Banyoda tek ise sorun olmaz içeri girersem yanlışlıkla girdim pardon derim dışarı çıkarım ama yanında kadın varsa onunla köpüklü küvetteyse olay çıkar ikisinin ayagına sıkıp giderim 😃karadenizliyiz ula biz
Benim haberim yoksa mutlaka yanında biri vardır. Eğer Yanında kimse yoksa ilk önce Benden neden Habersiz böyle bir şey yaptığını sorar açıklamasından sonra köpüklerle savaş 😍😂😂😂😂
Partideki herkesi sıraya dizerim köpüklü köpüklü tokatlarım hepsini. Kiminin poposunu kiminin yanağını. Sonra da ıslak havluyla iyice bir döverim. Sonra banyoyu temizletip gönderirim evden
Ben köpüklü banyo ya karşıyım. çünkü dünyanın yarısı susuzluktan ölür iken, o susuz insanlar susuzluklarını gidermek için hayvan çişini içiyorlar. biz insanlar suyu israf etmeden ve o insanlar su içse fena mı? Ha köpüklü ha köpüklü maksat temizlenmek değil mi?
sevgilim yok olmasınıda istemiyorum ama evleneceğim bir kadın olsun yeterli onunda aynı şekşlde ister köpüklü yapsın isterse yapmasın ne diyeyimki birşey desem sorun olur
Kendimi zor tutuyorum, bir gün patlayacağım olan bana olacak. Bu nasıl soru böyle. Ben sevgilimi başka erkeklerle böyle hayal edemiyorum, sen ediyorsun demek.
Köpük iyidir partideki tek kişide benim.. O zaman köpüğün kayganlaştırma özelliğinden sonuna kadar faydalanırim. Ama korkarım ve acırım halimize ki Türk erkeklerinin böyle biseyle karşılaşılması pek mümkün değil..
En İyi Cevaplar