Biri diyor Türk biri diyor değil karar verin len :D
Türk.
Türk değil.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Moğollarla Türkler akrabadır şey gibi düşün bu ilişkiyi Azerbeycanla Türkiyenin arası gibi düşün :D Cengizhanın ya annesi ya babası Türk diğer ebeveyni ise Moğol ama hangisi Türk hatırlamıyorum Cengizhan Türk aksini idda eden k*rttür son sözüm bu :D
Helal olsun sana 🙃
Adamsın :D
Sende 🙃
moğoldur ve moğolların genetik yapıları ile türklerin genetik yapıları farklıdır.
Türk.
Cevap
7Cevap
Diyelim ki Türk? ne değişik
Diyelim ki Türk değil. ne değişir.
bunlara takılı kaldığımız için gelişmiyoruz.
Sen takılı kalmadıysan gelişmeye devam et tutan yok 😂😂😂
tarihçiler moğol diyor onlr ne derse o.
Tarihçiler ölün diyor az ötede ölün hepiniz o zaman :D
ne alaka ya. şöyle düşün tıpla ilgili sağlıkla ilgili sen bir hukukçunun dediğini mi dinlersin yoksa doktorun mu? artık duygusal olmayın. tarihçiler araştırrak elindeki kanıtlarla cengizin moğol olduğunu söylüyor. tarih konusunda tabiki tarihçileri dinliycez. bu ülkenin en büyük sorunlarından biri herkesin birbirinin işine burnunu sokması.
Cengiz kankine sorsaydın bari Türk müsün sen diye :D duygusal düşündüğümüz falan yok ipini koparan tarihçi olmuş :D
Sence diğer milletler bizden olanlar Kazak vs bunlar Türk değil mi? zhzjh
Moğollar ve Türkler kuzendir. Cengizhan moğoldur
Türkler Turani ırka mensup ve beyaz tenli olup, Moğolların daha esmer Mongoloid ırka mensup olduğu, dolayısıyla farklı ırklar oldukları kabul edilmektedir. Cengizhan tatardır bazı kaynaklar, Tatarlar’ın Dokuz Oğuzlar (Toguz Guz) yani Uygurlar’la aynı soydan geldiğini zikrederler. Ama genel tarihte tatarlara moğol denir sonuç olarak Moğollar ile uzak bir akrabalığımız olabilir belki ama Moğollar Türktür demek yanlış olur
Türklerin ve Moğolların ortak atasıdır
Türk Moğollu Türkler moğolldur.
Tamam sakin ol :D
Suriyeli la yalan söylemişler sana 😃
Birilerinin çıkıp başka bir şey demesini bekliyordum ama bu da iyiydi :D
Heaa 😃
Adam Moğol ama Türkçe de bilirmiş.
Moğoldu
moğol
Moğollar Türk mü peki?
😃😃😂
değil