@azelcan İnanç konusunda ben biraz daha detaylı düşünülmesi gerektiği kanısındayım... Zira geçmişte inanç temelli çok fazla toplumsal, bireysel istismarlar yaşandı.. Tabii ki yasak çözüm olmaz ama yine de iyi bir eğitimle toplum bu istismarlardan korunmalı. Zira din her zaman toplumların yumuşak karnı olmuştur azelcan..
@azelcan "Toplumların çoğuda onun sayesinde toplum oldu" buna katılmıyorum... Toplumları bir arada tutan değer inanç değildir.. Ayrıca ahlağı dine bağlayan düşünce de doğru değil..
Ahlakla din ayrı şeyler. Bu konuda fikirlerimi daha önce belirtmiştim sana. Dinlerle birleştirilen, biraraya getirilen toplumların olduğunu bellirttim. Doğru ya da yanlış belirtmedim☺️
Türk, fars, kürt, araptan önce üst kimliğimiz insanliktir... Alt kimligimizi dile getirdiğimiz zmn üst kimligimizide dile getirseydik insan olabilseydik bu sorunların hiçbiri olmayacakti
Azeriler dış görünüş olarak ta Farslara benzerler esmerler ve Azeri ismide farsça gibidir.. Ama bugün Azeriler ayaktaysa Türkiye sayesinde, yoksa Ermenistan işgal eder orayı.
En İyi Cevaplar