Senelerdir şarklılarında dinden bahsetmesi olsun programlarda islamdan bahsetmesi olsun kendisini çok dindar gösteren Sagopa şimdi dini inancının olmadığını söylüyor. Sizce dini sömüren insanlardan biri miydi Sagopa yoksa sonradan mı düşünceleri değişti?
‘Dini inancım yok’ diyen Sagopa Kajmer hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben dinlediğim hiçbir sanatçının dinine odaklanmadığım için pek takmıyorum açıkçası. İnsanlar boşuna takılıyor böyle şeylere. Adam açık açık isteyen dinlesin istemeyen dinlemesin diyor. Sonradan değiştiğini söyleyebilirim çünkü önceden de belirli bir kitlesi vardı. Bu işi kitle kazanmak için yapmadığı çok açık. Çünkü eğer öyle olsaydı dinim yok demezdi devam ederdi yani. Kısacası dine değil sanata bakın.
İnanca sahip olduğu halde 5 krş etmeyenler de var. İnanmıyor ise inanmıyor, bu onu kişiliksiz etmez. Kendi bileceği, adamın fikri de davranışları da aynı sonuçta.
O kadar dini söylemden, şarkıların da falan sürekli Allah demesinden sonra pek inandıcı gelmiyor ama herkesin bir kırılma noktası var yani dini inancı olsun veya olmasın bu bizi ilgilendiren bir şey değil
Dini inancı olmadığını soyleyenler kendini insan sana hosgorulu muslumanlarin hedefi oluyor.. iyiki musluman degilim.. samimiyetsiz biri olsaydim musluman olurdum heralde..
En İyi Cevaplar