Ben dindarım! Şeriatın herbir maddesine, saçlarım adedince başlarım olsa, hepsini feda ederim!
Lakin... Sizin, en basiti "cami cemaati" dediğimiz en sıradan Müslümanlar bile; - kendi hanesinde "şeriatı uygulamıyorsa" - bunlardan haberi bile yoksa, - sizin o fotoğrafta yazanlara "Şeriat bu" diyorsa, - toplumun %70'i şeriatı hayatlarına sokmadıkları mühletçe ben "HAYIR!" diyorum!
seriatı kim getirecek? batıyla iş yapıp ona buna kandırılanlar mı? seriat adalet demektir ve Şu an en adil ülkeler japonya ve iskandinav ülkeleridir allahın istedigi gibi onlar yasıyor adil paylasıyorlar
Şeriat, faşizmin herhangi bir alt türüdür. Faşizmi savunmak özgürlük değildir. Kaynağı akıl olmayan herhangi bir hukuk, kurallıymış gibi görünen, kurallılığı taklit eden bir sahte/pseudo yapıdır. Ne olduğu belirsiz bir bulamaçtır ve o bulamaçtan da siz neyi isterseniz onu çıkarsayabilirsiniz. Ego mastürbasyonu yapmayın isterim evet diyen beyni sadece külodun da gezen lümpenleri sizi.
Bir kadın nasıl eve diyebilir benim aklım almıyor. Kanunen bir adamın 4 eşinden biri olabilirsin ve buna evet diyorsun. Kanunen erkek bir bebeğin senden daha çok değerli olmasına evet diyorsun. Kanunen boşanma talep edemezsin. Kanunen hiç bir HAKKIN olmayacak. Hemcinsim diyor ki ben aptalım al sana özgürlüğümü vereyim gel beni kısıtla. Hakikaten hiç bir zaman anlayamayacağım.
Tamam erkekler evet diyorda kadınların evet demesi değişik geldi kız çocukların okula gitmesi yasak kadınların araba kullanması yasak vs vs kadınların zeka seviyesi gerçekten şaşırtıcı
Bu yaptığın algı yönetiminden başka bişey değil Görselde yazanların hepsi yalan Ve o bahsettiğin ülkelerde şeriat uygulanmıyor Şeriat demek İslam'a göre hareket etmek demektir Sen tecavüzcüler idam edilsin diyorsan zaten şeriat istiyorsun demektir
ŞER - iat olsun laisizm olsun malzeme aynı iken sonuç değişmez.. Yani tabelayı değiştirince, şirket adı değişince karlılık artmadığı gibi yönetim tarzı da değişse sonuç aynı olur.
Yahu nerden belli :) Realist ol biraz, 50 yıldır şeriat geldi-geliyor-gelecek deniyor. Ayrıca şu an Türkiye’de böyle bir konunun söylentisi yok. Biraz takip et gündemi..
Kardes bunlarin hepsini bu gizliler bilerek soruyorlar. milleti kiskirtman icin. bir gun ulkucu bir gun solcu sagci. sonra islamci. sonra ateist oluyorlar.. Istiyorlarki millet birbirine düssun. Turkiye karissin. cok var bunlardan. erkek gizlilerde var
En İyi Cevaplar