Bazi sal. ak adamlar yok kadin eskortu parasini vermeyince sikayet etmis yok binmeseymis gibi yorumlar yapabilir arkadaslar belki kadin is yerinden dönüyodu gece vardiyasinda calisiyodu mesai yapmistir belki ya da gece yarisi hastaneye gitmistir ne biliyosunuzun gece vakti kadinin orada malum isler icin gezdigi insan olun insan polisin yaptiginada idam olmali ülkede adalet yok serefsizlikler diz boyu mazlum bir kadinin hakkini koruyamayan devletin adina şanida batsin baska bisey demiyorum o kadini haksiz göstermeye calisanlar icin umarim ayni sey sizin esinizin kardesiniz annenizin basima gelirde anlarsiniz...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılValla söyleyecek bir şey bulamıyorum güya canımızı emniyete alıyorlar, yazıklar olsun.
10 Yorumla
Türkiye'de tecavüz etmek suç değildir, tecavüze uğramak suçtur. Tecavüze sessiz kalmak suç değildir, tecavüze engel olmaya çalışmak suçtur. Pislik dolu bir ülkeyiz. Bu haberlere şaşırıyor musunuz cidden hala?
91 Yorumla
+1 yılNe desek boş cidden...
Polis olsun, doktor olsun ya da herhangi bir meslek grubundan olsun hiç fark etmiyor. Karakteri bozuk insanların.12 YorumlaAynen öyle bu olay insanların güvenini sarsıyor. Dediğin gibi hastaneler de olmuyor mu elbette oluyor. Ne yazık ki bu yaşanıyor...
- +1 yıl
Maalesef öyle. Kınıyoruz, karşı çıkıyoruz ama elimizden başka da bir şey gelmiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Senin yaptigin bu paylasim o polisin yaptigi kadar kotu bir sey. Haberi ver tamam. Polise bile guvenmicez ne demek?
1 p. c bunu yapti diye koskoca teskilati lekelemek olmaz. Daha olgun yaklasabilirdin sana yakistirmadim nadir saygi duydugum modlardandin.14 Yorumla- +1 yıl
Bak şimdi şöyle demek; yolda giderken ekip otosu durdurunca millet güvenip yaklaşmak istemeyecek, arabaya binin götürelim dediklerinde, yok binmem diyecek, merkeze haber verin telsizle beni de aldığınızı diyecek, diyecek de diyecek. Sen burada teşkilatı mı suçladım sanıyorsun? Ben burada yapılan bir olayı soru olarak soruyorum. Bir erkek kadına tecavüz edince tüm millet tüm erkekler aynı hepiniz sapıksınız yapıştırmasını yaptığında neden bu kadar tepki vermiyorsun?
- +1 yıl
Ben laftan sozden anlayan insanlara tepkimi veririm. Onlarda kafa yok ne desen boş.
Sen burda olayi soru olarak sordum demissin. Hayir oyle yapmamissin. Soru basligi artik millet polise guvenmicek mi? Bile klasik kiskirtici haberciliktir. Haber bu gorusleriniz neler? Demek daha duzgun yaklasim olurdu.
Bu benim sahsi gorusum sana olan elestirim. - +1 yıl
Neyse arkadaşım, niye tartışıyoruz ki, olay ortada yapan yapmış almış cezasını.
+1 yılBakın Yüce İslam Dini Bu Konu Hakkında Ne Buyuruyor:
Bir kimse, evinde yahut herhangi bir yerde hıfzettiği namusuna tecavüz etme fiilinde olan birine karşı koysa, namusunu o mutecavizin elinden kurtarmak isterken, mutecavizi öldürmüş bulunsa, namus mudafaası meşru bir müdafaa olduğundan, katile kısas lazım gelmez, diyet de icabetmez. Çünkü namusunu mudafaa etmek için o mutecaviz kişiyi öldürmekten başka bir çaresi kalmamıştır. (Ömer Nasuhi, Istılahalat-ı Fıkhiyye Kamusu, 3/125)
Peygamber (s. a. v.): "Kim, canı (nefs) uğrunda ölürse şehiddir, kim namusu (ailesi) uğrunda ölürse şehiddir; kim malı uğrunda ölürse şehiddir" (Tirmizi, Diyat, 21; Musned, 2/221)10 Yorumla
+1 yılMaalesef polis alımları eskisi gibi değil. malum sebep zaten ortadadır. torpiller hava da uçuşmaktadır. lakin her tecavüz olayı nın mutlaka gerçekleşmiş olması diye bir kaide de yoktur. tecavüz vakaları kadar tecavüz iftirasına maruz kalmış kişiler de mevcuttur. Ya da kişi idrağı ya da belli bir çıkar doğrultusunda yaptığı şeyi sonradan koz olarak kullanmışta olabilir. temennimiz bu yöndedir, lakin tabi poliste olsa herkes suçsuz olmuyor.
20 YorumlaBir ara tüm polislere yaka kamerası takılacak deniyordu, sonra konu kapandı. Bence her vatandaş sokağa çıkarken, yaka kamerası takmali, belki caydırıcı olur. Saygın bir mesleği yapması o insanın saygın olduğu anlamına gelmez. Suç suçtur, pislik aynı pisliktir, bunu yapanın sıfatı, ünvanı ne olursa olsun. Siradan vatandaşa göre bunlar daha ağır ceza almalı.
10 Yorumla
+1 yılSonra ülke neden gelişmiyor. Yaw ne boş insanlar var ya gidin kendinizi keşfedin ya kim oluyosunda sen bir bayanın mahremiyetine dokunuyorsun tecavüz ediyorsun. Aynısını onun bacısınına anasına yapılsa ağzına eder ama yapan kişinin Allah'a havale ediyorum kıyamet yaklaşıyor:(
10 Yorumla
+1 yılBu ahlaksizligi kendine yakıştırmış ahlak yoksunlarin mesleğinden ziyade karakterine kişiliğine bakilmalıdır. Öğretmen polis avukat vs vs her şeyden önce abi baba kimliğine sahip karakter yoksunların kendi kanına verdiği zarardan sonra mesleginden dolayi hiç yapmaz dememeli, şaşırmamalıyız
10 YorumlaGorevini kotuye kullanmayi bırak tecavuz edip, ustune daha onceden de gorusuyorduk algisi olusturmaya calisan kuduruk varliklarin her ne olursa olsun idam cezasi olmali.
O akılsızligin cezasi cekilmeli, verilmeli.
Hersey bir yana ulkenin polisinin bunu yapmasi trajikomik! Yaziklar olsun20 Yorumla
+1 yılüzücü olan ne biliyor musunuz?
artik sasiramiyoruz..120 Yorumla
+1 yılOkudum bu haberi rezillik neresinden baksan adam önde telefonla uğraşıyordum demiş tutuksuz yargılanıyor kıza helal olsun anında aramış şikayet etmiş bu tür durumlarda yapılması gereken tamda Budur bana göre bu bir ilk değildi yoksa bu kadar rahat olmazdılar. Kim bilir neler neler dönüyor..
10 Yorumla
+1 yılPoliste, yargıtayda çalışan üniversite arkadaşlarım var. Bazen yaptıkları, diğer polislerden gördükleri haksızlıkları anlatıyolar. Her zaman düşünmeden söylüyorum poliste çalışan birisiyle kesinlikle evlenmem.
Ve güvenmiyorum nerdeyse hiçbirine30 YorumlaBu devirde polise güvenilmez zaten. Bizi koruması gereken bize zarar veriyor. İşini layığıyla yapan polisler bu duruma dahil değil elbette.
50 Yorumla
+1 yılBu işte bir iş var ihtimal 1. Kadın isteyerek birlikte olmuş karşılığında para istemiş polis vermemiş olabilir sonrada tecavüze uğradım iftirası...
Her çıkan kadının tecavüze uğradım demesine hemende inanmayın.
Gece yarısı Polis arabasına neden biniyorsun?
Kadın tecavüze uğramış olsa bile o kadının polis arabasına binme amacını iyi biliyorum amacı polisleri etkilemekti, fazlası oldu tecavüze uğradı. Hani bak ben güzelim polisler arabasıyla eve bırakıyor modu sonuç hüsran06 Yorumla- +1 yıl
ve ben sanmıyorum ya normal bir kadının tecavüze uğrayacağını dişi kedi kuyruk sallamasa derler..
+ Gece yarısı polisler beni arabasına davet etse ben erkek halimle binmem?
Kadın nasıl biniyor iffetliyse zaten geri çevirir daveti o saatte polis olmasa başkası davet etse yine binermiş demek ki.
Polis molis sonuçta erkek kadınsan erkekten uzak duracaksın o saatte boşa demiyorlar ''o saatte ne işin var diye''
Geceleri tehlikelidir çünkü. - +1 yıl
Benim bu yoruma bir çift sözüm olacak. öncelikle bahsettiğiniz o küçük ihtimal bayanın fahişe olmasına deyinelim. devletin ekip otosunda görev başında devletin üniformasıyla bu eylemi makul görüyorsanız o sizin bileceğiniz için. Öyle de olsa böyle de olsa ekip otosunda toplumun güvenliğinin sağlandığı vakitlerde bu eylem yine haklı değil. cümlenin gerisi zaten başlı başına nakavt ve korkunç. parasını vermemişlerdir. buna yazılacak zaten pek birşey yok. kuyruk sallamasa tecavüz etmezdi sözünüze yazacağım. bu sözü başkaları nın arabasına binenler için yazdınız eyvallah dedim , gece 4 te tek başına tecavüze uğrar tabi diye iyimserlik ile süsleyip oysa sapıkça yazılmış cümleleriniz oldu yine bir nebze eyvallah dedim , lakin bir kadın kuyruk sallamasa yecavüze uğramaz sözü katlanılabilir değil. özgecan kuyruk mu salladı 12 yaşındaki çocuklarımız kuyruk mu salladı da tecavüze uğradı. ki sizin bu yazınız aslında sizin şerefinizi ve dünyaya bakış açınızı yorumluyor. çok büyük konuşmayın bence.
- +1 yıl
Bu yorum insanları genellemektir. kendi acınız dan ötürü size denk gelenler den ötürü yaşadığınız üzüntüleri insanlara mal etmek demektir. bı iğrenç yorumlara adli kişilerin gereğini yapmasını umuyorum.
- +1 yıl
@Berkcan111 Özgecan tecavüze uğramadı, öldürüldü. Tecavüz vakası yok adamların öyle bir isteği olsa zaten herşekilde tecavüz ederlerdi, öldürdükten sonra'da ederlerdi o zihniyette iseler başka bir olay var. Orda Özgecanla aralarında ne geçti bilemeyiz belliki bir tartışma oldu ve kızın fazla tepkisi haberlerde'de adamın yüzüne saldırdığı söyleniyor belkide ölümüne sebep oldu, tecavüz edilmek istense kıza mı güçleri yetmeyecek 2 erkeğin o adamlar katil sadece.
Ayrıca tecavüzü onaylamıyorum, tedbirsizliğe karşıyım arkadaş dışarda sapık tecavüzcü varsa sende önlemini almak zorundasın gece istediğim gibi gezerim öyle bir hayat yok
Kapını kilitlemeden dışarı çıkabiliyor musun? Çıkamazsın niye çünkü hırsızlar var dışarda.
Ben kapımı kitlemeyeyim hırsızlar girmesin eve girmeye hakları yok nede olsa öyle bir lüks'te yok malesef kapını açık bırakırsan hırsız girer, dünya burası.
Arkadaşım ben erkek halimle 22:00'dan sonra dışarı çıkmadım 27 yıldır, bir kız çıkabiliyorsa riskleri almıştır - +1 yıl
Gecenin o saatinde dışarda ne işin var sözü illa kadın için değildir, erkek için'de geçerli mantıklı olalım gecenin karanlığında tek başına gezmek normal değil zaten kadın tecavüze uğrıyorsa, erkekte gayet o saatlerde silah veya bıçakla öldürülebilir
Dine göre bakarsan'da o saatlerde normalde insanın uyuması lazım namaza kalkmak için. Normalleştirme yapmıyorum dünya temiz değil diyorum her an herşey başımıza gelebilir, geceleyin iki katına çıkar bu - +1 yıl
Özgecan minibüste tek erkeğin saldırısına uğradı ve biber gazı sıktığı tekmelediği için bıçakla boynu kesildi. Ben önlemlerini almalarına karşı çıkmıyorum ben yazıdaki sapıklığa karşı çıkıyorum. Bu ülke de hayvanlara çocuklara tecavüz ediliyor ve senin kuyruk sallamayan tecavüze uğramaz gibi sapıkça sözlerine karşı çıkıyorum. umarım sadece dar görüşün ile bınları söylemiş altın da bir eğilime sebebiyet vermıyordur. aksi halde üstüne düşülmesi gereken bir yorum.
+1 yılKişilik böyleyse polis asker farketmez. Adam olsun yeter ki
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben de buna katılıyorum, bir arkadaş tüm polis teşkilatını karalıyorsun demiş. Ben teşkilata değil böyle zihniyette olanlara diyorum.
- +1 yıl
Aynen doğru diyorsun. Zihniyet önemli bir insanın içinde varsa kötülük. Ne olduğu farketmiyor işte
Ne demek tutuksuz yargılanmak ya. Gerçekten bu haberleri okudukça ağlıyorum artık. Kime güveneceğiz biz? Lafa gelince şöyle koca yürekli böyle mükemmel bir toplumuz. İcraat neden böyle peki? Rezil bir toplumuz biz!
10 Yorumla
+1 yılŞerefsz. Polislerede güven olmuyo artık bir kere benide akşam üstü eve bırakmak istediler binmedim sanane dedim.
31 Yorumla- +1 yıl
hahahahahaha
Böyle insanlardan dolayı bütün teşkilat utanç duyuyor kesinlikle böyle sapkın insanları belirli testlere sokmalari gerekiyor her önüne gelen böyle ciddi mesleklere secilmemeli
10 Yorumla
+1 yılOhaa.. Canımız kimlere emanet.. Elbette tüm polis teşkilatının ayıbı değil bu ama lekeyi süren onlar. Kimseye güvenemeyeceğiz. Bu ülkede yaşamaktan soğudum :/
10 Yorumla
+1 yılİnsanlık =0
Eğer eğitim düzelmezse daha da kötüye gideceği belli 👍 kişilere onurlu olmayı öğretmeli vicdanı öğretmeli hak adaleti öğretmeli yiz. Ama gelin görünki örnek almamız gereken konumlardaki insanlar bunların hepsinden yoksun 👎👎👎10 Yorumla
+1 yılMeslek ve karakterin ilgisi yok evet ama kendimizi emanet ettiğimiz insanların bunları yapması öğretmenlerin, polislerin.. Yazık bize.
20 YorumlaTahliye olurlar bu ulkede bir erkekle ayni arabada evde olmayacaksin malum azgin yaniyorlwr
30 Yorumla
+1 yılPolise hic güvenmedim zatem hayatımda keske askerim kadar temix olsalar
31 Yorumla
+1 yılÜlkenin haline bak. Yazıklar olsun... Ne hallere kaldık
30 YorumlaArtık şeytan insanların yanında iyi kaldı. Hangi ş... yapabilir bunu aklım ermiyor kültür denen birşey kalmadı toplum yok oluşta Allah yardım etsin😞
10 YorumlaUlan dünyanın çivisini çıkardınız onu anladık. Eyvallah da! Neden çıkardığınız çiviyi çalıyorsunuz namıssızlar!
10 Yorumla
+1 yılBöyle adamlara emant ediyolar bu ülkeyi ne kadar doğru?
54 Yorumla- +1 yıl
Tabi öyledirler kesin.
- +1 yıl
2 yıl önce tesadüfen bir çığlık sesi geldi okulun içinden akşam saat 6 gibi dedim yanlış duydum galiba bidaha çığlık sesi geldi ses kız sesiydi iki kişiydim koştum okulun içine baktım 30, 35 yaşında bir adam 10 yaşındaki kıza tecavüz etmeye çalışıyordu direk dövmeye başladık adamı polisler geldi aldı elimizden böyle o. çocukları oldukça ülkemiz iyiye gitmiyor
Polis alımı yapılırken ve çalışan polislerin psikolojik duruma ne kadar dikkat ediliyor acaba?
30 YorumlaÖnüne gelen polis olursa... Herkesi polis yapmasınlar ya...
20 Yorumla
+1 yılGerçek mi bu? Gerçekse diyecek söz yok polise de güvenemeyeceksen kime güveneceksin sözün bittiği yer resmen
10 Yorumlahayır tecavüze uğradık diye polisi arasak adam nede olsa tecavüze uğramış diye oda mı tecavüz edecek bu durumdamıyız yani ben böyle adaletinn
20 Yorumla
+1 yılÖnüne geleni polis yaparlarsa olacağı bu. kalitesiz insan dolu her yer.
20 Yorumla
+1 yılulan noluyor bu millete? noluyor biri bana aciklasin lütfen
20 YorumlaBu devirde değil polise babana bile güvenmeyeceksin öyle iğrenç bir zamandayiz
10 Yorumla
+1 yılYa yok artık al işte igrencsiniz tek kelimeyle iğrenç
10 Yorumlaİnsanın içinde olmayacak, yaptıktan sonra zengini eğitimliside yapıyor.
10 YorumlaGündem konusunda 806 cevap paylaştı. polıslık sorularının bır aralar peşkeş çekılmıştı o zamanın artıkları bunlar
10 Yorumla
+1 yılTotoya teneke çakıp sırtımızı duvara yaslayıp gezeceğimiz günler çok uzak değil 👍
10 YorumlaGündem konusunda 437 cevap paylaştı. Kanlı Nigar polis karakolunda başına gelenleri anlatmıştı. o zamandan beri bende güvenmem
20 YorumlaArkadaşlar bu haber yalan böyle haberlere itibar etmeyin
17 YorumlaNeye göre kime göre yalan?
- +1 yıl
Tamam da sen niye telaş yaptın anlamadım? Varsa doğrusu mahkeme kararı verir. Bu haber yayımlanmış ve bir çok yerde de var. Burada sorulunca mı can yakıcı oldu?
- +1 yıl
Herkes aynı değil zaten
Bu ülke nereye gidiyor? Sorusu beynimi yakmaya, canımı acıtmaa başladı..
20 YorumlaBu devirde gerçekten kimseye güvenmiceksin ya böyleleri yüzünden diğer polisler suçlanıyor
10 YorumlaGündem konusunda 974 cevap paylaştı. Zaten bu olay olmadan da polise güvenmek saçmalıktı. Bir şey değişmedi.
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılyüz karaları polis teşkilatı adını karaladı bunlar reziller polis bile değil
ama çürükler temizlenmeli cinsel istismarı yasası derhal11 Yorumla- +1 yıl
cinsel istismarı yasası derhal çıkmalı
+1 yılHer türlü yanlış ekip otosu olmaz isteklide olsa olmaz tecavüzde olsa olmaz brazermi çeviriyon a q
10 YorumlaGündem konusunda 821 cevap paylaştı. Insanlarim civisi cikmis polis bile bunu yapiosa hukumet ölmüstür demek diyecek ne laf nede söz biliirim
10 Yorumla
+1 yılBu RY (28) neden tutuksuz yargılanıyor acaba?
31 Yorumla- +1 yıl
O elini sürmemiş ablası, o gözcülük etmiş, çok masummuş. Ondan tutuksuz yargılanmalıymış.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz hala polise güvenilebileceğini mi zannediyordunuz?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun gibi nice haber var malesef ki polislerin yaptığı. malesef ki güvenmiyorum
10 Yorumla
+1 yılolayın içine icabet etmek gerek ben izledim haberi kadın çok güzel anlatıyodu olayı
10 Yorumla
+1 yılOlay kolluk kuvvetine yorulmaz insan faktörü olan en iyi yapılarda dahi suça meyilli insanlar olur
10 YorumlaŞaşırdık mı? Tabiki hayır. Allah somumuzu hayır etsin
10 Yorumla
+1 yılYuh artık ya. Polise de güvenemeyeceğiz galiba. Ülkenin yolu hiç iyi bir yere gitmediği kesin
10 Yorumla- Gündem konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılArkadasida tutuklansin irzimizi polis korimicaksa atsinlar iceri
20 Yorumla Evet 1 polis kötü diye bütün polisleri nasıl da suçladınız aferin
10 YorumlaCan emanet ediyoruz güya, yazıklar olsun böyle düzene...
10 YorumlaŞikayetçi olmuş kanıtlanmış mı?
12 YorumlaBakırköy Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede şüphelilerden S. E.’nin ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 12 yıldan 18 yıla, R. Y.’nin ise ‘nitelikli cinsel saldırı suçuna yardım etme, kamu görevlisinin suçu bildirmemesi’ suçlarından 6 yıl 6 aydan 11 yıla kadar cezalandırılmaları istendi. Mahkeme, iddianameyi kabul etti.
- Gündem konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkeyi yönetenlere güvenmiyorum bunlaramı güvenecem. Ancak şöyle bir gerçek var her polis aynı değildir. İşini yapan da var bunlar çürük elma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğul konuşmayın resmen polis teşkilatını karalıyorsunuz bir kişi yüzünden dediklerinize bakın sibere bildiriyorum!
10 Yorumla
+1 yılAhlaksızlar allah bu pisliklerin belasını versin😡
31 Yorumla
+1 yılMesleği ne olursa olsun insanlık nereye gidiyor
10 Yorumla
+1 yılNefis terbiyesi lazım... 😞
10 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026