+1 yılKötülüklerini yazıyorum en son iyiliklerini yazacağım :D
1-T. C yi kaldırmaya çalıştılar Andımızı kaldırdılar geri getirdik:)
2-Kaçak Saray yapıldı ve bunun tükettiği gereksiz elektrik parası
3-Pkk ile Çözüm süreci adında yıllardır sürdülen hainlik politikası
4-En pahalı benzini kullanan ülkeler arasında ilk sıradayız bu gurur verici bir şey :D
5-Her gün Gelen şehit haberleri
6-Soma maden faciası ve o dönemin başbakanı şu an ki Cumhurbaşkanı Kaderdi sadece demesi ve bakanın güzel öldüler cümlesini kullanması
7- 4 şerefsiz bakanın hala yerinde kasıla kasıla oturması
8-Ülke fakirleşti kendileri zengileşti
9-Tedaş Satılıp Özelleşti
10-Türk Telekom özelleştirildi
11-Dışarıya bağımlı hale geldik çiftçi traktörüne katacak mazot bulamadı çünkü pahalıydı ve dışarıdan ithalat'ın önü açılmış oldu samanından tut her şeyi ithalat etmeye başladık
12-Ankara Faciası 97 vatandaşımız bomba patlaması sonucu hayatını kaybetti
13-Hayvan ithalatı da başladı sonunda kurbanlıklar dışardan gelmeye başladı
14-Basına yapılan şiddet ve baskı arttı kendi gibi düşünmeyen medya ya madem sen benim gibi düşünmüyorsun hadi bakalım içeri dedi bu sayede basın özgürlüğünün önüne geçildi
15-Kendi gibi düşünmeyenleri dinsiz namussuz gözüyle bakıldı Türkiyede yaşamak istersen ya akp li olacaktın ya da baban zengin olacaktı o dönemi başlattı
BENCE BU KADAR İÇ KARALTICI NEDEN YETERLİDİR KÖTÜ ÖZELLİKLERİNE :D
Şimdi iyilere geçiyoruz :)
1) Ellahamdüllah müslümanız
2) Duble yollar yapıldı (artık kaymak gibi yollarımız var )
3-Marmaray yapıldı ilk seferinde çalışmasa da işte yapıldı bir şekil
4) Türkiye ilk kez Kendi Cumhurbaşkanını seçebildi (Ne kadar kabul etmesekte şu an ki kişiyi bu hakkı sonradan vatandaş kazandı 7 yılda bir değiştirme hakkına sahip farklı oyuyla)
5) En yardım sever ülke konumunua geldik (Tüm Göçmenlere kapımızı açtık Suriyelilere kasdediyorum burada ne kadar planlandığı gibi olmasa da yine iyilik iyiliktir diyelim)
6) Apple Türkiye Mağaza açtı :D11 Yorumla- +1 yıl
7) Kitaplar okulda ücretsiz dağıtılmaya başladı (şuanda tablet dağıtılıyor olması lazım böyle projesi var bakanlığın :)
DİYECEKLERİM BU KADAR TEŞEKKÜR EDERİM SİYASİ GÖRÜŞÜMÜ KATMADAN BU KADAR SIRALAYABİLDİM YAPTIĞI İCRAATLARIDA YAZDIM :d :d
En İyi Cevaplar
ülke daha iğnesini dışardan alırken akp
tank yaptı
ucak yaptı
helikopter yaptı
araba yaptı
uzaya 5. uyduyu fırlattı
bunlar cok yakında olan şeyler. şimdi hepsini sayarsam bazı gerizekalılar hatırlamaz yalan söyler.47 Yorumla- +1 yıl
Hayaller ve Gerçekler ahahahah ne güldüm :D :D
- +1 yıl
hahahahhahahahahhahaha Muş'a da havaalanı yaptım diyodu ama Muş'ta Havaalanı AKP'den önce vardı ya la 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@lichenisback uçağı ne zaman yaptı bir türlü göremedik. 1995 te hükuş başlandı, 2000 de hazır olacak dendi, 2014 kossskoca bakan 2015 paris havacılık fuarında görücüye çıkacak dendi, göremedik. Uçaüın belgeseli yapıldı, şarlatan prototipini içinde poz verdi. uçağın kendisi hariç herşeyi yapıldı be. Komik çok komiksiniz gerçekten.
- +1 yıl
Uçağı ne zaman yaptı bir türlü göremedik. 1995 te hükuş başlandı, 2000 de hazır olacak dendi, 2014 kossskoca bakan 2015 paris havacılık fuarında görücüye çıkacak dendi, göremedik. Uçaüın belgeseli yapıldı, şarlatan prototipini içinde poz verdi. uçağın kendisi hariç herşeyi yapıldı be. Komik çok komiksiniz gerçekten.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkp yi eleştiren arkadaslar tamm belki bazı yerlerde hatalari vardir ama bu bir siyaset ve bazi seyleri yaparken o ani degil ilerisini dusunup birseyler yapmak lazmdir smdi bende arkadaslarin yaptiklari yormlara karsi cevap vereyim chpli arkadaş birseybyapmadi demis acaba ataturk zamanndan beri chp ne yapti ataturk bustu bukadr neden ulke gelismedi neden 2. Abdülhamit osmanlinin sonlarinda artik hasta adam denilen osmanlinn arkasndan is cevrildi Abdulahmiti ykmaya calistilar ve snrasnda ataturktur ismettir falan geldi lozanda guzelim topraklari bircok antlaşmada topraklar gavurlara birakildi chpnn yaptigi ii birseyi gostersn arkadaş kurtleri azdrmasi seçim süreci diyosunuz dimi onuda diyeyim size yerli tanklar ucaklar bircok yatirim yapildi cozumsureci bunun icindi hem boylelikle yatirim yapilirken tüm gzlerden uzakda hemde birtarafdan pkk illeti temzlenirmi gördükki hickimse diyemezki cozumsurecini turkiye bozdu devlet bozdu onlar 2 askeri evnde sehit ederek bozdular kansz kopekler biride seven sikilir demiş arkadas sennde bir partin vardir sevdigin ozaman onlarda senimi sikti yahu hay Allahimya ne yani bide su havaalani yapimi icin bir arkadasn yorumu vardi 1995 baslandi demis 95 akpartimi vardi acaba dermisin bana bir he diyeceksiniz neden hemen yapmadi neden akparti başa gelene kadar o 5 6 senede bastakiler yapmadi canm bir dermisin bana bir baska arkadas tampon bolge hepsini bir arada tutmak zor olurdu ama en azndan hepsini bir ilde toplmak daha ii olurdu ve kamplara alnman icinde karsi tarafdan gelirken kart getrmen lazm nufus cuzdani gibi gerci artik kamplara almlar yok bide su suriyeden toplu gecsler olnca direk kaytlari yapilip berkes biryere gitti orasi kotu oldu enazndan onlar icinde biryerde yer yapmalari ii olurdu en azndan heryere yayilmazlardi kurtlere gelrsek verilen hzmetler onca seylere karsilk yaptklari tam bir serefsizlik oylarini akpye atsnlr demiyorum ama gidipte hdp gibi serefszler toplulugu nedr ya
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsosyal yardım dediğin odun kömür gıdamı diğer partiler oturuyomuydu laf atmayın sanki mhp chp birşey yapmıyo biride katliam demiş ne katliamı acaba suruçda ankarada ölenler akpnn sucumu önce şu hdp insan kılıklı bir şeytanlara sorun bakalım
Cevap sahibi+1 yılbir arkadaş maddeler halinde yazmış kötü yanlarını bende karşılık vereyim bali T. C kaldraya calıstılar diyorsn şöyle düşünüyorum osmanlı zamannda tek türkler yoktu bircok kişi yasıyodu ozman byle brsey yoktu neden var smdi biz türküz zaten illa bunu bryerlerde belirtmkmi lazm kürt türk laz cerkez brcok kişi yasıyo yurt dısından gelmiş ama türk vatandaı olmuş onca insan var ya da türk ama müslüman degil ateist hristiyan yahudi olmuş olanlar var neden ozman kmlkde oda belirtilmiyo demeyin bana dinle bunn ne alakası var diye ayrm yapmaktır bu T. C kullanılarak Türkiyede yaşayan diğer bircok kişiyi ezmektr dışlamaktır kacak sr
ay dediğin ne acaba aksaraymı gereksiz elektrik parası merak etme tasarruf yapılıyodr mutlaka benim anlamadıgım neden amerikada ingilterede yasayanlar devletin yaptıgı saraylara brsey demzken türkiyede deniliyo acaba aksaraydan ileriki zamanda yıkılan ve tekrar kurulacak olan osmanlı yönetilecek sarayın icinde devletlere özel odalar var
Cevap sahibi+1 yılçözüm süreci hainlik politikası ise ozman hdp neden devleti sucluyo bana hdp ne laka dmeyin doğuda hdp andası olanlar pkk ya gerilla diyo selo bakan diyo hepsi aynı b*k akp hdp ile birlik olmaz çözüm süreci denldi pkk bitirlsin denildi ama olmadı senin ülkende benzinmi cıkarılıyo dermisin okadar benzin yatagı varken neden cıkartıyoruz diyeyim lozanı imzalamasalardı şuanda kendi benzinini cıkartıp hem kendin kullanıyodun hemde yurt dısına satıyodun hergün gelen şehit haberi tabikide bu kötü birsy ama akp ne alaka zamanndada seht haberleri geliyodu ozman ne diceksiniz azmı peki ozman basta akp olupda onu yıkmaya calısan yıpratmaya calısan daha fazla silah ve insan yardımı yapan amerika ingiltere yoktu maden icin diyeyim önlemler alınsaydı evet o işciler omadende ölmeyecekti ama elbet tüm ölenler aynı saatte bir şeklde öelcekti trafk kazası elektrk carpması kalp krizi solunum ve kalp durması beyin kanaması elbet brseklde canı veren Rabbm elbet birgün alıcak müslümansanız anlarsınız
Cevap sahibi+1 yılgüzel öldüler bryerde okumustum şehtler ile ilgili Rabbim daha ii bilir ama okudugum kadaryla şehit oldular şeht oldkları icin demiş olabilirmi acaba serefsz bakan dedigin kmler ne yaptılar acaba ülke fakrleşti derken neresi fakir acaba dermisin asıl önceden durum dha kötüydü yahu evimize zeytin peynir alamzdık biz dogru düzgün meyve grmezdi smdi gayet herseyi alıyoruz Allaha sükürler olsnki tedaşın türktelekomun satılmasndaki ve bircok yrın belli br yıllıgına özellestirlmesi devletn kasasını doldurmak onca yatırımı yapmk icin gökten para yagmıyo dimi gene mazot demişsin arkadas petrol yataklarını 2023 kadr acamayz kullanamayız anladınmı bunu lozanı amzalayanlara sor bence git ismeti kaldr mezardan sr bakalm Ankara faciası derken orda sivil halk vardı ordan gecenler asıl onlara üzülüyorum orda halay ceken eyleme katılanlara üzülmüyorum cnkü sivil degilllerdi ellernde hdp pkk bayragı vardı hayvan ithalatı yanlıs blmiyorsam gecn senelerdeydi oda artk hayvan ithalatı görmüyorum
Cevap sahibi+1 yılbasına yapılan siddetmi yahu bu adama okadar yazldı cizildi diktatör deniliyo diktatör olan bir adam ona hakaret edeceksin heryerde sayıp söveceksin snra diktatör neresi diktatör paraleli ve yandaslarını türkiyedeki ingiltere amerika fransa almanyann köpklerini susturdu diyemi sen farklı partidensn onnla aynı düşünmüyosn diye atldnmı sınır dısna yoo ya da okadar chpli mhpli diğer partilerden okadr insan var ne yaptı attılarmı hayır dimi yasıyolar secm zamanı oy kullanıyrlar caldı cırptı derken ztaen okadar seyde 2 tlye oluyodu dimi mezhep ayrımı ne mezhepi acaba alevi sünni diyemi bz neden byle ayrm görmedk sağı solu böldü zaen yıllardr sağ sol kavagsı vrkihayvancılık tarım derken adam sana destekleme parası veriyo daha ne yapsın faşizm yahu sizin kafanızı nasl yıkıyrlar faşizm gibi sacma seyler müslümanız bz bu faşiztlkmi oluyo bursı müslüman ülke ama gel görki her b*k cktı ortaya gay lez hristiyan satanist ateist yahui hepsi var maşallah
Cevap sahibi+1 yılboş oyları kendi hesaplarına yazmaları biz neden görmüyoruz elektrklern keslmesi kediye atldı diyosunuz yani ne güzel besktastan caldı hırszlar diyosunzyurt dısında dkkan kapatmları ohaaa teröristleri meclise soktular emnsn yani hepsnden öylemi kendi göznle görmedklerine asla inanma suc atmayn kendi gözünzle gördügünüzede 2 3 defa bakın denilir yahu brkere hdpyi meclise chp soktu solcular soktu RTE gtsnde ne olursa olsn dediler
Cevap sahibi+1 yılbirisi diktatör demiş sen ona diktatör diyecekin o senn adrsini buldurmayacak seni o evden aldrmayaca ve asını kesmyeck neyn kafasndasn acaba desene bana bir yahu türk kmliğini kullanr kürtce Kuran bastırr diyosun yri gence islamcı acaba sen neyciin bide seni blsek
Cevap sahibi+1 yılherseyi türkiyede üretip yerli silah tank ucak üretemeyz maalesef bukadar sürede okadr sey olmaz herseyi yerli üretmemiz icin tüm malzemeyi hepsinn fabrikasını kurmak lazm sonucta belli parcalar türkiyede üretiliyor bazıları dısarıdan alınıyor ama sonucta burada kendimiz üretiyoruz tankları hersyi dimi dısarıda üretilenn nekadr saglam oldugunu bilemeyz suda varki adam icine baska seyler yerlstrdi dnleyiic koydu kücük kamera koydu malzemeleri ii malzemeden yapmadı
+1 yılKendilerini artık kendileri eleştiriyor ilkesizliğin böylesi
dün askeri vesayete karşı olduğunu söyleyen bir parti bu gün ergenekonla kol kola
Dün Heybeliada açılmalı diyen bir parti bugün onu pazarlık haline getirmiş
AKP son zamanlarda özgürlükçü zihniyetten (bir kaç konu dışında ) genel olarak koptu demokratikleştirme pakaeti gibi cılızda olsa bazı iyi adımlar atabilsede son dönemlerde izlediği mezhepçi politikalar ile çok zarar veriyor
AB sürecine bakış açısı artık zayıf
Kürt Sorununda takındığı özgürlükçü ve insancıl tavırı azınlıklara karşı diğer mezhep ve inanışlara karşı da takınsa ne olurdu?
MGK halen var YÖK var İnkılap tarihi ve Atatürkçülük dersi halen var bu kadar çok demokrasiyle çelişen şey varken tam bir dönüşümden nasıl bahsedilebilir?
Bana sorarsanız artık AKP bir çok konuda kemalist gibi davranıyor.. . tek renkçi tek desenci
Ben biraz değil tam özgürlük istiyorum !
Umarım artık daha özgürlükçü bir tavır benimseyebilirler
İyi yönleri : Siyaset kurmunu güçlendirdiler.
Kötü yönleri : Yolsuzluk olayından sonra hukuk u katlettiler31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
2002 öncesi bakmanız yeterli. AKP çok şey yaptı başı örtülüler üniversiteye gidebiliyor, hastanelerde tedavi görebiliyor. Ben daha küçükken ninem rahatsızlanmıştı başı örtülü diye kadını devlet hastanesinde tedavi etmediler. Baş örtüsü çıkmadan tedavi yapmıyoruz demişler hatta ninemle ailemi hastaneden çıkartmışlar ninem mecburiyetten artık baş örtüsünü çıkartmış ağlayarak hastaneye girmiş kadın. Yerli üretime başlıyoruz yavaş yavaş. Şimdi eleştirirler yok şusu yabancı ülkeye diye sanki diğer ülkeler çok yerli Samsung bile işlemcisini, camını, ramini, kamera sensörünü, yazılımını dair bir çok şeyi yabancı işçileri bile yabancı. Zamanında araba üretiminin önüne geçildi yok olmaz yapılamaz diye bizi dışa muhtaç ettiler. AKP öncesi bu ülke İsrail'e ve İMF'ye boyun eğiyordu. Şimdi İMF'ye borcu olmayan sayılı ülkelerden biriyiz. Sırf AKP iktidara geçmesin diye HDP'ye oy atanlar var. AKP istese HDP'yi kapatamaz mı? Kapattırabilir fakat bu sefer CHP'liler başlayacak kürt sorunu bitmemiş kürtleri dışlıyorsunuz diye kürtleri kendilerine çekmeye çalışacaklar sevmedikleri kürtlere yani. Seçme ve seçilme hakkı verilmseydi de aynısı olurdu dışlanıyoruz diye acıtasyon yaparlardı CHP'ye oy toparlarlardı. Kılıçdaroğlu SSK'yı iflas derecesine getirmiştir ki o paralar nereye gittiği sorulmalı hesabı. İlgezdi kaçak rezidanslarda oturuyor. Makam odalarına 1 milyon 600 bin liralık mobilyalar döşetiyorlar. AKP soyuyor diyorlar madem soyuyor bu kadar hizmeti soyan biri nasıl yapsın? AKP öncesi ülke ne haldeymiş baksınlar insanlarımıza rahat batıyor bence. AKP'yi destekliyorum çünkü bizi dışa bağımlılıktan kurtarıyor ve ülkemizi geliştiriyor şu an ülkemiz dünyanın en güçlü ülkelerinde önemli bir sıralamadaysa bu AKP sayesindedir.
AKP'yi eleştireceğim tek şey paralı askerlik yapmayacak acemi erleri doğuya vermesidir tabi kime ne denk gelirse ama gitmeleri engellense daha iyi doğuya gitmesinler bence. Askerliği iş olarak gören vatanı savunmak isteyen askerlerimiz olmalı orada.24 Yorumla- +1 yıl
1994 de üniversitedeydik sınıfımızdaki Baş örtülü arkadaşlarımız uzaydan mı? gelmişti. Amma sallamışsın ya sanki dah önce başıörtülüler hastanelerde tedavi göremiyordu işte buna pes derim. Neyi yerli üretimine 95 te başlayıp 200 de biteçeği söylenen hürkuşun mu? Hastane hikayen tam bir palavra Hastanenin ismini falan da ver. Tutturmuşunuz bir IMF, IMF olan borcu 15-20 milyar dolardı şimdi dış borç 400 milyar doları aştı. Daha fazlasını okumaya midem elvermedi. bu kadar yalan olmaz
- +1 yıl
Çok yalan atıyorsun.
1- İMF'ye borç kapatıldı.
2- Dış borç yaklaşık 250 milyar dolar kadar. Amerika'nın dış borcu 12 trilyonu geçik bir meblağ sen düşün gerisini hangi ülke daha iyi durumda yani.
3- ht tps://w ww. youtube. com/watch? v=QBvu_iIVWuE
İftiracı chpliler hep böyle kılıçdaroğlı %2000 yıllık zarar ortalaması ile ssk'yı soyarken nerdeydiniz :) - +1 yıl
Başı örtülüler hastane, okula bile alınmıyordu bide diyorsun 1995 de ki videoyu attım yalanın buradan belli oluyor :D Diğeri ise başıörtülülerin üniversiteye alınması için yasa zevkten çıkartılmadı AKP döneminde AKP öncesi başı örtülülerin üniversite okuması yasaktı. Ayrıca AKP öncesi İMF'ye borç almış başını gitmişti ve dış borç ise çok daha fazlaydı. Zaten bu ülkeye yürüyen merdivene bile ters binen kılıçdaroğlu yani chpliler hiç bir zaman iktidar olamaz :D
- +1 yıl
peki neden zamanında üniversiteye alınmadı başörtülüler demisin bana benim kendi komsum kız kapalıydı üniversite okuyamadı eve geldi yıllar snra af cıktı basörtü gelince gitti okudu smdide başörtüsü ile calısıyo devlet memuru olman icin basını acman sarttı hastanede tedavi görüp görmeme konusuna brsey diyemm ama tam bir solcu olan doktorlar hastayı başörtüsü nedenyle tedavi etmemiş olabilir ayrıca bu neyin kafasıki 95 de basta akpartimi vardı acaba bende sunu diyorum devletn kasası bostu zaten borcta 15 milyar dolar desek smdi 400 milyar dolar diyosun 385 milyar dolar daha borc yapmısız demektir sen bir düşün bakalım onca yol yapılıyo hastane onca yatırım kitap tablet daha yazmadıgım birsürü sey snra devlet memurunun parası heray tıkır tıkır yatıyomu bankaya felcli olnlara ve bakanara parası yatıyomu yani senin anlayacagın borc falan yok daha bize borcları var anladınmı
İlk 5-6 sene yol, hızlı tren, sağlık alanında mesafe alındı. Sonra rant girdi işin içine.
En kötü yaptığı şey ise
Devleti uluslarası arena da " teröristlere yardım eden " ülke yaptı
Ülkede hukuku katletti.
Kendinden olmayan herkese hain demeyi öğretti.
En acısı da dinin genleriyle oynadı.
Erdoğan Allah ın bütün vasıflarını taşıyor
Erdoğan ın yaptığını yapmak sünnettir
Rize ümmetin liderinin doğduğu yerdir
Muhammed Mekke'ye gururlandı biz gururlanmayacağız
Bu bakara çok makara
Gibi laflar edildi kimse ses çıkarmadı. Diyaneti arayın yolsuzlukla ilgili fetva vermiyor adamlar.
Teröristleri Meclis'e soktular.
https://i.hizliresim.com/B44O4j.jpg
https://i.hizliresim.com/PBB7Bv.jpg
https://i.hizliresim.com/qRRAR3.jpg
https://i.hizliresim.com/QWWPWA.jpg
https://i.hizliresim.com/zYYGYB.jpg
Say say bitmez10 Yorumlahizmet adı altında yaptıkları her ne varsa büyük yolsuzluklara imza atmaları.
boş oyları kendi hesaplarına yazmaları. mesela yüzbin nüfuslu muhitlerden nasıl oluyosa ikiyüzbin oy almayı başarmaları.
hertürlü suçu kediye atacak kadar pişkin olmaları.
son seçim sloganlarınıda beşiktaştan çalmaları.
kapısına geleni ananıda al git diyip kovmaları
gemi ve gemicik arasındaki farkı anlatıp halkı bilinçlendirmeleri
yurtdışında dükkan kapatmaları
hırsızlara fırsat vermeleri ödüllendirmeleri
teröristleri hükümete getirmeleri...01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpek çok yönden daha iyi şartlardayız.
eskiden hastası olanlar özellikle felç gibi ağır durumlarda hastaneye götürmek bile çok zordu ama şimdi doktorlar eve gelebiliyor. Hastaya ve bakan kişiye para veriliyor ki buda bakan insanlar içinde oldukça iyi bir şey.
özel hastanelere gitmek zordu eskiden şimdi rahat rahat gidiyoruz.
eskiden bir kayıt meselesi vardı yani il dışına falan çıkınca sorun olurdu muayene olamazdım. Ben geçen gittim il dışına hiçte sorun çıkmadı hemen muayene oldum çıktım.
kitapların parası ödenirdi şimdi hepsini devlet veriyor. Katsayı yok. Puanı kırıldığı için gidemeyen öğrenciler yok. Şu an ülkede tam olarak fakir sayısı eskisine göre çok daha az. Fakir gördüğün adamın üstünden tapular çıkabiliyor.
başörtüsü sıkıntısı yok bu çok iyi.
bir sürü şey var dahada sayılır yani10 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. işine gelmeyince engelleyen yalancı @Özlem-19 a cevaben
1. benim CHP li olduğumu nerden çıkarıyorsun
2. Amerikanın dış borcunda bana ne ne alaka
3. Türkiyeni Dış borcu arttı mı artmadımı
4. Kılıçtaroğlu SSK nın başındayken, iktidarda hangi parti vardı, madem yolsuzluk vardı 13 yıldır niye yargıya gitmediniz.
5. 94-98 arasında odtü deydim başörtünü sorunu olduğunu okulumda görmedim. Eğer o yılarda odtüde okuyup ta başörtüsünden dolayı bir kişinin haksızlığa uğradığını gösterim, eyvallah diyeyim. Münferit olaylar olabilir, bilemem biz komünisti şeriatcısı gül anlaşıp duruyorduk.
6. Ninenin Başı örtülü diye hastaneye alınmağı tam bir yalan ispatla maaşımı vereyim00 YorumlaDiğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. ilk 5 sene çok iyiydi.. cidden.. eleştirenlerle oturup tartışıp savunuyordum ama bu son dönemlerde misyonundan saptı... ilk dönem ki artık hiç değil.. çizgisinden saptı..4 bakanı yüce divana göndermeyerek ve üstüne üstülük el konulan parayı faizle ödenmesi ayrı bir ironi.. Muhafazakar parti bakanlarının faizli parayı alma zaten traje komik bir olay
34 Yorumla- +1 yıl
Birazda bunları kendi menfaati için yapıp partinin adının lekeleyenler var
- +1 yıl
Evet bu konuda eksiklikleri var
+1 yılmillete sosyal yardım dağıtarak oy toplamaktan başka elle tutulur gözle görülür hiç bir şey yok, tabi milletin de yattığı yerde karnı doyması işine geliyor güle oynaya destekliyorlar, şunu unutmasınlar bir vatandaş bile bir dilenciye ikinci sadakayı vermez,
21 Yorumla
+1 yılKötü yaptığı şey: Suriye'lilere bir tampon bölge oluşturup oraya yerleştirecekti.
Gelecekte yapılacak diye söylemler var gelince görecez.
Bir de kürtleri yedirdi içirdi su elektrik vs. faturaları düşürdü halktan önce okullarına tablet dağıttı. Şimdi kürtler sattılar onu. Ayrımcılık yapmamalıydı.
İyi yönleri çok saymakla bitmez şimdi.11 Yorumlaİyi demek hafif kalır hakaret olur ülkeye seviye atlattı. kurulduğu günden akp gelene kadar hep politika İslam düşmanlğı olmuştu yüce tanrı atatürk ve devamın da gelenler hep İSLAM ile uğratılar nesilleri İSLAM düşmanı olarak yetiştirdiler sonra bir adam geldi RTE elinin tersiyle itti yoluna devam ediyor
20 Yorumla
+1 yıl61 Yorumla
+1 yılKötü yaptığı şey kürtleri azdırması genel itibariyle ülkesinin geleceğini düşünen ve çalışan bir partidir
74 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle değil insanlar başkalarının düşüncelerine tahmmül edemiyo o yüzden öyle biraz saygı olsa oda olmaz
- +1 yıl
Ne diyor söylesene kaçırmışım sanırım duymadım çünkü
Yolsuzluklar, Vatan/vatandaş pazarlamak, katliamlar hangi birini söyleyeceksin ki..
Haa iyi tarafı da şehit cenazeleri duble yollar sayesinde rahat rahat memleketine ulaşıyor..38 Yorumla- +1 yıl
Katliam derken hangi katliamdan bahsediyosun acaba
- +1 yıl
En geniş çaplıları Irak ve Suriye olmak üzere;Reyhanlı, Uludere, Soma, Suruç, Ankara , yurdun çeşitli yerlerinde başkanlık/padişahlık sevdası uğruna katledilen askerlerimiz/polislerimiz.. İflah olmaz yancıları da bu katliamlara ortaktır ve ellerine bunca insanın kanı bulaşmıştır.
- +1 yıl
Onlarin yaptigi nerden belli elinde kanitin var mı peki sona diyosun maden gocugu oldu bunudami onlar yapti tamm bszi seyler gzden kacirilmistir kacirilmamistir ama sonucta o insanlar vefat edeceklerdi farkli yerlerde farkli sebeplerle olacakti bunun icin illa devletimi suclamak lazm dermisiniz bana bir irak suriye dedigin neler oldu desene bir reyhanlida ne oldugunu bilmiyorum ama uluderede madem kacakcilik yapmasalarmis orda ne isleri vardi dermisin bana bir suruç diyosun kobaniye gideceklermis ne isleri vardi o bombalari devletin patlattigini nerden bliyosunuz elinizde kanitiniz varsa gosterin Ankara eger barissa ellerinde Türk bayragi nerde acaba ellerinde hdp pkk bayragi Turk bayragi nerdedydi dermisin orda uzuldugum bir ordan gecen sivil halk eyleme gidenlere hicte uzulmuyorum lutfen Ankara katliami ile sehit askerlerimiz ve polislerimi karstirmayiniz bir degiller
- +1 yıl
Sizin gözünüz kör olmuş, vicdanınız kararmış bak birazcık ama birazcık umudum olsa günlerce sen ve senin gibilerle tartışırım ama hiç umudum yok.. cahilliğiniz yobazlığınızla çarpan etkisi yaratmış ruhunuza işlemiş, hayatınızı bir katil ve hırsızı korumaya adamışsınız hiç mi hesap vermekten korkmuyorsunuz!! İnsanlıktan çıkmış halleriniz korkutuyor beni muhattap olamayacam olursam da bu kadar sakin ve nezaket sınırları içerisinde olmayabilirim
@heyypardonn - +1 yıl
Kimseyi korudugum yok benim evet bir devlet bahceliyi savunsam eyvallah derimde sen bariz hdpyi savunuyosun bana
Diğer konusunda 633 cevap paylaştı. Akp'yer kurban olsunlar akp okadar yanlıslarına ragmen digerlerini hala 5'e katlar bu diger partilerin ne kadar acınası oldugunu gösterir. ha bire akp'yi kötüliceklerine bir kendilerine öz eleştiri yapsınlar kimse akp'yi zorla getirmedi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirde milletin tank, uçak araba yaptı demesi yok mu deliriyorum. Sanırım sadece haber başlığına felan bakıyor bu insanlar. Türkiye sadece belli parçalarını üretiyor. Bazı projelerde parçalar dışarıdan alınırken bazı projelerde ise ülkelerin ortaklaşmadı sonucu herkes belli parçaları üretip aktarıyor. Toplumsal kutuplaşmayı arttırıp, Türkiye'yi zarara uğratan bir sürece soktular bence. Eğitim sistemini yok edip, ömrünün bağırındaki gençleri teorik bilgi bombardımanıyla resmen yok ediyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAtaistler, laikciler, pkklilar, hoca efendiler ve milliyetci adi alitnda takilanlar istedikleri gibi goruyor bu bir gerçek 👍
Partilerin içinde en iyisi bu parti. Daha iyi hizmet verecek olan varsa o partiye oy veririm. Takim tutmuyorum ben. 82 doğumluyum. 90lardan bu yana hizmet veren tek parti oldu. Hemde lozana karşı cikarak 👍10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl7 haziran secımlerınden sonra herkes gordu ki bu ülkeyi yönetmek için tek parti Ak Parti diğerleri bellli bir kitle ile siyaset için var , ülkeyi yönetmek ve halka hizmet etmek gibi dertleri yok
23 Yorumla- +1 yıl
Suriyelilere sanırım soran :D :D
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇaldı
Çırptı
Mezhep ayrımı yaptı
Sağı Solu böldü
Hayvancılığı tarımı bitirdi
Faşizimi yaydı
çok şey yaptı :D32 Yorumla- +1 yıl
Aynen :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende mhpliyim:))) iyi yaptigi bsi yokta kotu olarak yolsuzluk diz boyu :)))
32 Yorumla- +1 yıl
Objektif olarak yorumlasaydın inanırdım sana ama iyi yaptığı çok şey var
Akp yi düşününce aklıma tek gelen aşırı derecede din iman edebiyatı ve bir sınırı olmayan rant coşkusu... bir tek vatan evladından bile oy almaması lazım...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAKP'nin yaptıklarını bir sözle özetlersek;
Seven sikilir, zzzzz sevilir.
Bol bol sikti evde zor tuttuğu %50'yi,%50 de onu sevdi.01 Yorumla
+1 yılVallaha Hacıosman-Sarıyer tüneli yaptığı en iyi şey...
Not: Bende MHPliyim11 Yorumla
+1 yılAkp katillerin oligarşinin ve tabikii dikta rejimlerinin hat safhadaki partisidir. Yeri gelince Türk kimliğini kullanır yeri gelince kürtçe kuran bastırır, yeri gelince islamcı olur. NOT=İNSANIM
00 Yorumla
+1 yıl@lichenisback Muş Havaalanının Türkiye ve Ortadoğunun En Güvenli Havaalanı Olduğunu Biliyor muydunuz?
Not: Siyasi Değil Yorumum.08 Yorumla- +1 yıl
Muşa yeni yapıldı sanırım abi küçük bir havaimanı daha bitmemiş olması lazım sanki haberlere çıkmış gibi hatırlıyorum neden güvenli açıklar mısın
- +1 yıl
@pilav_ustu_az_kuru_2 Yeni Değil Zaten Vardır? :)
- +1 yıl
En Azından 2012'de Vardı 2012 Yılında Muş'ta Bulundum.
- +1 yıl
Küçük bir havalanı diye duydum abim orayı pek aktif olmayan şehirde kalabalık olmadığı için gereksiz bulunmuştu diye biliyorum
- +1 yıl
@pilav_ustu_az_kuru_2 @Tirisi 'nin Yaşadığı Yer Hakkında Düzgün Konuş Zaza Kızı Atarlı Kız Giderli Kız Zoruna Gider. :D
- +1 yıl
yok abi öyle duydum ben muşun nüfusunu yazsın öğrenelim o zaman bende bileyim kaç kere uçağa binmiş @Tirisi hanım söylesin suyayım :D
- +1 yıl
@Tirisi Muş'a Geleceğim. :)
+1 yılİyisi yok ki kötü yaptığı şeyleri yazsam sığmaz buraya
24 Yorumla- +1 yıl
benim görüşüme bakar msıın :D
- +1 yıl
@pilav_ustu_az_kuru_2 Kesinlikle iyi ve kötü yanlarına katılıyorum.
- +1 yıl
bir kaç gerçeği açıkladım teşekkür ederim :)
Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bu adamın yaptığı her iyilik onun karşısına kötülük olarak çıktı. Ülke 1 adım ileri gittikçe 2 adım geri getirmek isteyenler oldu ülkedeki bu kırışıklıklar hep bu 2 adım geri getirmek isteyenlerin oyunu.
00 Yorumla
+1 yılyol yaptı * bu herşeyin en iyisi :))))))
chp'liyim10 Yorumla1 örnek ikisinden
iyi:ekonomik yatırımlar
kötü:çözüm süreci00 Yorumla
+1 yılkötü yaptı domuz etini kasaplık et yaptı
iyi yaptı okul kitaplarını bedava yaptı00 Yorumla- Diğer konusunda 24,6b cevap paylaştı.
+1 yılAkpli degilim bircok seyler yapti ama kotu yani pkkya taviz vermesi
00 Yorumla
+1 yılAk Partinin En sevmediğim yani k. rtlere yüz vermesi. Ama düsmanlarindan dolayi Ak Partiliyim.
00 YorumlaKopyala yapıştır tipler olması.
11 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİyi birşey yapmadığı kesin ülkenin hali ortada..
05 Yorumla- +1 yıl
Sevmedigim için boş bunlar
- +1 yıl
CHP tabi ki 💕
+1 yılHizmeti Var. Kötü Yanları Çok
00 YorumlaBu ülkede yapılan hizmet cezasız kalmaz
00 YorumlaMHP AKP den beter
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri