Kiskanmayin kadin hayatini yasiyo. Çekistirenler anca cekistirir yani. Nasil seyma subasi gibi olurum tsktik verin valla bende oyle hayat yasamak istiyorum eh bee yeter

Git zengini kap adami cocuk yap ilk geceden ve adanı 8 sene sonunda bosat boynuzu defalarca ye ama parasini yiyip tatil yap. Bundan daha kolaycne olabilir? Işin zor kısmi o zengini bulmak ha birde acun kiza kimlik cikarmadan 6 ay bekledi kabullenemedigi icin ama iş adami sonuçta kabullenmese skandal olur. Bu kısmi atlatirsan iş tamamdir.
Suanki halim ondan bin kat iyi.. hersey gezmek eglenmek icmek degil.. o benim tattigim duygulari hic tadamayacak 😅
Mesela
Gercek ask.. karsiliksiz sevgi. Cikarsiz sevgi.. para hersey demek degil.. paranin satin alamayacagi seyler var.. bir simidi ortadan ikiye bolustugum kisiyle aldigim hazzi ziyafetlere degismem..
Umarim bende oyle bir ask yasarim. Dostluk konusunda o kadar sanssizimki kac kere arkamdan bicakladilar haddi hesabi yok
Insallah diyelim o zaman.. kotu dusunme dunyaya pozitif olumlamalar yolla 😅 negatif olma
Sende bul acun gibi kurnaz zengin birini. Git şeyma gibi parası için evlen.
acun gibi zengin trilyoner gibi birisini bulman lazım
Cevap
10Cevap
acun gibi bir medya patronu koca bularak. bulabilcen mi televizyon kanali olan bir koca. bulursun umarim
Acun gibi biri olmadığı sürece şeyma subaşı olamazsın
Bir Acun kadar değilim ama bende Şeyma gibi bir kadın istiyorum 😂😂
Öyle mi istiyorsun bana bir ulaşsana
Sizlerin normal olmadığını sanıyordum. Artık eminim siz fıttırmışsınız. Ergen misinz ya
Acun Ilıcalı gibi birini bulman lazım maddi durumu iyi olan birini yani yoksa para varki hayatını yaşıyor
Tamam gel istersen ondan bir farkın olmaz ama şartlarım var
Umrumda bile değil valla şayma meyma
Evli erkekle zina yap çocuk peydahla
Önce güzel bir kadın olman lazım
şeyma subaşı sen olsn bir kere
Fizik iyiyse zengin birini bul
ol..
Olamazsın bacım
demekki muamelesi eyi
Ağlaaaaaaaaa
Guzel olman lazim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?