Sürekli çalışan biri olarak bugun detaylı farkettim, adam bıkmadan 2 saat et yedi karşımızda.. hadi biz alırız peki durumu olmayanlar ve şu zamanda evine et sokamayan okadar insan ne yapsın? Bunları izliyorlar.. Yazık yaa.. adam kuzu çevirirken ordan bile ısırıyor bu nasıl bir program.. keşke o adamı değilde fakir bikaç kişiyi getirip oralarda yedirselerdi..
Tv’de “Turgay başyayla lezzet yolculuğu” adında bir program gördüm, sürekli et yiyor, kuzu çeviriyor, bu programın amacı nedir?
Bu durumla bugün karşılaşmadığınız aşikar, bunu hazırlığını yaptığınız da ortada. Ama söylemek istediğiniz duruma katılıyorum; insanların gelir durumları düşünülmeden yapılan şeyler bunlar. Ben aynı sağ duyuyu eğitimde forma giyilmesi taraftarı olarak da göstermeleri gerektiğini düşünüyorum insanların. Düşününsene; okula giden öğrencinin tek derdinin dersleri olması gerekirken arkadaşının ve onun giysileri o öğrencinin derdi olabilir mesela; hassas konular bunlar...
Tv'de ahlak mı var haber kanalları yalan yanlış haberle milleti kandırıyor diziler saçma sapan şeyleri anlatıyor magazin programları zaten komedi yapcak bişey yok insanlar kağıda tapıyor
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Tv’de “Turgay başyayla lezzet yolculuğu” adında bir program gördüm, sürekli et yiyor, kuzu çeviriyor, bu programın amacı nedir?
En İyi Cevaplar