AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
254Cevap
Hala ama ile başlayan cümleler kuruyosunuz. Yaptığı karaktersizsizlik bunu hiç bişey değiştirmicek. Bu kadar hemen çözüm bulunması bile mutlu etti beni iyi olmuş aldıkları.
15 Temmuzun abartıldığını ya da farklı bir şey olduğunu savunabilir buna saygı duymak gerekir ancak bu yaptığı şey çok ahlaksızca olmuş. Haklılar.
Yani ilk başta muhalif bir cümle kurmuştur dedim ama fazla iyimser olmuşum. Bu kadar çapsız bu kadar zekadan uzak bir cümle kurulabilir ancak. Hiç bir tarafa fayda sağlamayacak mesnetsiz bir rezalet. Bu zihniyetin acilen yok olması gerek.
Bununla beraber o ayrı bu ayrı. Taç geri alınmamalı. Onun yaptırımı farklı olmalı.
Ne 15 Temmuz muş yaaa, ne abarttılar
Sanki bana işgal altında olan bir ülkeyi kurtardılar.
Her mevzuda bir 15 Temmuz ile ilgili bişeyler bulup insanların başarılarını engelliyorlar...
seni cıktıgın delige s. okarım yav. sak
@utopiaa hadi ordan git güzel kardeşim
@utopiaa zamanı gelince taptığınız adamlar ülkeyi bırakıp kaçınca görecem sizi aşağılık pislikler !!
Orspu çocukları işte darısı kalan itlerin başına onlar da böyle gebersin bok yoluna bende adet olup kutlarım hahahahah
@müyendizhatun92 küfür etmeye bile değmez bu pislikler
İnsanların başarısı? O kızın nerden geldiğini oraya nasıl girdiği veya hatta başarısıyla mı yoksa torpille mi girdiğini bile bilmiyorsun. Kalkmış burda da yorum yapıyorsun. Arkadaşım bir yaptığın yoruma bak birde yapmadan önce ki durumuna bak. Cahil der durursunuz ilk gördüğünüze inanır boş boş konuşursunuz
@Justsky sen çok mu biliyorsun o kızın nerden geldiğini o başarıyı nasıl elde ettiğini.
Ayrıca ortada bir başarı var mı var!!
Nasıl başardığının önemi var mı?
Ortada bir başarı olamaz emekle kazanılmadığı için de olamaz emekle kazanılmış dahi olsa , ahlakı düzgün olmayan insanın vücut ve yüz güzelliği beş para etmez
@Justsky Ülkeyi yönetenler de bile ahlak kalmadı, din sömürüsünden başka birşey yaptıkları yok! Onların ki başarı mı peki? Ya 15 Temmuz bir başarı mı?
Zamanında fetullahın dizinin dibinde riayet edip insanları halen kandırmaya devam edenler mi ahlaklı !!
Beyinsizler işte anca engellemeyi bilirler bırak havlasnlar muhattap olmaya gerek yok darısı bu itlerin başına hahahah bok yoluna gitsinler
@Zena999 teyze da engellemiş zoruna gitti heralde hahahah çok komik yaa
@müyendizhatun92 aynen haklısın böyleleriyle muhatap olmaya bile gerek yok, anlamıyolar ki kime ne anlatacaksın :D
Bazı televizyona çıkanlarda saygı ve beynin yeteri kadar gelişmediğinin kanıtıdır. Çünkü söylediği sözle büyük bir saygısızlık yapmış. Alanında olduğu iş ve diğer yarışmalara katılım hakkına da son verilmeli.
Yanlış diyenler bu Ülkeden defolup gitsin. Şerefsizler
Vatan uğruna ölen insanlarla laf edenlerin kafaları alınmalıdır. tacida o şekilde kalabilir.
Kendi fikrini sunmuş, edebiyattan bir haber cahil insanların yapacağı en fazla bu kadar olur. Verdikten sonra hediye geri alınmaz be sen bu kadına bu mutluluğu yaşatıp sonra elinden alıyorsun. İçine edikler!
regl kanıyla edebiyat. senin beynine sçayım
Menstrual dönem sağlıklı olduğumuzu gösterir. Beynin adına uymuyor yavrum senin, edebiyatta o kısımda değil az kafayı çalıştır
O bahsettiği şey utanılacak birşey değil at gözlüklü insanlar. Sağlığımızı gösteren birşey hani idrak edebilmeniz umuduyla söylüyorum
Ahlaksızca bir düşüncenin elbet bir cezası olmalıydı. İnşallah o kanda boğulursun.
Elbet herkesin görüşü kendine. Herkes aynı şeyi savunmayabilir. Tabiki gorus ayrılıkları olacak. Olacak ki bir adım dahi olsa ilerleyelim. Lakin bu terbiyesizlik boyutunda. Elbet doğru olmuş. ! Hep güzel olsan ne olur?
çolugun çocugun gündem olması artık bıktırdı.. bir aleyna tilki vakası yaşanmasın tekrar 16 yaşındaki ergenliğe adım atmış bir kız çocugu fazlasıyla gündem de kaldı zaten.. çocukları bırakın oyunlarını oynasınlar ergenliklerini yaşasınlar...
Aleyna Tilki ile bu kız bir tutulmamalı. Aleyna kendi dünyasında, "ben hep sevilen biriydim" dedi, kimseye zararı olmadan, hep saygı çevçevesinde.. Fakat bu kız vatan uğruna ölen şehitler tarafında iğrenç bir mizah ile dalga geçti.
Tacının alınması doğru mu diye tartisiyorsunuz ya. Önce. o tacı hak etti mi bu tartışılmalıdır bu kadını hiç begenmiyorum.
Allah aşkına sen nasıl bir rezilsin ya kaç kişi öldü. Yüzün güzel olsa ne olucak kalbin çirkin. Allah uzun ömür versin. Bu gibi insanların bu ülkede yaşamaya hakkı yok.
Elestireceksen bile bir uslubuna dikkat etmeli insan... cirkin olmus gercekten guzel diye adlandirilan bir insana yakismazdi bu sozler... haklilar
Güzel vücutlar boş beyinler. Aptalca salakça bir şey söylemiş. Önüne iki tane koyun versen güdemez ama güzellik yarışmasına girip 1. Seçilen zengin şımarık beyinsiz kızın teki işte. Hem tacını alacaksın hemde hakkında suç duyurusunda bulunucaksın böylelerinin
15 temmuz olaylarının birer senaryo olduğu kanaatindeyim.
Lakin, onca kişi hayatını kaybetti üstelik bir senaryo gereği.
Bunun üzerine böyle saçma sapan birşey yazmış ve hak etmiş bu arkadaş.
Alınması iyi olmuş. Aslında hiç taç almaması lazımdı. insanların dış görünüşüne baka baka ipsiz sapsız ne varsa başımıza çıkarıyorlar.
Konu şehitler olsun olmasın sen gözler önundesin cümlelerine dikkat etmelisin. Kimse senin adetini halka açmanı istemiyor. Ayip senin özelin çarşaf çarşaf yayınlamaya gerek var mı.
Alınması çok doğru olmuş. Vatana bir yararı olmayan böyle insanların bir de kendini bir halt zanneden egolarını şişirmeye hiç gerek yok. Zaten ülkemiz olan Türkiye nin değerlerine, şehitlerine alakasız olan gözü kulağı kalbi kapalı olan birinin Türkiye nin ülkrmizin güzeli mi olurmuş !!!
türkiyede isteyen istediğini söyleye biliyor ama kimsenin 15 temmuz davasında türkiyeyi germesine ve bu tür söylemler söylemesine gerek yok zaten söylediklerindede olanlar oluyor beğenmeyenler türkiyeyi terketsin
Tabiki de doğru ister inan ister inanma ama o kandirilan erlerin masum olduğuna ben inanıyorum ve o kandırılan halkın masum olduğuna inanıyorum siyasi olayı geçin orda insan canından oldu kesinlikle hümanist değilim çok şükür Türk milliyetçisiyim
Yarısarak Kazandıgı HAkettıgı Bır Ödülün Elınden Alınmasıı Dogru Degıl Baska Sekılde Cezalandırılabılırdı Mesela Medya Yasagı Getırılebılırdı En Buyuk Ceza O Olurdu Ödüle El Koymak Görgüzülükten Baska Bısey Degıl :)
daha farklı bir söylemde bulunmuş olsaydı mallığına verir, tacı almaya gerek yok derdim. ama tweet'i görünce "zaten kafası yok, tacı neresine takacak" diye düşünüyorum. hak etmiş.
Yani madem tacı geri alcaktınız yarışmaya niye katıldı, e tamam katıldı sonradan niye alıyosunuz. Ve bana sorulcak olursa bu iki olay birbirleriyle bağdaştırılmaması gerek.
Sebebi 15 temmuz değil. Sebebi "şehitlik" unvanına yapılan terbiyesizlik ve saygısızlık. Ne iğrenç bir nesil bu..
içi çöp bunun bir kere şehiti vatanı kadını küçümsemiş ülkemde böylesini istemiyorum pariste patlama olsun pray fot paris paylaşır kendi şehidiyle kadının rahmaremi olan regli kanını kıyaslar bu kadar değil insana dur derler
Allah belasını versin bu soysuz yahudi köpeğin ! İsminde hayır yok lan bok çuvalı adiii ayyyyyyyyyyyyy bu sirfintinin saçını başını yolasim varrr 😤😤😤😤😤
Yahudi nerden çıktı yahu
Regl olduğunu bunca erkek milletin içinde twit olarak paylasan bir kadından çoktan haketmiştir, elbet cezasını çekecek.
Asıl dikkatte alınması gereken mevzu da bu bence
Ya bu kızın hapse alınması gerekmiyor mu?
@Cardenas hangi kız?
Tweeti atan kızın
@Cardenas o kadarı fazla abartı olmazmı? Ama sende haklısın orada pis bir kan akıyor ve kız şehitlerimizi pis bir kana bağışlıyor resmen.
Ya daha bundan neler neler çıkar. RE ZA LET.
Bu kız türk falan değil... Lan sen bugün elini kolunu sallayıp gezebiiyorsan, o yarışmaya katılabiliyorsan
o regl kanıyla AŞAĞILADIĞIN şehitler sayesinde.
HAİN KÖPEKLER !
Boşversene cezasını elbet çeker
15 temmuza sebep olup sonra önledik diye sözüm ona destan yazdıklarını iddia eden uyanık siyasileri bizde eleştirdik.. ama bu kadarı ederpsizce, bence de tacın alınması doğru bir karar
Ulan regl olmandan BIZE NE? Böyle aptalca bit tweet atarsan tacinda alinir rezilde olursun. 15 temmuza zaten paylasimin saygisizca olmus. Onun yaninda Regl olmani eklemen senin beynine oksijen gitmediginin göstergesi olmus!!
Konu ne olursa olsun hiç kimse bu vatan bayrak devlet için şehit olanlar ile dalga geçemez haddini bildirirler. Bu şekilde bir cümle kuran hiç kimse ülkemizi hiçbir konuda temsil edemez !
Atatürke hakaret eden adilerden olsa alınmazdi 15 temmuzda bok yoluna gidenlerle dalga geçti diye alınır tabi pezzevenkler
Afedersin bok yolu derken? Sen o yolda dünyaya gelmişsin o belli de.
güzel kardeşim ve bok yolu dediğin? Burda kimse sana nerden geldiğini ve ne olduğunu sormadı farkındaysan. Kendine gel
Pezzevenki çevirmiş, yoksa yanlış anlama kalleşşe kardeş deme huyumuz yok
Hahahahah havlayin kopekler
Afkurma canım dilinden anlayan yok :)
sektir ordan varoş orrrospu tayyip soksun o kokmuş gotunuze
Adını öğrendiğim iyi oldu, sen orrospu olsanda ben pezzevenkliğini yapamayıcam hadi başka kapıya :) Devletle zorun varsa hadi yaşa bakalım başka ülkede. Bastırılmaktan sizin sesiniz anca buralarda çıkar , sizi sokaklara alalım kim neyi nerenize sokuyor o zaman görürsünüz.
Ayy tipe bak hahahahahha genlerinizde mi var bu ezik ya tip 😂😂😂😂
Tip? 😂 Komiksin oraya fotoğraf koymaya cesaret edemeyen bir ergen olarak bunu dediğine göre .
Gerek duymuyorum kendimi gösterme gibi bir çabam yok hahahah tipe bak bal kabağı resmen 😂😂😂😂
Seni gidi orul orul orrrroos. punun çocugu seni fahis. e fırlatması seni 4. Babanın amna koyam
Havla havla kuduz kopek
Özelden popon varsa yaz hadi koduğumun pici
Beyinsizlerle uğraşmıyorum hadi sektir git uza burdan tayibin poponu yala ya
Kemal anani s. iksin engel at hadi orrrrossss. puu çocuğu
Kılıçdaroğlu
Onu sizin gibi gtverenler yapar geberen itlere çok sevdindim darısı başınıza hahaahah
Adres ve numara ver hadi orrosp. unun sıçtığı
Hahahahahha hiç güleceğim yoktu eskiya mısın seen sen de mi bok yoluna gitmek istiyosn hahahahahahahahahahahahahahhahahahahaah
Döve döve gebertecek hale getireceğimiz 4. Kişi olacaksın
hahahahahaahahahhahahahahahahahhahahahaaahahahahhah götüm sen kim kopek yaa
Cahil cuhedayla ugrasamicm daha fazla hadi git anneni Tayyibe ver hahahahahah
popon varsa ver hadi hadi Atatürk lafı senin gibi oros. pu çocuğunun ağzında geziyorya daha ne diyim
Hadi sektir git laylaylom sıçtığı uğraşamicm ciddn by😂
Bana giren cikan yok ama tayyip sizi 16 secimdir iyi s. ikiyor belli kuyruk acınızdan
Adres ver oros. pu cocugu
Bildirim geliyor rahatsız oluyorm artk beyinsizlerle tartışmanın anlamı yok engelliyorum by
senin bok yolu diyen agzina sicarim seninle ayni meslegi paylastigim icin utaniyorum anan seni dogurmamis sicmis iyi bilirsin o yolu.
kokmus amin yiyorsa ismini ver sahin gibi gelip tepene bineyim orrrrossspu cocugu kevase
Atatürk'ün adini agzina alma yahudi dölü
aa yeni bir köpek 😂😂😂
Bir orosb. u çocuğu kokusu aldım
Haa bu kızdan geliyormus
İtler çoğalıyor gitgide hahaah
Sacmalamis, orasi net ama bu sebeple taci geri almak nedir.
Boyle igrenc konuşan biri guzel olsa ne yazar. Pislik
Alınmalı görsel olarak da harika değil bu kız aynı zamanda saygısızlık diz boyuymuş tacı haketmemiş sırf torpilli diye
Allah, ahlak güzelliği versin kızlar
Bunu millet kafasına soksun artık
Ne kadar salakça bir tweet... Şu miss turkey güzellerini secerken zekalarınıda ölçmek lazim.
bu twiti yapmak için ileri seviye salak olmak gerek
iyi yapmışlar türkiye güzelini böyle biri olmamalı
Farklı şeyler bunlar. Yani ortada kazanılmış hakedilmiş bir başarı var. bir suç işlediyse cezası başka olur. Bu kız piyangodan para kazansa onu da mı alacaklardı?
güzeliik yarışmasıda sadece güzellik değil karakter insani güzellikte dikkate alınırsa doğru bir kara kesinlikle
Allahsız şer*fsiz oğlu şere*siz pislik rezil! iyi olmuş bunları defediceksin ülkeden
Bunun gerçek kişi olmadığını düşünüyorum. Hiç kimse bu kadar aşağlık olamaz.
sonucu ne olursa olsun şehit veya ölen insanların arkasından zerre hakaret edilemez. 15 Temmuz şehitleri hakkında böyle yalan yanlış konuşması hakkında bırak tacının geri alınmasının hapis cezasına bile çarptırılmalı.
bu soru altında komple boş yorum var!!!
sizce o yazıyı kendi isteği ile mi yazdı?
hay aklınızla bin yaşayın emi..!
memleketin gündemini meşgul eden olaya bak sen :)
yok silah zoruyla yazdırdılar allahım ne kafalar var ya :D
En azından Canını vermiş insanlara ve onların geride kalan akrabalarına dostlarına acılara böyle saygısızlık yapamaz mide bulandırıcı bir yorum olmuş
temsil yeteneği olmayan birine o taç fazla doğrusu
Şehit kanı ile kendi vücüdundaki kötü şeyleri attığı kanı karşılaştırması iğrenç alınmasını haketmiş
Bence yanlis, soyle bu sadece "guzellik " yarismasi yazdigi sozler dogru mu? Hayir, elbette saygisizca ancak taci geri alinmasi alakasiz olmus, baska bir ceza falan alabilirdi.
Evet kesinlikle alınmasi doğru. Hem bu ülkeye hakaret edip hemde bu ülkeyi temsil edecek rezil!
Sonuna kadar hak etmiş. Pislik.
Daha çok kanar umarım. Rezil!
Şehit kanıyla regl kanı nasıl aynı cümlede kullanabildi anlamış değilim, ne içtise artık ergen
Anladikki ks de 173 it var. Alinmamaliydi demis. Kopek ler.
Yanlışı seçenlerin alayının hain oluşu ve bu beyni bozuklarla aynı ülkeyi hâlâ paylaşıyor olmak !!
Kesinlikle doğru bir davranış daha fazla yaptırım lar uygulanmalı milli değerlere saygısızlık yapan insanlara
ne olursa olsun dalga gecmemek lazım ki miss Turkey olmussun yakısmaz. siyasi görüşümüzü paylaşırız ama dalga geçmek yakışmaz.
Tarafsız olarak yorum yapılmalı bence. Şimdi bu kız çıkıp kendisine dünya barışı sorusu sorulduğunda verdiği cevap ne kadar samimi ve duyarlı olur?
Şimdi bişey dicem de FETÖ'cü falan diye içeri alırlar.
Adalet bakanı 2015de fetullah gülen hoca efendi dedi ozaman onu ve yandaşlarını makamından alalım? Where is the adalet?
15 temmuzun darbe olduğunu düşünmeye bilirsin saygımız var ama ölen insanlara en azından saygın olsaydı ki saygı yok bu da kişilik karakter meselesi
Ne olursa olsun 15 temmuz olmasada şehit olmuş insanlara böyle aşağılayıcı yazı akla fikre zarar. O kanı içirirler ona
başı bitten emı regl dan eksik olmasin ne diyeyim çirkef zaten hak etmedi bulduda, dalga gecer gibi tvit atmiş karaktersiz kadin. ısispi😁
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!