Tarihi Türk oluşumudur ve hala 16 forsumuz varken sizce devam ediyor mudur?
Bir nevi havass yani yol gösterenler de diyebiliriz.
Bundan kopmuş muyuzdur?
Bir nevi havass yani yol gösterenler de diyebiliriz.
Bundan kopmuş muyuzdur?
Erdoğan in yürüyüşü tesadüfen izah edilemez..
Bu irade ve diğer ülkelerdeki bu Erdoğan sevgisi basit bir tesadüf değildir..
Ne yani binlerce yıllık Türklerin derin devleti yok mu? Bu kurulan devletler şansa mı kuruldu?
Bence hepsi plan dahilinde...
Erbakan, Erdoğan çatışması bile planlı..
Ergenekon balyoz... feto nun kim olduğu...
Gün gelecek hepsi daha net anlaşılacak.
Kafirler istemese de Allah Nur'unu tamamlayacak
aynen öyle, başkan
erdoğanın yürüyüşü tesadüf değil arkasında abd ve fetönün desteğiyle bu hale gelmiştir akp nin bir proje partisi olduğunu hepimiz biliyoruzdur tıpkı iyi partisi gibi abd sağlam yere olta attı oradan erdoğan çıktı ama balık oltadan kurtuldu şu an kimin oltasına takıldı orası soru işareti
@patlicanz evet zaten onları kullandı ordudaki Darbecilere operasyon yaptı.. sonra diğer düşmana döndü.. yani duşmani düşmana kırdırdi.
Onları kullandı derken o zaman onların yerine girecek hakkeden binlerce insan varken fetöcü memurların subayların devlete girmesine göz mü yumdu? 15 temmuzda darbe yapanlarda Erdoğan'ın bir zamanlar fetönün gücünü kullanmak için orduya girmelerine göz yumduğu subaylarmıydı ?
@Asfasdsas Hayır engel olamayacağı birşeye kalkismadi.. zaten yıllardır yuvalaniyordu örgüt 40 seneyi aşkın bir örgüt.. sadece kendine daha yakın olanla safi siklastirdi Kazana bildiği adami kazandı.
Balyoz Ergenekon kumpasiyla darbecileri ayikladi..
Sonra sadece kendi ve onlar kalınca daa... hhoopp dedi..
eyvallah,
Peki bu kadar derin devlet var Erdoğan çok iyi başkan falansa dış borçta neden tarihi rekor kırıyoruz ? Euro - dolar neden tarihi rekor kırıyoruz ? Eğitim neden rezil halde ? Barış sürecinde pkk o kadar silahı şehre taşırken ordu neredeydi? Dijital eğitime başlıyor deyip tablet dağıtıldıktan sonra 1 ay geçmeden neden dijital eğitim kaldırıdı o kadar tablet parası çöpe mi gitti? Bu milletin A... K... diyen mehmet cengiz ile neden hâla çalışıyor? Çumhurbaşkanı neden sürekli kandırılıyor ? Bülent Arınç Melih Gökçek hakkında ki açıklamaları doğru mu doğru degilse neden Bülent Arınç duruyorda Melih Gökçek gidiyor ? Orduya bu kadar adam girerken devlet ne iş yapıyordu ? Alım gücü yıldan yıla neden düşüyor? İhracat neden ülkede bitti? Daha birçok sorun var bunlar ciddi hatalar
Eksik olan bir şey daha var.. tamam iz mücadele ediyoruz da... düşman boş mu duruyor?
Ekonomi neden bozuldu vs. Vs.. e tamam da bu kadar iç ve dış yapılanma ve düşmanı olan bir durumda sistemdekiler bürokratlardaki zihniyet hala tam olarak değişmediği bir durumda ahlaki olarak çöküşü yaşadığımız bir durumda herseyin bir anda mükemmel olmasını beklemek hayalcilik olur..
Sadece lüksü ve ısrafı kısarsak zaten çok şey düzelir Amaaaa.. kimin umrunda birileri ekonomi batsa diye kampanyalar yapıyor.. burda bile birsürü var..
Her suçu dış güçlere atarsak bu sorunlar değil 15 sene 50 senede düzelmez Erdoğan ve akp hükümeti peygamber değildir hata yapabilir saygıklarım hataların çoğu onların hatasıdır dış güç oyunu diye kendinizi kandırmayın ha tabi ki Erdoğan ve akp hatalarından dönerlerse ilk ben gider onlara ben oy atarım ama bu kadar hatayı telafi edeceklerini sanmıyorum . Kısa sürede olmasını beklemek hayalcilik olur demek ne demek 15 sene fazlası ile yeterli bir sürü bide israf ve lüks bırakalım diyorsun halkın yüzde kaçı asgari maaş alıyor bilmeden zaten % 10.2 işsiz ne israfindan bahsediyorsun millette para yok israf etsin sırf partinin hatalarını kapatmak için partini yüceltmek için bu halkı suçlayamassın bu kadar seviyesiz olmayın
@Huzur_istersen123 arkadaşım işsizlik le alakali en az bu rakamın yarısı sigortasız çalışanlar banka vs veya herhangi nri sebepten dolayı sigorta ücretinin yarısını veya tamamını kendi alan elemanlar..
Evet doğru hatasız kul olmaz ama neticede doğruyu görmeye fırsat vermeyecek şuursuz bir muhalefet var. Bu yüzden yanlış gidenleri araştıracagimza bu saçmalıklarla uğraşıyoruz
Lüksü ve israfı kısarsak diyorsunuz işsizlik ne alaka diyorsunuz ( sigortasız işçi çok az bir kesim şaçmalayamayın ) işsiz biri para bulamaz parası olmayan biri ekmek bulamıyor belki israf nasıl yapsın daha ne dediğinizi bilmiyorsunuz beyefendi. Ak Partinin en büyük sorunu öz eleştiri bak şu an bile muhalefeti suçladınız biraz kendinide eleştirmek gerek.
@Asfasdsas ülkemin neresinde yaşıyorsun bilmiyorum ama Rize de bu böyle değil Yalova da değil Kocaeli'de değil Tekirdağ'da değil Kırklar elimde değil İstanbul da değil vs. Vs. Tutumlu olmanın në demek olduğunu bilmediğin için israf sana çok farklı geliyor.. neyse bildiği gibi yaşasin herkes.
@Asfasdsas oohooo amma uzattın..
Bazı kişilerin aksakallılardan olduğunu söylüyorlar ama inanmıyorum, o kadar aleni olamazlar. Varlığına inanıyorum.
Cevap
6Cevap
Fazla gelenekçi bir yapı olduğunu düşünüyorum ve aşırı gelenekçiliği tasvip etmiyorum. Ben devam ettiğini düşünmüyorun doğrusu.
Böyle bir yapılanmanın varlığını daha önce duymuştum şuanda uykuda olabilir ya da dağıtımımızda olabilir
Devam etseydi Türk dünyası şimdi bu durumda olmazdı. Ben devam ettigine inanmıyorum.
Sanmıyorum 16 ak sakkallılar falan olsa bu kadar kötü durumda olmazdık heralde
Bu şüphesiz devam ediyor.
Yok böyle bir şey olmadı da git uyu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar