Aktroll haklı.
Aktroll haksız.
Fikrim yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence mesele heykel değil, memlekette Atatürk cumhuriyetine ve değerlerine, inkilaplarına söven kindar bir toplum var ve bunu içten içe de destekleyen bir akp yönetimi var, bu yönetim intikam peşinde cumhuriyetçii laik ve atarürk demokrasisine bağlı olanlara karşı ve atatürk değerlerine karşı.. Bu zırlayan şarlatannı skttrr et akp atatürkü sevmiyor işte ve osmanlıcılık fikrini tekkeci cemaatçi, halifelik zihniyetini geri getirmek istiyor bu besbelli değil mi.. Eeee böyle açıklama yapacak hamam böcekleri de çıkar tabiki.
haklı diyen annesini bana göndersin.
@MyStery07 çoğaltacağımı kim söyledi annelerine yapacağımı biliyorum ben akjsdhjsak
Adamlar Anıtkabir'i imara açtı kimseden ses çıkmadı. Solcuyum diyen kesim korkak olduğu için bir güzel izlerler uzaktan anca.
Yetkililerin derhal bu insan müsveddesi hakkında gerekli işlemleri yapması gerek!
Cevap
21Cevap
ulan şu seçimde ince başkan olacaktı. Rte dediniz alın işte ülkemizi kurtaran önderi kötülüyor. Yazıklar olsun yazık oldu Atam'a özür dileriz Ata'm şerefsiz insanlar için.
Ne aktroll katiyorsun araya bu aktroll olamaz bile aşağılık biri bu, bu şikayet edilse görür o yazıları, bunlar çakma AK partili. Emin ol yetkili bir kişi bunlari görse ceza islemi uygular. Ak partiliymis gibi gösterip kendini, bu yazilari yaziyorlar...
Bunu öğrenmememiz yolu var
Kim kimin cariyesi olur dünya görür
Ama korkakça trde 40 milyonu sokağa dökerek ATATÜRKÇÜLERLE
Karşı karşıya getirmek korkaklığında zirvesinde bişi
Taktir edersinki TÜRKLER çok saygın ve çok sevilen bir millettir
Araplarla mukayese edilemez
Hatırlatma olarak
Saddam mursi kaddafi içinde aynı şeyi söylüyodu erdoğan
Ve esad
Atatürk ü sevmeleri lazım aslında. dedelerine yüzmeyi öğretmiş bir komutan. neyse sosyal demokrat bir parti kazandığında bu tiplerin Atatürk sevdalısı olduklarını, sizden bizden çok seviyor gibi görüneceklerini seyredip güleceğiz
16 Temmuz 2016
AKP Genel Merkezi
encrypted-tbn0.gstatic.com/images
Herif 2013'de bunu atmış sonrası malum.
Çalıntı hesap olabilir.
Yıl olmuş 2018 biz hala başörtü ve Atatürk'ü tartışıyoruz. Böyle devam👏
Biz olmedik daha nereye yıkıyorlar acaba? İnsanda sevgi olmasa bile biraz saygı olur. Gerçekten yazık...
bu yavşaaak boş muhabbet yapıyor da siz şimdi aktroll diyerek herkesi kastederek sizde boş yapmışsınız
Bu şahıs büyük ihtimal Ak parti düşmanı. Ve kendini aklınca ak partili gösterip böyle yazılar yazmış aklınca ak partilileri kötülüyor. Yazık ne diyim toplumumuzu birbirine düşürüp bölmeye çalışıyor.
Haklı dedim. Aktroll haklı abi, kendine yakışanı söylüyor. Zaten genel akp zihniyeti bu. Asıl yıkılması gereken bu zihniyet işte.
Yasida büyük sanirim ama Akli yok fikri var..
altin, dolarin tavan yapmasi, patates soganin 6-7tl olmasini sorun edeceklerine hala Atatürk'ün heykellerini konusuýorlar ey allahim akil fikir ver... Sıkar o biraz.
Yazıl gercekten bunlar hani mılletten bellı degıller
Kişiliksiz şerefsiz beyinden özürlü bir o... çocuğu
O aktroll haklı diyenlerinde sulalesini...
halk isterse referandum yapılır istemezse kaldırılır ne var bunda? Taş beton için kavga mı edeceği fitneye gerek yok.
tek bir kişi üzerinden tüm akpartileleri karalamak veya böyle olucak diye birşey yok
Atatürk un kurduğu bu ülkede bu lafları etmek 😂😂😂 çok komik ya bu aktroller
Bu toplumsal çöplüğün kokuşmuş yaratığını görmüyor mu savcılar acaba?
Yıktıkları heykellerle umarım düşündüğüm şeyi yapmazlar...
tamam bende ölüp bitmiyorum ona ama hakaretlere varan yazılar görüyorum insan azcık ta olsa saygı duyabilmeli
Bunlara onun bunu çocuğu da diyebilirim bunlar vatan haini işte.
Rteyi kötülemek için yapıyorlar bunları oyunlarına gelme kimse ATATÜRKÜN heykelini yıkamaz..
Fesat ruh hastası böylelerini ciddiye bile almamak gerekiyor
Şunun facebook hesabını şikayet edelim arkadaşlar
Herkes burada anketlerde karşı cıkmış fakat nedense bu sandığa pek yansımadı.
Bırak heykelini yıkmayı el uzatmaya dahi curret edenin kafasını keseriz.
Face profilini şikayet ettim. Ahlaksız.
sonra bu sıgırları asagılıyorsunuz diye sikayet ediyorlar
Aktroll hakli diyen ne içti acaba
Artık her şeyi bekler oldum
Şaka gibi, ciddiye almayın bunları 😄
Kim bu saygısız herif!
O heykelleri onun bir tarafına monte ederiz!
Onun kendi görüşü
Sizene?
insan değil bunlar..
sıkar o birazz
Adı üstünde trol
amin inşaAllah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar