Bildiginiz gibi çok degerli hocamız "Cinayet işleri başkanligı" tarafından görevden alınmıştır. Kendisi çok ilim ve irfan sahibi çok muhterem bir kişidir. İslamı ögrenmek istiyenlere onun mevcut videolarını tavsiye ederim.
Arkadaşlar Prof. Doktor İhsan Şenocak hocamızın kıymetini biliyor ve destekliyormuyuz?
müstehcen, eşcinsel hikayeler anlattığı kitabına bu Allah katındandır diyerek Allah'a iftira atan celalettin rumiyi , Kur'an şüphelere cevap vermede yeterli değildir, risalelerim cevap verir, iman kurtarır diyen Kur'an'a iftira atan said nursiyi , ( haşa ) ''Allah kucağımda'' diyen şeyhi '' öyle zannediyorlar, böyle söyleyerek müridlerini yetiştiriyorlar'' diyerek mazur gören imamı rabbani 'yi, delilbelge.blogspot.com.tr/.../...fur-sozleri.html “ Allah beni över, ben de Onu. O bana kulluk eder, ben de Ona, Bir halde ben Onu ikrar eder ve eşyadaki çokluk ve değişikliği görünce de inkâr ederim…. “ "Velilik peygamberlikten (nubuvvetten) daha büyüktür, hattâ risâletten de daha kâmil (bir makam) dır". diyen muhyidini arabiyi öve öve bitiremeyen bir adamı desteklemem..
Hz peygamberebile iftira atıyorlar, hadis bile uyduruyorlarda o mubareklere iftira atmiyorlarmı sanıyorsun. Herkes akıllıda o mubarekler o saçma şeyleri sòylüyecek kadar aptalmı?
Lalegul' de muceddidin neferi olarak gördüğümde çok sevindim. Ehli Sünnet yolunu Allah boş bırakmasın. Bunlar daha başlangıç Islam' i Islam' i değiştiren ellerden Allah kurtarsin duamdir bu güzel günde truva ati misyonlulari Allah makamlarindan etsin.
Saçma biriydi bağırıp çağırarak islam öğretilmez kabe duvarına işeyen adama bile peygamberimizin tavrı ne olmuş okuyun sonra kendinize vaizci seçin söyledikleri doğru veya yanlış bilemem ama tavrı çok kötü.
Caner taslamanı araştır fikrin değişir Bence kötü inanını bile dinden soğutacak derecede tavırları var kaldı ki inanmayanı inandırsın ayrıca nouman ali khan, dr. zakir naikin tavrını da gör asıl vaizlik nasıl yapılırmış
Caner taslaman mı soytarı o be sabetay adnan oktarın yetiştirdiği materyalistlerden biri o hiçbir şey bilmiyor o sevan nişanyanın bile ondan daha fazla bilgisi var tek fark sevan nişanyan ben inanmıyorum diyor bu mümin taklidi yapıyor..
Üslubunu çok beğenmiyorum müslüman dediğin mülayim olur bazen güzel konulara temas edilyorlar ama genel olarak din adamlarına pek itibar etmiyorum islamı öğrenmek için kuran kafi derecede yeterli
Saygı göstermek? Seviyor diye kimseye saygısızlık yapmıyorumki saygısızlık birini düşüncelerinden ötürü eleştirmektir ben kimseyi rencide etmiyorum düşüncelerimi dile getiriyorum sadece beğenmediğimi dile getiriyorum uslubunca şahsi bir şey yokki ortada
Doğru bulmadığım ve yanlış yönleri olduğunu düşündüğümü dile getirmek hakkımdır. İnsan olarak iyidir mümindir de ona sözüm yok olamazda ama dini bilgisi zayıf
En İyi Cevaplar