Son günlerde AKP secmenini gözlüyorum, Türkiye'de gördügüm durumu en güzel bu karikatür özetliyor.
Dolar 5 Liraya yaklasiyor, Euro 6 ya, yine AKP kazandi. Arkadaslar biz secimleri degerlendirirken birseyi gözden kacirdik.
Fakirlikten agizi kokup, her aksam Makarna ve bulgur yiyen kisileri kötü Ekonomi etkilemez. Bu yüzden Erdogandan vazgecmeyede neden olmaz, adamlarin zaten hayati kriz. Dolar ile mi ödüyoruz, ciksa ne olur , cikmasa ne olur deyip, Dolarin yükselmesi ne anlama geldigini bilmeyen kisilere Dövizin durumu ne gösterir ki.
Benim tavsiyem Egitim durumu müsait olanlar ülkeyi terk etmeye calissin. Bu ülkede Egitim ve gelir seviyesi düsük olan kisiler cogunlukta, bu yüzden 16 seneden beri her secim düsük egitim seviyeleri ile gurur duyan ve övünen insanlar cikiyor karsimiza.
İşin ilginci de gerçeği görebilen eğitimli kesime, kendini akıllı sanan delilerin akıllı insana yaptığı deli muamelesini yapıyorlar. Bir nesli böyle mahvettiler, ikinci nesil yolda :/ www.sesimdeyim.net/.../...01e4-DP9l0uQWAAIPe53.jpg
dolar seni nasıl etkiliyor bu kadar çok merak ediyorum :D hayır birde küçük görüyorsunuz bu milleti o dar ayrı birşey!!! sanki sabah uyanır uyanmaz Château Lafite güneşe karşı yudumluyorsunuz.
Disardan gelen herseyin fiyati dolar ile beraber artiyor. Örnegin bazin fiyatlari artiyor, mazot artiyor.
Üstünde giydigin gömlegin ham maddesi yurtdisindan geliyor, ham maddesinin fiyati arttigi icin onu üreten Türk fabrikalari daha pahaliya satmak zorunda kaliyor bu sekilde fiyatlar yükseliyor.
İşte cahil halk partisinin bir g. Zekalı üyesi daha sayın seyirciler.. Halka cahil deyip koyun deyip tepeden bakmayı marifet sanan bu KOYUN sürüsüne bu halk KOYMAKTAN büyük zevk alıyor...
Kardeş senin bu dediğini ben çok fazla insana anlatmaya çalıştım olay dönüyor dolaşıyor yola köprüye havaalanına geliyor millet hiç gitmedıği yolları geçmediği köprüleri havaalanını övüyor bana sanki o parti kendi cebinden çıkardı parayı gitti yaptı o hizmetleri ücretsiz bir şekilde yararlandiriyor bu ülkede aldığımız nefes bile vergi olmuş üretim yok savurganlık almış başını gidiyor millet hala sosyal medyalarda koyduk mu kafasında, koydunuz kardeşim bu milletin gençlerinin orta sınıf ve fakir ailelerinin a. Koydunuz.
Zaten gidecez aga , ya zengin olacaz farklı ortamlarda takılacaz. ya da cehaletleri ile baş başa kalsınlar deyip gidecez günü geldiğinde. Boş yere beyin göçü yaşamıyor bu ülke. Ve beyin göçü , bir ülkenin ne kadar vasat bir durumda olduğunun göstergesidir. bunun değiştirilmesi ise çok zor bir olaydır.
artık sürünselerde işsizlikte olsa çekecekler olan bize oldu ama dayanırız illaki oda biter makarnacılara zaten beyin araman hata et yememekten beyin gitmiş
Kaybettiniz. Bence takdir ve tebrik etmeniz gerekiyor. Ya da susun artık.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
fazla zorlama conta yakarsın çapın yetmez akp ye oy verenlerin vatan sevgisini dolarla euro veya patates soğan ile ölçemezsin... onlar sizin için geçerli kriterler...
Ülke bizim diyor. Sadece Üniversite mezunlarinin oy verebildigi sistem gelse birakin kazanmayi baraji gecemiyecekler ülke bizim diye geciniyorlar, hey yavrum ya.
En İyi Cevaplar