AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
ayhhhhhhhh bu hayat zorr bee yahuuuuuu değil miiiiiii
Kardeşim türkiye sığınma evimi bu ne kaçan türkiyeye geliyor. Tamam kötü bir durum ama yarın bizim başımıza gelse böyle birsey hiç bir ülke bizi kabul etmez.
Bende öyle düşünüyorum
Öyle zaten tarihte de çokça Türkiye kabul eder sığınma taleplerini ama bence bu davranisimiz iyi birşey
Ve bence ülkenin konumu gereği de tarihten ders çıkarıp tarafsız kalmaya çalışmalıyız şiddetli konularda
@ForkyBunlar uyuşturucu tacirleri. İranda bu suçun cezası ölüm. Sen kucak aç burda zehirlesinler gençleri. Ne kadar salaksınız yaa sizi kandırmak bu kadar kolaymış hiç araştırmayın mantığınızı da kullanmayın
Eee senin vatanına zarar veren teröristinde onlara sığınıyor vs baska ülkelere neden teslim etmiyorlar buyur açık ortada
Herkesin yaşama hakkı vardır bunlarda yaşamalı bence neden bir çocuk tecavüzcüsünü idam etmek varken idam etmiyorlarsa bunlarında yaşamaya hakkları var bence
Çok safsınız. Saç boyatmak da dövme yaptırmak da yasak değilmiş. Bunlar sans peşinde koşan mülteciler. Sen avrupaya gitsen beni sınırdığı etmeyin ülkemde küpe taktığım için idam edilecem diye yalan atsan sen şerefli mi olacaktın?
Her zokayı yutan bizim memlekete geliyor işeyim böyle coğrafyaya
İran halkına sahip çıkmalı ancak neden sığınmışlar iyice soruşturulmalı.
Bunlar uyuşturucu tacirleri. İranda bu suçun cezası ölüm. Sen kucak aç burda zehirlesinler gençleri. Ne kadar salaksınız yaa sizi kandırmak bu kadar kolaymış hiç araştırmayın mantığınızı da kullanmayın
@betterböcek Soruşturulmalı yazdım farkındaysan. Hakaret etmene gerek yok ayrıca itiraz etsen ne yazar? Devlet kabul ettikten sonra senin yapabileceğin hiç bir şey yok.
bize sığınan madur olmuyor ki çok misafir Perver bir milletiz
Yani idamdan imzalarla kurtarlmşlar ülkenin standart seviyesi deyil bu ve sonuçtann mutlu oldum
Çok safsınız. Saç boyatmak da dövme yaptırmak da yasak değilmiş. Bunlar sans peşinde koşan mülteciler. Sen avrupaya gitsen beni sınırdığı etmeyin ülkemde küpe taktığım için idam edilecem diye yalan atsan sen şerefli mi olacaktın?
Ben nedenden bahsetmiyorum kendi kanmca çok az şeyin idamı hakettiğini düşünüyorum ve bence insanlara yaşamaları için şans tanmak gerek bu saflık deyil
Bunlar uyuşturucu tacirleri. İranda bu suçun cezası ölüm. Sen kucak aç burda zehirlesinler gençleri. Ne kadar salaksınız yaa sizi kandırmak bu kadar kolaymış hiç araştırmayın mantığınızı da kullanmayın
Avrupa ya kaçmak için bize sığınmışlar gözünü seveyim özgür refah anlayışı bende İran’a mı sığınayım Avrupa’ya kaçmak için
Araplara göre yaşam şartları iyi bize göre huzur yok
Ey özgürlük
Bu gençleri ölüme terketmeyenleri alkışlıyorum
Çok safsınız 😂 iranda saç boyatmak da dövme yaptırmak da yasak değilmiş
@betterböcek safım abla ben, daha önce bu teşhis konulmuştu, bana yeni teşhislerle gellll🤣
Bunlar uyuşturucu tacirleri. İranda bu suçun cezası ölüm. Sen kucak aç burda zehirlesinler gençleri. Bizim millet ne kadar salak
@betterböcek sen devlet olarak bunu önleme, kimse ölmesin.
Lan harbi malsın. Hırsızları uğursuzları uyuşturucu tacirlerini topla gönderme sonra devlet önlesin 😂😂😂 Devlet lan bu olağanüstğ güçleri yok birini önlese diğeri yapacağını yapar mall
@betterböcek ağzın kokuyor
Yol gecen hani a yav memleket.. ana kal buna kal... sonumuz hayir olsun... tipini si. ktimin bunlari tioten almam ben memlekete
👏👏👏👏👏
Yalan mi arkadas... ona aciyalim... buna kiyamayalim... heryer baska milletlerden insanlar doldu... herkes evine kardesim... seni idam edecaklerse ben bilemem... onu dovme yaptirirken dusunecektin...
80 milyonluk turkiyede... adı üstünde türkiye sayalım... türk daha azdır... heryer ecnebi
Senin ben zihniyetine.
Zihniyetinemis... iranlilar suriyeliler yasasin diyemi kurtardik bu ulkeyi... senin turklerden.. hangi ulkede siginmaci diye yasiyor... maas aliyor bedavaya konusturma beni mal
Ne akpsi keko :D
Yarin senin kizin suriyeli biriyle evlensin de dugununde govek atarak oyna tamam mi
Senin gibi sınıflandırma yapan hasta zihniyetliler yüzünden ülke bu halde zaten.
Çok konuşuyosun ama boşsun.
Yapiyorum kardesim... herkes evine... otel degil bu ülke...
Merak etme 24 hazirandan sonra kimse kalmaz
Diğer İslam ülkelerine nazaran daha özgür bir toplumuz
Ailelerimiz tarafından zorla din öğrenen ve karşı çıkınca Allah taş yapar diye korkutulan bir toplumuz 2 kere düşün.
@Just_in Dini öğretmek her insanın görevi anne baba müslümansa Müslümanlığı öğretiyor taksimde incil dağıtılıyor din sana dayatılmıyor sen araştır oku hangi din sana uyarsa ona git anne baba suçlama
@Ar-sız din öğrenmek hem sorumluluk hem de irade işidir zorunlu değil ama lazımdır. Oruç tutmayıp namaz kılmadığı için evden atılan arkadaşlarım vardır. Ama evden atan babalar kumar oynamaktan kredi manyağı oldular (2010 yılında oldu)
@Just_in onlar çocuklarını attı diye her aile atmıyor islam hoşgörü dinidir demekki o anne baba bunun bilincinde değil
@Ar-sız ağırlık bu yönde
Beş parmağın beşi hiçbir konuda bir değildir feminizmden itibaren iyice öğrendim dayatmayın artık
@Just_in kimse kimseye bir şey dayatmıyor senin çevrende sıkıntı varki dayatılmış ben burada kimseye dayatıldığını görmedim
Ya biz başka bir yere gitsek kabul eden olmaz şükür etsinler sedece
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün değerini bir kere daha anlamış olduk
İdam gelsin diyenler iyi düşünün bunu kötüye kullanacak bir sürü karaltersiz var.
Kıyamam ya, neden kaçmışlar.. bize gelsinler kapım her daim açık :(
O kadar şerefsiz Suriyeli ve Afgan varken 2 tane de İranlı fazla oldaydı ne olurdu...
ha s ikdir lan afganların neresi serefsiz hadi suriyeyi sikdir ette
Ne oldu sen de mi Afgansın zoruna mı gitti? dümbük...
s ikdir git lan senden daha Türküm ırk ayrımınada karşıyım Afganlar Türklerin daima kardeşidir senin gibi kardeşim çocuğu ermeniler de bu kardeşliği bozamaz
Öncelikle herhalde küfür yazmışsın şerefsizlik yapma senin annaan amona korum Ermenilerin sol daş*agını ye it oğlu it Ermeniler senin ananda babandan da daha namuslu ve şerefli
al işte ermeni dölü olduğunu kabul etti senin gibi serefsizler Türk Afgan kardeşliğini bozamaz
Ya bunlar kiyafet yuzunden degil kacak girmisler mazlum konumuna dusurup acindiriyolar herkesi bize
Cok sevindim yaaa haber icimi parcalamisti.. Allah kimseyi zor durumda birakmasin..
güzel yüreğine selam olsun 😉
Ulke dedigigin her insani icinde barindirmali saygi duymali turkiyr bu yuzden turkiye
Böyle sığınmacılara filan yardım etmek genlerimizde var
Hep zaten kabul ede ede basimiza ciktilar biz gitsek aninda sinirdisi ederler cok acimak acinacak hale dusurur
bunlar müslümansa hic sorun olmaz bir ayda pasaport bile alirlar türkiyede
İran çok sert bir ülke :(
çocuklara da üzüldüm ama ya kalsınlar tabiki
Ülkeye misafir kabul etmek bu kadar kolay olmamalı. İyi araştırılmalı.
Doğru iaedeleri sağlanırsa idam edilmeleri kaçınılmaz son umarım geri gönderilmezler..
Bok gibi ülkemiz mülteci ülkesi olduk iyice
Ülke bir bizi kabul etmiyor ya
Güzel, sevindirici bir haber daha.
Ne kadar safsınız 😂
Umarım geri gönderilmezler
Turk vatandaşında yaparız olsu bitti.
Şeriat isteriz bunu görmüyorlar mi
Ben olsam gönderirdim ülkelerine
Yabancilar icin iyi bize gelince oendine sor
Gayet guzel bir haber..
Bence pembeli çok güxel
Bunlar eşcinsel biliyor musunuz?
Olabilir
@Just_in ooo düz dünyacı :) bende düz dünyacıyım
@erkek454
Düz dünya yeni dünya düzeni , ortalık yakında daha çok kızışacak diye düşünüyorum
@erkek454 dünya üçgendir
aynen yakında herkes anlayacak dünya düz nasadan hesap soracağız
@erkek454
Bu domino etkisi yapacak , kapitalizm , materyalizm yıkılacak
Büyük fikir savaşı bu
ben iki yıl önce uyandım uykudan çevremdeki herkesi uyandırmaya çalışıyorum düz dünya hızla yayılıyor herkes uyanıyor
Neden idam edeceklermiş ki
iyi yaptılarmı bilemem
Adana halkı gerekeni yapmış 😍😍
İranı hic sevmiyorum gençlere bol şans
Maşallah ülke yol geçen hanına döndü..
İran'da neden idam edilecekler ki? Sebebi ne?
bu kadar tepki alındı o yüzden
yani fazlasıyla özgürüz
Bir bunlar eksikti tam oldu
Seninde basina gelirse anlarsin
@Bugrasoruyor gelmeyeceğine göre
Trnin basina ne gelecegi belli mi
Bunlar pek Tekin değil Hanımefendi bence
2 can kurtuldu diyebiliris sanırım <3
Türkler de iş bulamasın😒😒😒
İdam edilmelerinden iyidir
yol geçen hanı olduk zaten
irandan iyiyiz şüphesiz..
Niye idam edilecekler acaba
Adamın dövmesi var diye. Kızın saçı da renkli diye kolu kesilecekmiş.
@skauralodgeÇok safsınız. Saç boyatmak da dövme yaptırmak da yasak değilmiş. Bunlar sans peşinde koşan mülteciler. Sen avrupaya gitsen beni sınırdığı etmeyin ülkemde küpe taktığım için idam edilecem diye yalan atsan sen şerefli mi olacaktın?
Ayy ya hc gitnesinler gunahlr
İranlılara göre iyi Avrupalılara göre kötü
sevindirici bir haber
nerden buluyonuz böyle ya biz kendimize yetmiyoruz
Aynısı sana olsa, zerren bile bulunmazdı.
İnşallah bir şans tanınır
Can korumak ve kurtarmak cok guzel bir sey
Çok safsın
@betterböcek insanlik olmedi
Yalan söylüyorlar iranda ne saç boyamak ne dövme yaptırmak yasak değil bunlar bide bu yüzden idam edilecez diye milleti aptal yerine koydular
@betterböcek salak sensin once uslubunla konus o yuzden yazdiklarini umursamiyorum