AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
254Cevap
Tacı alınsa ne olur alınmasa ne olur, yine faşiheliğe devam. Bir de şehitlerimize saygısızlık etmiş, o ayrı bir şerefsizliği.
Bencede dogru karar alinmali taci alay etmis sehitlerimizi pis akan reng kaniyla kiyas etmis terbiyesiz her kadin reg oluyor utanmaz az bile yapmislar
Bence daha ilk başta anasının a*ından ameliyatla alınması lazımmış...
Güzellik yarışmasından değil..
Zaten Torpilli girmiş Seslendirme sanatçısnn torunu, sırf ego buna benzer çok şeyle dalga geçmiş! bunu sınır dışı edip bırak tacı tacın üstüne otursun da biraz havasını alır belki!
15temmuzu kutlarsin ayri konu ama gunluk yasantilardanda vaz gecmemeli bu bana gore saygisizlik 15temmuz olmustur tamam ama hayat herseye ragmen devam ediyor
Güzel uygulama keşke kaldırma park edenlere yola balgam atanlara korna çalan minibüslere de uygulansa para cezası hem devletin kasasına para girer.
Hakketmiyordu çünkü güzel değil ama siyasî görüşünden dolayı alınması çok saçma. Çocukça birşeyler yazmış işte. Güzel yarışması mı siyaset yarışması mı? O zaman her aday AKP li olmalı öyle mi?
Canım benım akp alakalı deıl ısterse terorıst olsun yaptığı paylaşım ve ıktıdarda olan partının donemınde gercekleşen bı darbe bu ve partı olarakfa gerekenı yaptı bu surtuk tacı hak etmedı alınsın bu topraklar ıcın can ve kan dokenlere hakaret ettığı için akp vybaşka oartı olsada yapardı bunu olayı sıyasıolarak algılamaya gerek yok
@emrecan61 Chp ile ilgili bir paylaşımı olsaydı tacı alimirmiydi zannediyorsun?
Chp olsaydı almazdı cunku asker polıs olmuş umrunda deıller vatan ıcın bı bok yaptıkları yok sadece mualefet cumhurıyet ataturk başka bışe yaptıklRını goren duyan varsa solesın ama haklısn tacı almazlardıı
Bunun siyasi görüşle ne alakası var? Hakikaten bu tarz yorumları okudukça kendimi cevap yazmaktan alıkoyamıyorum. Bu tamamiyle yapılmış bir saygısızlıktır. Siyasi görüş bunun neresinde ya? Orada şehitlerden bahsedilmiş. Vatan için ölen şehitlerimizden. Düşmanın ölse bu lafı etmezsin ahlaksızlık edepsizliktir. Hala kalkmışsınız, "soyoso goross forklo oloboloor" diyosunuzzzzz. ÖFFFFFFFFF
@itsmiav chpye laf etse tacı alimirmiydi?
Chp Akp durumu var mı sizce burada ya? Şehitlerin arkasından iğrenç mizahla dalga geçilmiş olması var. İnsan düşmanı ölse böyle çirkin bir yorum yazamaz ! Yazdığı taktirde ruhunun ne kadar çirkin ahlaksız olduğunun belirtisidir bu.
@itsmiav ben yazdığı şeyi savunmuyorum onu hiç bir yapimcinin cagirmamasi ünlü oyuncu olamaması ona em büyük ceza olurdu zaten
Mesele beş para etmeyen taç değil zaten aradan kaç ay geçmiş öyle almışlar. Yaptığı büyük terbiyesizlik sen kendini ne sanıyorsun böyle hadsiz mide bulandırıcı bir tweet atabiliyorsun. Böyle bir zihniyet olamaz.
iyi olmuş ne olursa olsun orda ölen insanlar var pervasizca konuşmamasi gerekirdi
15 temmuz da hayatını kaybeden insanlara yapılan saygısızlığın cezasını elbette ki çekmeli.
Helal bee!!
Hem de çok doğru 🇹🇷NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!🇹🇷
Bu seneki miss turkey leri embesillerden seçmişler sanırım
Küstahça ve adice bir mesaj.. or. spuluğunu temsil etmiş.. başka bişey değil..
Reg'lini bir ülkenin istikbalini ile denk tutan bir kadin acaba.. daha ne kadar alcalabilir.
Sebebi 15 temmuzdan ziyade şehit veya değil ölümle dalga geçmesi görüşü ne olursa olsun insnaalr bu kadar alçaklaşmamalı ilave olarak cezalandırılmalı
Ne içi ne de dışı güzel.. Nasıl olurda Türkiye güzeli seçilmiş anlamış değilim..
Alinmasi ii olmus ama cok da fazla artniyet yok bnce
Boyle bir zihniyet haketmiyo bizi temsil etmeyi iyi yapmislar
türkiyeyi temsil ettiğini düşünüldüğünde alınması daha etik
Ayıp ya. Saygısızlık ahlaksızlık bunun adı. Demokrasiden özgürlükten bahseden olmuş bununla ne alakası var
Vatandaşlıktan çıkartılması gerek. Bu kız türk falan değil.
Avradını s*ktiğimin MOTORU.
Bende karsi gorus birisiyim ama ne olursa olsun orda olenler bok yolunada gitse insan sonucta dalga gecmeye kimsenin hakkı yok.
tabiki alınmalı, kendi ailesinden biri ölseydi bakalım o zaman da bunu yazabilecek miydi? hiç mi ölen insanlara saygısı yok! Bunun şakası yapılamaz
Güzellik yarışması ile siyaset olması ne kadar doğru bilemiyorum.. Söylediği şey yanlış mı elbette yanlış saygı duyulmalı şehitlere Tacın alınması yanlış mı onu bilmiyorum
Irenc cok mide bulandrci bir kzz..15 temmuz oyunoldgnu bildigim hlde cidden elestiri bile ayarnda yaplrr
böyle bir açıklama yapmışsa almaları doğru olmuş. Terbiyesizlik ve saygısızlıktan başka bir şey değildir dediği ahlaksız. Senin o pis regl kanınla şehitlerimizin kanı aynı mı hadsiz
Bu kişinin Türk olma ihtimali sıfır bence güzel olmaya gelince gençliğine güvenme yıllar alıp gidecek hesabı bu kişi benim gözümde normal bir kız kadar bile saygınlığı yok.
O tiviti atınca tipsizleşti mi kız?
O ifadenin neresi hakaret?
Tacı vermeden önce neden tivitler kontrol edilmedi?
Yaşasın reis diye tivit atarsam beni miss turkey güzeli seçerler mi?
Tiyatroydu oyundu falandi falandi bunlara hiç girmiyorum. Kandirilmis olsalar dahi o kadar insan için bu ifadeyi kullanan apaçık kahpedir
Afederseniz ama o tacı almak yerine onun regl olmuş kanlı aminaa sokmak daha doğru olurdu die düşünüyorum
Mal mı bu insan canım bu ne saçmalık böyle karaktersiz insan dedim pardon!
Tabii ki de alınmalı. Ülkeden atılsa yeridir vallaa
Tabiki dogru boyle saygisiz hain insanlar yasamasin bile!
baştan almasalarmış ya yarışmaya o kadar insan böyle bir rezaleti tacı verdikten sonra mı görmüş bu da ayrı bir saçmalık
Neden vatanını milletini seven insanlar bu tarz yarışmalarda birinci gelemiyor onu anlayamiyorum zaten
Yaav ne alaka simdi iyice sacmaladilar usenmeden o tvitimi bulmuslar ayrica 15 temmuza inanmak zorunda degil
inanmaya bilirdi lakin o kadarda iğrenç yorum yapmasına gerek yoktu
@Hayali666 tamamda bunla onun alakasi yok. Cok sacma su olayi abartiniz iyice
Senin düşüncen
Türkiyeyi bu mu temsil edecek bu mu yurt dışında bizi temsil edecek sizce?
Ben olsam ödül bile verirdim üzerine, günün gafı diye
Ortada ölen insanlar var bu insanlar kim olursa olsun bizim ulkemizin vatandasiydi bu yapilan saygisizliktir.
kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. ama böyle aptalca bir benzetmenin karşılığı isabetli olmuş.
Demokrat olmayanların ileri demokrasisinden başka ne beklenirdi? 😒😒
Tacı almak nedir ki? Hapise girmeli hatta bir hayır sever vatan evladı öldürse eline sağlık derim
darısı sizin gibi örümceklerin başına çok sevdindim geberen Tayyip yalakalarına 😂
@müyendizhatun92 darısı senin olacak evladının ya da olan var mı bilmiyorum ama inşallah acı ve vahşet bir şekilde ölüm haberini alırsın bir gün ;)
bu yüzden alınamazdı ama yazdığı şey doğru ve komik değil...
Bu tip ne ya ben gitsem dünya güzeli seçilirim herhalde
ödülün onla ne alakasi var. Kadin güzelmis, kazanmis. Yanlis olmus bence
Yanlış diyenlerin fikrini acayip merak ettim. Yanlış butondur belki de...
15 Temmuz darbe değil bir tiyatro.
Türkçü davranırsak böyle biri bizi temsil etmemeli. Ama düşünce özgrlüğü felansa alınmasın
Böyle bir ankete gerek dahi yok. Böyle bir sözü savunanların aklında süphe duyarım acikcasi
düşünce özgürlüğü
Nesi dusunce ozgurlugu bunun..
Atatürk'ün annesine babasına sövenlere devlet düşünce özgürlüğü dedi? Şehit ailesine hakaret eden akp liye kimse bir ses çıkarmadı ve düşünce özgürlüğü denildi. Bu da bir düşünce özgürlüğüdür. Şehit çocuğunun yanında bomba patlıyor kızın gözleri kör oluyor ve devlet kendi okuluna almadığı gibi destekte olmuyor. Yani şehide zaten saygı yok. Varmış gibi de gösterilmesin
Ne saçma ve iğrenç bir yorum, isabet olmuş aldıkları..
tepkilere bak mk hjklşi şaka gibi günler yaşıyoruz ama komik değil.
boşuna yaşıyor fazlalık bence bu dünyaya bu gereksiz şahsiyet
15 temmuzda ölenlerin kanına hakaret etmiş ben lider olsam benim için ölen insanların kanını korumak için ülkede onun gibi düşünen tek canlı bırakmazdımbedeli ne olursa olsun
Yani alınmamalıydı ama kendi kaşınmış birazda türk milleti duygusal bir millet sen niye insanların değerleriyle taş•şak geçiyorsun ki. Vurmuşlar gol olmuş
Hakaret etme amacı yok aslında ama iğrenç bir paylaşım olduğu kesin. Utanma kalamamış insanlarsa.
Bu soruyu bir erkek daha önce sorduğunda 10 kişi cevap vermişti.
Böyle vatan haini bir insanın bizi temsil etmesine gerek yok..
Şu surat a bırak tacı alınmasını içeriye almadıklarına şükretsin
Çok çirkin bir paylaşım ama bu yüzden alınması yanlış
Salak ya bu kız kendini ne sanıyo kariyerini zedeleyecek birsey yapmaması gerekiyor her daim ki kariyer de kalmamış gözden düştü tarz değil 😃👎
alınmalı kendiside klitorisinden dar agcına asılmalı DiyorumBenツ
Iyyy nekadarda cirkin Bir kiz sadece disi degil icide cirkin bunun fuuuu
ya oruspusu
O a mi na agac sokarim senin bekle sen
Gözde baddal gibi bir güzellik varken bu tipsizin güzel seçilmesi zaten saçmaydı
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!