Gündem #Bir milyon deyip geçmeyin tamam mı? serHAN4554 Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor ##Sayın cumhurbaşkanımız eskiden tuvalete bir milyona giriyorsunuz şimdi ise bir liraya giriyorsunuz dedi ve salonda alkışlar koptu bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz demek ki bu iyi birşey Sizce# #Bir milyon deyip geçmeyin tamam mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Greenwich-london472 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 63% +1 yıl O alkışlayanların hepsinin beleşten ceplerine milyarlar girince, alkışlaması kolay tabi.Allah, yalaka, karaktersiz, menfaatçi insanlardan korusun. 1 5 Yorumla serHAN4554 +1 yıl Eyvallah, maalesef öyle cehalet korkuyla birleşirse böyle oluyor cesur insanların olduğunu bilmek güzel size saygılarımı sunarım😊 Yorumla Greenwich-london472 +1 yıl Teşekkür ederim. Ben de size saygılar sunarım :) Yorumla serHAN4554 +1 yıl Eyvallah iyi misiniz bu arada hayat nasıl gidiyor😊 Yorumla Greenwich-london472 +1 yıl Evet iyi sayılır. Benim hayatım hiç mücadelesiz gitmez. Hep bir çabalama ve isteğim dışında içeri dahil olnak isteyenleri içeri sokmama çabası :) Yorumla serHAN4554 +1 yıl Mücadele güzel içeri dahil olmak derin konular siz bence özel birisiniz sizi anlıyorum 😊 Yorumla
umtşşş Takip Et Bilge Yaş: 47 +1 yıl Döviz karşısında yine değeri kalmadı paramızın 2 2 Yorumla serHAN4554 +1 yıl Sadece paramızın değil bence insanların'da değeri kalmadı çok ucuza gidiyorlar bir zamda insanlara gelse hiç fena olmaz😊 Yorumla umtşşş +1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Gündem konusunda 970 cevap paylaştı. 1 Dolar 10 bin tl olsa, "dolardan sıfır atip ekonomiyi duzelticez" dese yine alkışlayacak kafa bulunur bu ülkede 😅 1 3 Yorumla serHAN4554 +1 yıl Yemin ederim o insanların neden alkışladığını ben çözemedim Yorumla Tersy +1 yıl 😂😂 Yorumla Tersy +1 yıl EİG için teşekkür ederim. Yorumla
HiçliğinSuskunluğu Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Eskiden 1 milyon verilen ekmek karın doyuruyor, tadı tuzu yerine idi.Şimdi 1 TL ye ( afedersiniz) çamur yiyorum 2 1 Yorumla serHAN4554 +1 yıl Bir milyon lira ne büyüktü ben çocukken şimdi oda acınacak halde👍 Yorumla
HayatKısaKşlrUçyr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 61% +1 yıl Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Peki şunu sorsak sayın reisi cumhura, eskiden 1 milyon kaç dolara tekabül ediyordu? 1 2 Yorumla serHAN4554 +1 yıl Cevap verir mi sence bize? nasıl bu hale geldik anlamış değilim cehalet ve korku sonuç maalesef bu... Yorumla HayatKısaKşlrUçyr +1 yıl Vermez haklısın.. Yorumla
gokboru207 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Haberleri dinlerke duydum galiba , Bende dogrumu duydum acaba diye düşünmüştüm dogruymuş malesef... 1 2 Yorumla serHAN4554 +1 yıl Malesef öyle demiş reis artık tuvalete bir liraya girecez yaşasın☺ Yorumla gokboru207 +1 yıl Hüloooogggghhhhh Yorumla
kskskkskd Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Koyun hesap tutmaz çoban ne derse şakşakçılar onu yapar 3 0 Yorumla
Yalnız-mühendiss Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eskiden pokhumuz bile kıymetliydi. şimdi hiçbir kıymetimiz yok 😂 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Paranın değeri bitti 1 2 Yorumla serHAN4554 +1 yıl İnanki işimiz çok zor ama en kötüsü düşünmeden her şeyi alkışlamamız bunun altında cehaltin korkak duruşu var özet bu... Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Katılıyorum hocam Yorumla
En İyi Cevaplar