İlk önce bir kabus gördüm. Rüyamda 3 harfli bir kadın ayağmızı yıkayalım dedi bana. Bende onunla biyere gitmek istemedim hayır dedim. Rüyamda sürekli dua ediyordum. Bismillahirrahmanirrahim demeye başladım. Bitane adamda bana Bismillahirrahmanirrahim diye diye üstüme gelmeye başladı suratı değişerek. Bende bismillah derken uyandım hatta gerçekte demişim uyandığmda kendi sesimi duydum korkarak uyandım. Sonra ayağımda bir yanma hissi vardı flashı yaktım baktım bildiğimiz jilet izi. Ve yanlarındada beyaz beyaz çizikler sanki tırmalanmış gibide duruyor. Bu olay yaklaşık 20 dk önce oldu. Sizce onlarla alakalımı yoksa ne?
Cevabın nedir?
+1 yılBen konuyu bilimsel olarak açıklayayım. Rüya anında beynin çoğu şeyi yapma gücü vardır. Örneğin daha önce gerçek hayatta yediğin kokusu ve tadı güzel bir yemeği rüyanda tekrar yediğini gördün diyelim. Uyku anında yanında o yemek olmasa bile, beynin o yemeğin kokusunu ve tadını hafızana kaydettiği için, rüyanda o yemeği yerken, yemek sanki uyku anında gerçekten yanındaymış gibi kokusunu ve tadını alabilirsin.
Aynı şekilde rüyanda ayaklarına birşey olacağına dair çok odaklanmışsın. Beyin dğşğnce gücüyle kendi kendine ayağında yara açmış.013 Yorumla- +1 yıl
Ben bunun beynimin yaptığına inanmıyorum. Beynim durup dururken dur ayağına tırmık attıriyim deyipye tırnak geçircek hali yok. Bildiğin yeni tırmalanmış şekilde buldum daha derinin beyaz çizilmişliği duruyordu. Kendini bir tırnakla bakalım. O iz bir süre sonra kaybolur. Ama uyandığmda bileğim yanıyordu jilet kesiği yanığı gibi. Ve izlerde duruyordu. Sabah ezanından 10 ya da 15 dk önce oldu ben bunu yazana kadarda 20 dk geçmiş oldu.
- +1 yıl
Anlamadın. Tırnak atarak kendini tırnakların demedim. Yani hiç tırnaklamadıpın halde, beynin rüyanın etkisinde kalmandansa dolayı, düşünce gücüyle o yarayı kendisi açtı dedim. Yemek örneğini de düşünce gücünü anlatmak için verdim. İlk yorumumuve demek istediğimi tam olarak anla, öyle konuşmaya devam edelim.
Yani bir insan kendini tırnaklamadığı halde, düşünce gücüyle vücudunda yara açabilir. - +1 yıl
Sen bu dediğini anlıyosan bence psikoloğa git. böyle saçmalıkmı olur.
- +1 yıl
Olur. İnanmıyorsan bilim adamlarına sor. Bu konuyla lgilenen ünlü bilim adamlarının yazılarını oku.
- +1 yıl
Dediğim yanlışsa sen açıkla o zaman nasıl olduğunu. Açıklayamıyorsan da dediğime yanlış demeyeceksin.
- +1 yıl
halüsinasyon olarak bişey görsem duysam koklasam neyse dediğin doğru olabilir. ama gözle görülen bir tırmık izi.. bunu beynim yapamaz.. beynim morlukta yapabilir ama tırnak izi nasıl yapsın?
- +1 yıl
Beynin bunu yapmaya gücü vardır. Vücudunda yara açabilirsin. Beynini kullanmayı bilen insanlar çoğu şeyi beyinleriyle yapabilirler. Fakst çoğu insan beynini tamamıyla kullanmayı bilmez, sadece %2-10 arasını kullanmayı bilir. Sen rüyanda kısa süreliğine de olsa beynini psişik yetenekler konusunda kullanmışsın :D
- +1 yıl
bu akşam daha fazla kullanimde senin de gırtlağını kessin ozaman :)
- +1 yıl
hiç işim yoktu. yattım bu bileğimi nasıl keserim nasıl çizerim diye düşündüm. beynim dediki dur kanka ben hallederim sen yorulma dedi. fışşşkk diye çizdi. cinli rüyayıda beynim gördü zaten.
- +1 yıl
Aynen, psişik yeteneklerin varsa bunu yapabilirsin :) Fakat yapma :D
- +1 yıl
gebertim senide gör ozaman beynimi. :)
- +1 yıl
İnternetten psişik yeteneği olan insanların yaşamlarını oku, bana hak vereceksin
- +1 yıl
Sistem bile beni eig seçiyorsa, pek de yanılmıyorum :D
En İyi Cevaplar
+1 yılKurana göre çarpan içine giren zarar veren acı cektiren musallat olan cinler yok.. kurandaki cin kelimesinin anlamı bilinmeyen demektir kurandaki cinler taifesi bilinmeyen insanlarla elektrik radyasyon gibi doğa olaylarıdır... çarpan cinler arap paganizmden islama uyduruk hadislerle sokulmadır.. senin ruyanda acında psikolojik herseyden ömce bir psikiyatriste git... korku insana psikoz gordurur zaten inanmayanlar ne cin görüyor ne seytan
14 Yorumla- +1 yıl
Bacağımda çizik var diyorum acıyor diyorum?
- +1 yıl
Uyurken kendin yapmışsındır
- +1 yıl
Ben niye durup dururken bileğimi tırnaklim? Hiç böyle huylarım yok tırnağımda o kadar derin yırtcak uzunlukta değil. Hatta hiç uzun değil
- +1 yıl
Uyurken ne yaptıgımızı bilemeyiz ayrıca uyurken bilinç altı göreve gecer genellikle korktugumuz seylrri çok istediğimiz seyleri ya da gunluk aklımıza takılan şeyleri daha sık goruruz çünkü uyurken bilinç düşünmeye devam eder freudun ruya analizi kitaplarını okumanı tavsiye ederim rüya bilinç altına giden kral yoludur der freud
- Para & Ekonomi konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten ilginç bir olay. Büyü olabilir bir hocaya gidip bozdurun derim. Birde bazı arkadaşlar fotoğraf istemiş https://hizliresim.com bu siteden fotoğraf atabilirsin linkini buraya yapıştırarak
02 Yorumla- +1 yıl
fotoğrafı attım bilmem açılıyomu bakın işte.
- +1 yıl
Ya link atamıyorum buraya çok uzun ya da çok kısa diyor. Kafası karışık. İnstagram : saryhilays. Merak eden yazsın atarım.
+1 yılbende rüyamda dayak yiyordum uyandigimda vurulan yerlerde morluk vardi 😑 ama onlarla alakali oldugunu sanmiyorum. fakat biryerlere carpma ihtimali de yok
02 Yorumla- +1 yıl
Kendinimi dövdün ozaman?
- +1 yıl
bilmiyorumki cözemedim ben uyudugu gibi uyanan biriyim hareket etmem uyurken o da sacma olur. iste anlamadim bende uzun zaman önce olmustu bu olay hala cözemedim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
24Cevap
Para & Ekonomi konusunda 4,2b cevap paylaştı. Freddy gelmiş rüyanda sana
fs5.directupload.net/images/170921/vklc3gho.jpg01 Yorumla- +1 yıl
başka açıklaması yok zaten
+1 yılRüyanın etkisinde olduğun için halüsilasyon görüyor olabirlirsin git bir yüzünü yıka ensene soğuk su sür sonra tekrar bak bir
02 Yorumla- +1 yıl
şu fotoğraf nerden atılıyor şu çizikleri sokucam biyerinize. hala halüsinasyon diyolar yaaaaa
- +1 yıl
Neyi sokucan la hadi ordan git banane mk mala bak
+1 yılTevhid ehli bir hocaya rukye yaptır sen en yakın zamanda
Furkanrukye ya da adil ramazanoğlu na git bakım yapalım derlerse sakın yaptırma02 Yorumla- +1 yıl
Ben Ordudayım nasıl gidiyimm
- +1 yıl
Ee mecbur gideceksin çok ciddi bir durum bu evli isen eşini değilsen erkek kardeşini ya da babanı yanına al git
+1 yılKorkulacak bişey yok sadece tesadüfler silsilesine denk gelmişsin. Bende çokça yaşadım böyle Şeyler
02 Yorumla- +1 yıl
Peki jilet kesiği gibi çizik var o nasıl oluştu. Bide uyanır uyanmaz yanma hissi duydum. Kendim yapsam sivri tırnaklarım olması gerekiyor tırnaklarım kısa. Etrafta kesici hiç birşey yok. Tesadüf olsa. Nasıl olcak o bile imknsız.
- +1 yıl
Yok be olmuştur bir şekilde bir yere sürtmüştür kafana takma
+1 yılKorkmanı gerektirecek bişey yok. Sen istersen, güçlü olursa sana hiç bir şekilde yanlaşamaz zarar veremezler.
06 Yorumla- +1 yıl
Korkmanı gerektirecek bişey yok. Sen istersen, güçlü olursan sana hiç bir şekilde yanaşamaz zarar veremezler.
- +1 yıl
Namazdan güçlü şeymi var. O halde bile geliyorlarsa bunların korkusu yok.
- +1 yıl
Onlar kadar korkak başka bir canlı yok.
- +1 yıl
Manevi açıdan sen zayıf düşmüşsün. Namazını ne kadar bilinçli ve huşu içinde kılıyorsun?
- +1 yıl
Allaha inanmayan bir varlık nasıl neyden korksun? Bunların müslümanları asla zarar vermez görünmez. Kafirlerin işi işte.
- +1 yıl
Kafirleride olsa Allahın adaletinin karşısında Allahın gücü ve kudretine karşı sen zırhlandığın sürece zarar veremezler sana.
Töbe kız sende bir şey var bak bir hocaya görün bir an önce ama rastgele hoca olmasın neler duyuyoruz
02 Yorumla- +1 yıl
Offf korkuyorum
bilemiyorum sen ayatel kğrsiyi yi oku yaranla ilgilen yat gene aşağı
04 Yorumla- +1 yıl
Namaza başlamıştım 2 gündür. Daha önce başladığında ayağmı burkup düşmüştüm kılmadım. 2 gün ışık açık yattım bişey olmadı. Dün ışıkları kapatmıştım. böyle bişey oldu yine yaaa..
- +1 yıl
Hayır tırnaklanmış gibi bikaç tane hafif çizik var ama 1 tanesi kesilmiş. Diğer yanındada beyazlaşmış. Tırnaklandığında olan iz gibi
Bayan erkek karışık musallatların var, evinin içindede, bir yerlerde muska olması gerekir
020 Yorumla- +1 yıl
babama birkere büyü yaptılar.. hemde amcam.. yine yapmış olabilirler ama nasıl bulucam varsa bile.. burda öyle işlerle uğraşan insanlar çok yaşlıydı öldüler..
- +1 yıl
Peki siz biliyormuş gibi sölüyorsunuz? Neden? Ve nasıl bukadar emin konuşabiliyorsunuz.. dalgaysa söleyin ciddi bir konu bu.
- +1 yıl
Nerden gördünüz peki benim büyülü bişey içtiğimi ne içmişim kim içirmiş?
- +1 yıl
Ama o geçti. Biz onun için okuttuk.
- +1 yıl
tamam çözdürdük işte 90 gün okunmuş su içti hocanın verdiği suyu denize döktü babam. hatta sağdan dök demiş babam şaşırmış soldan dökmüş. adam bunu görmüş. tekrar su yapmış sağdan dök diye.. o hocada çok yaşlı ve bunak.
- +1 yıl
nerede muska olduğunu bilirsen sana inancam :D
- +1 yıl
peki madem görebiliyorsun. ne gördüysen anlatırmısın ayrıntılı bir şekilde?
- +1 yıl
pardonda beyamca :D yok büyü var yok bir kız bir erkek musallatın var yok büyülü su içmişsin dersen. bende sorarım. benim ve benim hayatımı ilgilendiren bir konu sonçta ;)
- +1 yıl
inandırmak zorundasın yanii eğer bunları ortaya attıysan.
- +1 yıl
Bu işlerin ehli hocalar ve medyumlar var gidersin kendine bakım yaptırırsın, var mı yok mu anlarsın, gereğini ister yap istersen yapma. onlarada ince ince hesap sorarsın kim, nezaman nerede ne için falan filan aklına ne gelirse gözün hocayı göre göre sorarsın, sende ikna olursun veya olmazsın o senin sorunun, ben sana şikayetlerinin sebebini söyledim, iyi günler.
- +1 yıl
bunları herkes söler. büyü yapıldığını erkeğin büyü yaptğını kendim söledim sen bişi bilmedinki her neyseeee
+1 yılBuna benzer bir olayı bende yaşamıştım. Cinler gerçek onlara inan.
01 Yorumla- +1 yıl
Onlara inanıyorum fazlasıylada hissediyorum. Evimizin aşağısındaki dereye cinli dere diyorlar.
+1 yılEvet onlarla alakali. SErkan kiremit diye bir hoca var onunla konuş. Bul internetten.
02 Yorumla- +1 yıl
Yaaaa korkutmayın beniiiiiiiiii
- +1 yıl
Korkma onlar korkudan beslenir
+1 yılYaptığın iyi olmayan şeyler var mı ya da yattığın yerde bişeyler yediğin oluyormu
02 Yorumla- +1 yıl
hayır olmuyor. odam çatı katında zaten istesem bile odama yemek götürüp geri indirmeye üşeniyorum yapmam yani hiç.
- +1 yıl
bir ilişki başlangıcı olabilir güvenilir bir hocaya görünmeni tavsiye ederim
+1 yılUyumadan önce koruyucu dualar edebilirsin. Bu arada dikkatli olmalısın.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 812 cevap paylaştı. Bazen uykudayken bie yere vurmuş ya da çizdirmiş olabiliyorsun rüyada da onunla ilgili şeyler görüyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
çizdrsem 1 çizgi olur 4 tane değil. 1 tanesi beyaz tırnak izi çizilmemişti. 2 tanesi derin çizik acıyor. 1 taneside silik bir çizik var..
At madem fotoğrafını görelim bakalım nasıl kesikmiş
05 Yorumla- +1 yıl
Nasıl atılıyor fotoğrqf?
- +1 yıl
bende yeniyim
- +1 yıl
İsmim saryhilays.. ordan yazarsın
Kanka aynısı bana oldu ilk önce yanma hissettim bir baktım ayak bileğinde 5-6 adet kesikler var nasıl bi çözüm buldun ya da hâlâ varsa Instagram ardaaanz bana ulaşabilir msn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlarla alakalı, ayetel kürsi felak nas bol bol oku üfle kendine abdestsizde olmamaya gayret et
00 YorumlaUyur gezer olma durumun varmi?
02 Yorumla- +1 yıl
uyuyup gezsem kendimi uyandığmda başka yerde bulurdum. kabus görüyodum... üzerimi örtmüştüm uyandığmda ayak tarafım açıktı ben ayağmı içeri soktum örtü ayağma deyince farkettim acıdı..
Pencere aciktir ondan olmustur.
015 Yorumla- +1 yıl
Odamda pencere yok çatı katı
- +1 yıl
Senin bişey demeni bekleyen olmadı. Ben bu konuyla ilgili bilen kişilere sordum. Ayrıca bişey izlesem sadece rüya görürüm. Bacağımda tırmık iziyle uyanmam. Böyle bişey yaşayan var mı diye buraya sordum. Kapiş?
- +1 yıl
Şunu bilen birisi söyleyebilirmi artık. Sadece büyü var mı cin var mı bunu öğrenmek için ne yaptırmam lazım?
- +1 yıl
Ben namaza başladığım için kafir cinlerin bni korkutup vazgeçirmeye çalıştıklarını düşünüyorum.
- +1 yıl
@Blondegirl95 Eğer bu dediğine inanıyorsan bir psikoloğa git. Böyle saçmalık mı olur? Benim yaptığım bilimsel açıklamaya inanmıyorsun, gidip cinlere perilere ve kurt adamlara inanıyorsun :D Psikolojin bozuk olmalı
- +1 yıl
yaaa arkadaşım safmısınız? bileğimde çizik vardı diyorum hala var tırnak izi. neyin etkilenmesi bu. delirtmeyin insanı. şuraya bilen kişiler gelsin yaaa..
- +1 yıl
Geldim ya :D
- +1 yıl
@BalkanTürkü bu son gelişin bu akşam beynime sölicem seni gebertcek. :)
- +1 yıl
Hayıııııııııııır olamaaassssssszzzzzz yapmasana bunuuuuuuuu :D
- +1 yıl
bak kızlı erkekli musallatlarım varmış. yollarım bitane görürsün cigabayt..
+1 yılYakında içine cin de girer senin
08 Yorumla- +1 yıl
Bni sinir etmeyin kullanıcı adını aldım gelirse sana yönlendircem.
- +1 yıl
Ahahaha sen bu korkuyla ölmezsen yönlendir tabi
- +1 yıl
Zalimleeeerrr 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
- +1 yıl
Sen cinlerle ilgili bir soruda yanlış ifadeler de bulunmuşsun şimdi öğrendin mi cinler var mı yok mu
- +1 yıl
Hayır ben yanlış ifade kullanmadım hiçbir yerde.
- +1 yıl
Varlığını asla inkar etmedim. Varlar tabiki. Ama her namaz kılmaya başladığımda oluyor. Evimizin aşağısındaki dereye cinli dere diyolar. Malum ordudayım dereden bol bişey yok
- +1 yıl
Aman dikkat et yakında doktorlar sana şizofreni teşhisi koymasın
- +1 yıl
Yarayı nasıl açıklicaklar?
+1 yılooo kan donduran bir hikaye :O
04 Yorumla- +1 yıl
ne mal insansınız şurda bişey anlatıyoruz biri bilgilendirsin diye. sayemde ülkede ne kadar boş insan var burdan bakabilcekler..
- +1 yıl
Boyle bir trole kim inanır. hem trolcü hem atarlı şuna bak yahu
- +1 yıl
eğer yalansa umarım bu gece sende yaşarsın. inşallah bana gelen cin bu gece inandırır sana bay embesil
- +1 yıl
Umarım nerde o günler ama gelirken seni de getirsin mutlaka 😀😁😂
Öncelikle korkuya kapılma sakin olmaya çalış
04 Yorumla- +1 yıl
deniyorum
- +1 yıl
rüyayı şu an tam ayrıntısıyla anlatıyorum.. rüyamda evizimizin önünde komşular annemde var tabi evizimizin yanındaki masada oturuyoruz. o sırada hiç daha önce görmediğim bir kadın geldi. ben anladım ne hikmetse cin olduğunu. beni çağırdı ve ayağımızı yıkayalım dedi. ben hayır gitmicem dedim. ordaki herkes ısrar etti git nolcak yaşlı kadın diye. gitmedim. onun cin olduğunu biliyordum. bismillahirrahmanirrahim dedim başka biyere geçtim bianda ordada bir adam. benden daha güzel bismillahirrahmanırrahim dedi araplar gibi. ben o dedikten sonra bismillah demekte çok zorlandım. tıkandım resmen. zorladım kendimi demeye çalışırken uyandım.. bismillah diye sayıklama sesimide duydum uyandığım anda. ayak tarafımın örtüsü açıktı. ayağımı içeri çektim örtü ayağıma değdi yanmaya başladı bileğim. flashı açtım baktım tırmık izleri.. 10 dk sonra ezan okundu. sabah ezanı. olay ayrıntılı şekilde böyle.. ben kimse okumaz diye bukadar uzun anlatmadım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılcin carpmis seni kizim git uyu
01 Yorumla- +1 yıl
Sus beeee
+1 yılOlabilir ayet-el kürsüyi okuyup tekrar uyu
10 Yorumla
+1 yılFoto alalım lütfen
11 Yorumla- +1 yıl
nereden atılıyor
+1 yılYedik biz de
05 Yorumla- +1 yıl
Namaza başla bakalım. Sana neler yapıcaklar? Burda gelip sorarsın sonra. Benzer şeyleri yaşamış insanlar var. Sen inanma o inanmasın. Kim çare bulcak bunu yaşayanlara?
- +1 yıl
Namazla ne alakası var? Kılıyorum ben zaten hiç de birşey olmuyor.
- +1 yıl
annemde kılıyor onada bişey olmuyor. bana oldu diye kafadanmı atıyoruz? işim yoktu burda soru sorcam milletle uğraşcam salak salak. bişey öğrenmeye çalışıyorum burda.
- +1 yıl
Tamam foto at görelim
- +1 yıl
Saryhilays instagramdan yaz atiyim
Zarar vermişlr sana
01 Yorumla- +1 yıl
😓😓😓😓😓😓
Kiz sana gelmisler
02 Yorumla- +1 yıl
sorma yaaa oldu öyle bişeyler
Cinler yapmış
00 Yorumla
+1 yılÜç harfli
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Uyandığımda ayak bileğimde jilet kesiği ve yanma hissi vardı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler