Tamam da herkes neden bu kadar tepki göstermiş? Adam kendince mast yöntemi bulmuş. Beyler kusura bakmayın ama sabunları deldiğinizi bile biliyoruz. Kızlar sizde işinize gelince peluş ayıcıklara sürtmeyi iyi biliyorsunuz. Bunun onlardan ne farkı var? Adam gidip de kimseye tecavüz etmemiş kendince mastını yapmış. Kimsenin birşey demeye hakkı yok.
7
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
azgınlık zor şey yurttan bır kız arkadaşımda vajinasına parfüm sokmuştu kapağı içinde kalmıştı hastanelik oldu sonra durmadı gitti yurt görevlisi bir adam vardı bana gelseymiş ya hem içinde de kalmazdı demişti :D
Lan makine yapıyoruz biz onunla meğer yanlış kullanıyormuşuz ya baksana adama bulmuş yolu ama merak ettim içine malzemeyi yerleştirmek için gres filan sürdümü haber yetersiz bence :) :) Olum millet sapıtmış ya la :)
Masturbasyon için mantıksız ve komik bir seçim. başka bir durum yok konu da. bence sadece zekasinda sorun var. nasıl bir yokluk ta kaldığını bilemeyecegim için elestiremeyecegim )))
memleket abaza kaynıyor şaşırmadım türk insanın hayal dünyası çok geniş keşke bu dünyayı faydalı şeyler için kullansalar gülmek değil acınır olmayan beyni için :/ ...
Kalkmisin dini olmaz derler o misal. Çok da isteyerek olan bir şey değil. Bak misal ben aseksuel olmaya karar verdiğim gece nasıl kalktım ben bilirim. bu da bizim derdimiz çekmekten başka caremiz yok
Sabunla şişme ile yapanı gördüm ama Rulmanla yapanı hiç görmedim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bu şeytana uydum bahanesi de çok yaygın.. Yap et sonra şeytana uydum diye huzura çık... Şeytan diye bir şey varmış gibi. Şeytan arayan aynaya baksın...
En İyi Cevaplar