AHaber izleyin Sabah ve YeniAkİt okuyun, arada Trt ve Tv8 izleyin, Insta'da Arda Turan'ı takip edin. Ve en önemlisi çocuk yapın, varsa düzgün yetiştirmeye çalışın. Çocuklarla ilgili neye el atsanız imkanlarınızın gün gün daha da azaldığını fark edin (proteinle ebsle büyüt, et al? alamadı, okula gönder iyi eğitim alsın? alamadı. Parka gönder oyun oynasın,? tazcizciler korkuttu oynayamadı , arkadaşının sünnet düğünü var ona gidelim eğlensin?, maganda kurşun korkusundan eğlenemedi, daha ne olsun ) %100 yüzde binbeşyüz garanti dahası yok.
Aaa Bugün günümüz mü kız? Hunileri sallayın elinizde Sayımızı bilek Bir yer ayarlayın da Çıldırak Deliler alanı desinler oraya Bir iz bırakak Güzel olur Fazladan 10 tane huni getirem Gelene dağıtam Aklıma yattı bak kız Yapak
Hahah böyle bir gün mü varmış ve o gün bugün müymüş :D Ne kaa güzel. Kutlu olsun.. :) En temiz delirme yolu bir şeyi çok istemek ve ona ulaşamamak için imkansızlıklar yaratmaktır.
Benimde bir elin parmaklarıni geçmez Diyorum bugün benim için çok önemli bir gün nasıl unutursun Tanışma yıldönümümüz mü diyo 😂😂😂 Dünya deliler günümü nasıl unutursun nasıl kutlamazsın dedim Ondan sonra ağır şiddet içerir 😂😂😂😂
En İyi Cevaplar