Dünyada en çok aciyi müslümanlar cekiyo ve diger devletler buna aldirmiyo yardim etmiyo. Mesala Arakan mesala Afrika. Sizce neden tüm aciyi müslümanlar cekiyo?
çünkü "müslüm-man"lar Tanrının kanunlarını birtek kitapta (kuran ki okunan demek olan okunması temennisiyle insanlara yayınlanmış) ve arap abecesi ile yazıldığını düşünüyorlar; halbuki Tanrını kullandığı tamgalar yani harfler sadece kalemle yazılmıyor ayetler öküz suresindekilerden ibaret değil. örneğin matematikte ki 0 sıfır bir ayettir 1 bir de bir ayettir bunların Tanrıdan olduğuna inanmıyoruz ki. Hem kardeş herbişey Allahın dilemesi değil mi demekki ulu Tanrımız Allah tembel müslüm-man ların biraz burnu sürtülsün istiyor. ne yazıkki biz bu döneme denk gelmişiz kanuni zamanında müslüm man olsan o zaman bu soruyu sararmıydın? sormazdın çünkü o zaman müslüm man olmak iyiydi fiyakalıydı. misal bazı görürsün müslüm man olmaktan utanıyor.. vs vs
yanlış yorumlamışım kanuni zmanı gibi ortaçağ karanlığı için adam yokluğunda adam olmuş bir sistem miş islam inanç adına da insanları hayvana dönüştürmek için besliyor. kültür ortamı olarak bozuk dejenere pis bir ortam o nedenle bugün geldiğim noktada islamın paketlenip rafa nostalji için kaldırılması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum. mevcut haliyle çok zararlı bir şey. yok edilmeli demiyorum nostaljik olarak saklanabilir.
ÇÜnkü en çok din taciri Müslünalarda var.. Çünkü ahmak buırakılan Müslümanları sömürmek için Yahudiye köpeklik yapan sakallı şeytan çok.. Çünkü Allah ile aldatan ve kandıran şerefsiz ve alçak din adamı görünüşünde hırsız Müslümanalarda çok.
O ülkeler de akıllı olsa da bu acıları çekmeseler. Afrika'ya din satıp hala mallarına konan Avrupa var. İsyan da edemiyorlar çünkü Avrupa eskisinden çok güçlü.
En İyi Cevaplar