Sağlık Bakanlığı’nın açıklaması şu ki: Bu programlar kurumumuzu yalan dolan haberlerle zan altında bırakmakta. Programda kadın doğum hastanelerindeki mağduriyetler gözler önüne seriliyormuş ama Bakanlık bunların asparagas olduğunu belirtmiş.
Sağlık Bakanlığı Esra Erol’da ve Gerçeğin Peşinde adlı programları RTÜK’e şikayet etti. Sizce bu programlar gerçekçi mi?
O hastahane yetkililerinin çocukları çalıp o kadinin doğurduğu erkek çocuğa kız deyip çocukları para karşılığında satmalari mağduriyet değil hastahane yetkilisinin durumu mağduriyet öyle mi o programlar gerçek yalan değil o yetkili kişi korkuyor olayın üstünü kapatmak istiyor bu yüzden şikayet ediyor o kadar aileyi mağdur etmişler hiç önemli değil kendileri mağdur olunca sıkıntı
Ülkenin gidişatı iyi değil üretim yok zamlar almış başını gidiyor ortalıkta rüşvetler havada uçuyor. Bunların konuştuğu konu bu. Sanki bu programlar kaldırılınca ülke refaha erecek. Sağlık sektörü batmış iyileştirmek adına çalışma yapmak yerine yok bu istifa etsin yok şu program bilmem ne.
Doğrudur. Ya daha dün Serap'ta 17 yaşındaki genç kızın öldürülmesi işleniyordu reklama gitti başka kanallara bakıyım sıkıntıdan bunlar hep. Neyse baktım Seda'ya geçmiş. İnş halis görmüşümdür. Reyting almak için yapmadıkları şey yok bir ara da Yoğurtçu Bayram skandalı vardı. Dizilerde sigarayı içkiyi "gay" kelimesini sansürlemek yerine bunları sansürleyin.
Esra Erol elini nereye atsa orası şikayet ediliyor, kapanıyor. Bu kadında bir şey var bence 😄
Bu programlara göre 82-98 yılları arasında doğan herkesin bir ikizi var ve o ikizi hastaneler çalıyor. Zaten hiçbir kuruma, kuruluşa inancı kalmayan insanların kalan inançlarını da yok ediyorlar. Kapatılsın direkt. İşe önce Esra'dan başlanılsın ama 😌
Şu Esra Erol'u gram sevmem. Evlilik programı bitti şimdi de yolda kalmışların sırtından para kazanmaya çalışıyor. Birisi ona ''Maddi olarak da ona yardımcı olabilirsiniz.'' deyince Esra Erol öfkeli bir şekilde ''Niye maddi olarak yardımcı olayım, o benim babamın oğlu mu?'' şeklinde bir cevap verdi.
E babanın oğlu değilse niye milletin derdini, sıkıntısını anlatarak boğaz patlatıyorsun? Amaç reyting. Sırtlarından para kazanmak. Orada çıkanların da çoğu maddi yönden sıkıntı çeken insanlar. Çok yardımsever isen iyi bir psikiyatrdan randevu al kendilerine.
Esrayı boşver de Serap hanım doğru işler yapıyor bence, hem o zamanlar devlet hastanelerinde çocuk kaçırma olayları yaygındı yani bunları çok da güzel ayyuka çıkarıyor, bence Serap hanım devam etmeli, hem hükumet o zamanlar başta da değildi boşuna veryansın etmesinler
Reyting uğruna çok şey yapılıyor. Köpürtme olayları çok oluyor. Çokta şey yapmamak lazım =)
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hükümet kendine dokunduğu için ya da uğraşmak istemediği için böyle yapmış olabilir. Ama çok mağduriyetler var annemde anlatıodu. Hemşireler çok kaba davranıolarmış dövüolarmış. Küfür ediolarmış. Bebek kaçırma olaylarıda saçma gelmiyor. Bir sürü insan anasız babasız kalmış şuanda
deve sidiği için diye konuşanlarıda şikayet ediyor mu acaba merak etmedim değil. artı hasteneler iyiye gitmiyor. kim şikayet etse her hangi bir konuyu hayır biz iyiyiz diyorlar. artı mağduriyetini söylemekte ne sakınca var bundan nasıl prim yapabilirler..
Ya bunları kapatana kadar şu erotik dizileri kapatsınlar artık öpüşmek sevişmek ne kadar da doğal gelir oldu aileler evde izlerken küçük çocukları bile izliyor önce onları kapatsınlar. Yalan da. Olsa bunlar en azından faydalı o saçma dizilere önce bir çare bulsunlar.
çok kaba ve lafın nereye gittiğini bilmiyorsun ben sana hakaret etmedim ayrıca random yapan sensin ve eşşeklik ancak senin hakaretini kendime yakıştırınca olan bir durum ve eşşek kadar Seksi gözler olmasada bende eşşek de iyi bir hayvandır ki kişi kendine eş aradığı zaman kendine yakın olanı istermiş kara kaçan kardeş :D <3
değişik filan bence sen hayli kabasın ya :O kimse masum değildir sen bile az kaşısam neler anlatırsın neler ne meziyetler vardır sende ama anıran ben değil sendin RANDOM kahkaya attın onun bile kızcası vardır sen resmen erkekçesini attın neyse by
Şimdi asıl konu şu.. Bu programlarda kayıp çocuklar ve bunların kendi çocukları olabileceğini söyleyenler ortaya çıktı. Bu iki tarafın dna sı tutarsa ve eşleşirse Sağlık Bakanlığı durumu nasıl toparlar merak konusu olan bu bence
Bu saglik bakanligi Losemili cocuklar icin yapilan hastaneye bile karsi cikmisti, sirf kendi adamlarinin yaptogi bir is ve devlet disinda birilerine is yaptirmayiz diye.
Hiç biri yalan değil o programdakilerin. Esra erol kesin yalandır eskidende evlilik programlarında az oyun çevirmediler. Ama serap hanımın yalan sunum yaptığını düşünmüyorum yıllardır yapıyor bu işi çünkü.
Annen baban Sen bebek ken seni evlatlık verio aradan 30 sene geçti bebekti çocuk oldu erkek oldu anasını babasını hatırladı yaşlı kadını çıkarmışlar oraya bilmiyorum bilmiyorum dioo
Ya ne yalani ya irklarla oynamislar cocuklari satmislar o hastanede saglik bakanligi suclanmiyorki o hastanede o donem calisanlar suclaniyor sikayet edeceklerinde kendi iclerinde sorusturma acsinlar iclerindeki curuk yumurtalari temizlesinler
Ben böyle bir konu hakkında gerçek hikayeleri çevremden dinledim ama programlarda fazla senaryo kokusu geliyor iyi olmuş toptan kapanıp gitse şu programlar keşke tamamen zaman israfı
Evet gerçekten sağlık bakanlığına çok şikayet gidiyor. Hastaneler çocukları karıştırıyor, çalıyor vs vs şeyler söylüyorlar. Bence iyi yapmışlar şikayet ederek.
Esra Erol her programında kurumlardaki çalışanlarla ilgiliyiz kurumun sadece adı geçiyor dedi kurumla ilgisi olmadığını çalışanların neler yaptıklarını da defalarca belirtti şikayet etse ne amaaan
o sağlık bakanlığı var ya kesin bir şey saklıyor çocuklar satılmış kimse konuşmasın demi olmaz arkadaş allah cc bunun hesabını soracak. şimdi değilse 20 yıl 30 yıl sonra soracak TABİKİ DE GERÇEK
Saglik bakanligi da dahil bu ulkede topunuz kafayi yediniz. Boş islerle ugrasacaginiza laf ettiginiz ulkeler gibi kendinizi gelistirseniz biraz nolurdu. Allahim yardim et.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sahtekarlıkları ispatlansa dahi oturup izleyecek insanlar var.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Sağlık Bakanlığı Esra Erol’da ve Gerçeğin Peşinde adlı programları RTÜK’e şikayet etti. Sizce bu programlar gerçekçi mi?
En İyi Cevaplar