Cevap yazanlari okudumda, bütün millet meyvaya takmis kafayi... waffle meyva ile alaksi yok. Waffle denilen kisim o gofretimsi yeri. Dondurma külahininda yapildigi hammadesi.
Waffle meyvalida yaparsin , meyvasizda. Vafil olarak okunup yazilmasinda fayda var. Varsin bu sekilde kalsin, illa buna Türkce bir ad bulmak zorunda degiliz yani. Nasil Gofrete (Fransızca: gaufrette) Gofret diyoruz. Bu da VAFIL olarak kalabilir
en çok eleştirdiğim kurum tdk dır. bunca zaman geçmiş oturmuş bu kelime. anca akıllarına gelmiş. bence bu irdelenmeli. hatta irdelenmesin direk fesih edilsin. bu eleştiriden sonra öneri olarak aklıma gelenleri yazayım. hamurlu tatlı. aslında çok güzel bir öneri değilde kafa yormak gerek. bence bu konuyu sosyal medyaya açabilirler hemde daha cici görünürler topluma.
Belli ki Kürtleri sevmiyorsun bunu git siyaset yerlerinde tartis, çünkü bende bir Kürdüm saygın olsun biraz insanlar a. Senin gibileri böyle ayrımcılık yaptığı için dünya böyle. Bize göre herkes kardeştir, ona göre yorumlarını başka yerde yap.
OrhanSaygılı çok güzel söylemiş. Kürdistan diye biyer yok olmayacak da arkadaşlar. Bu ayrımcılık içeren bir yazı da değil. Türkiye'de yaşayan herkes Türk'tür! Gerisi boş..
@şevvaldgn Ahahahah bağımsızlıkmış. Çok iyi güldüm gerçekten gece gece. Dlfkdsklfjs. Bak canım Burası Türkiye, burada yaşamak istiyorsan eğer önce insan olacaksın bu 1. Senin o bağımsızlık dediğin şey.. ha işte o hayal sadece, bu da 2. Yüzüne söylemekten korkuyormuşum, kimsin lan sen, mafya kızı falan mı? Gghgfdsh. Kürdistan hayali kuranlarla benim güzel ülkemin gencecik askerlerini öldüren kişiler aynı kişiler, önce bunu hatırlatayım, bu da 3. Biz zehir ediyormuşuz ülkeyi? Hadi ya?
Arkadaslar bu sözlerim Kürtleri kötüleyenlere, ikide bir saçma sapan şeyler yazıp durmayın eğer laf oraya gelecekse burdan bir laf koyarım taa orda ananiz ağlar, bu bayrak altında yaşadığımız sürece hepimiz kardesiz, şimdi Türk kurt ayrımcılığı yapmayın. Kapatın bu konuyu burasi siyaset yeri değil, hadi herkes işine. ..
Yok mafya kizi değilim de gel cizreye gostereyim sana kim oldugumu tabi g. tun yerse. Gulersin zaten. ülkü hayali kuranlarla benim kardeşlerimi öldürenler de ayni kisiler. ben gelip burada bos yapmiyorim. simdi hepiniz sktirin
@şevvaldgn En iyi kürt ölü kürttür diyen kişi ayıp etmiş doğrudur. Benim katıldığım bu değil, benim katıldığım Hayali Kürdistan Olanın Mezarı Kabristan Olurmuş yorumuydu. Eğer masumları öldüren bir örgütü savunmaya çalışıyorsan sen şu an, asıl insan olmayanın ta kendisi sensin.
Türk Dil Kurumu da mübarekler her sözcüğe bir Türkçe karşılık arıyorlar. bunu onların düşünmesi lazım bizlerin değil. yabancı kelime çok olunca böyle oluyor.
Selfie ye özçekim dedilerde noldu yine herkes selfie demeye devam etti bence boşa uğraşıyorlar istediklerini desinler biz yine waffle demeye devam edeceğiz :D
En İyi Cevaplar