Düsük maliyetiyle tamamen yerli uretim olacak olan Kuzgun gemisi dısa bagimliligi ve maliyetleri oldukca düsürecek.
Gerektiginde ihalarla donatilabilecek veya sivil hizmet icin otel benzeri bir forma donusebilecek. Gorunus itibariyle zeplini andiran Kuzgun gozetleme ve kesif maliyetlerini cok cuzi bir seviyeye cekebilir.
Buna benzer hava gemilerini Abd ve birkac gelismis ulke kullanmaktadir. Uretici firma Kuzgun Havacilik muhendisleri Tai basta olmak uzere bircok firmada tecrube kazanmislar.
İlk Türk hava gemisi Kuzgun geliyor. Sizce bu gemi askeri ve sivil alanda başarılı olabilir mi?
Helal olsun yapsınlar artık mühendislerimiz, zekaları uçuk olan ilim bilim sahibi insanlarımız ki gelişelim ve değişelim büyük savaş yakındır ve karşı cephe çok güçlü olacak yeni şeyler üretmemiz gerekli ve üretiyoruz da Allah yar ve yardımcımız olsun :)
Kuzguna değilde balinaya benzemiş 😂 Zeplinlerin nesli tükenmemişmiydi modası geçmiş şeylerle niye uğraşıyoruz anlamadım. İnşallah ilk yerli araba Devrim gibi olmaz uçuştan önce yakıt koyup koymadıklarını iyice kontrol etsinler 😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnşallah diğer alanlarda da kendi üretimimizi yapabiliriz
Ulan adamlar savaş uçağı düşürüyorlar bunu tabanca mermisi bile düşürür balondan askeri araç mı olur Allah akıl versin tabanca olmadı bir doçka mermisi bunu maziye gömer.
Savas ciksa dusmana ders mi anlaticaksin? Ulkeyi ayakta tutan tek sey egitim mi? Egitim butun dunya icin hayati oneme sahip. Fakat silahlar da bir ulke icin hayati oneme sahip.
@legendinen Silah ticaretini yapan ülkelere bir bak bakalim.. Abd, Fransa, Rusya, Almanya.. ve niceleri. Hepsi ortadoğuya satıyor yarısından fazlasını.. ve bu ülkelerde eğitim hangi seviyede? Bu ülkeler kimlerden kazanıyor.. bu ülke emin ol ki bizden topladıkları ile silah alıyor. Bizim insanlarımızın geleceğini alıyor. Eğitimi düşük ülkelerde ancak silaha önem verilir. Bak bakalim Ortadoğuya, bak bakalim Kuzey Amerika'ya.. Asya'ya.. Hepsinde cehalet kol geziyor, din üzerinden siyaset yapılıyor. Eğitimi hiçbir insan silahı istemez. Bu düzeni yıkmaya çalışır. Bilim ve bilgi silahtan üstündür. .. ki silah yapmak için bile bilgi gereklidir. Eğitim gereklidir. Ülkenin güvenliği önce egitimden geçer.
En İyi Cevaplar