıyor. Ama Türkiye de uygulanacak değil mi? Allah'ın kanunu diye millet kıçına göre ülke yönetecek. Bu ülkedeki şeriat meraklısı yobaz vatan hainleri boş hayaller kurmasın.
İran’da şeriat darbesi yapılırken halkın çoğu okuma yazma bilmeyen kitleden oluşuyordu. iranda ki genç mollalarda nüfusun içinde azımsanmayacak sayıdaydı. burasi Türkiye İran değil.
@Kuzey4509 Şuanda şeriat çok çeşitlidir Ortadoğu da ve hiç biri de sadece islamla ve alakalı değildir. Eşşek ve at ile cinsel ilişkiye girilebilir ama eşşek ve at öldürülmelidir , eti ise kendi şehrinde satılmaz başka şehirde satılır diyen humeynide bunu açıkça belli ediyor
En İyi Cevaplar