resımlerden bellı yanı zararsız muslumanlarla cok iyi gecınıyorlar ben boyle bılmıyordum bunları Amerıkaya karşı fikirlerım degıstı olumlu yani
Amerikan askerleride çok merhametlılermiş niye kötü yansıtıyorsunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yahu medya sana boyle gosteriyor. nerden biliyorsun ordamiydin. git bir konus ordan kacan bir muslumanla neler yapiyorlardi onlar ben konustum ve insanlik olmus dedim
bütün saldırı bakanlıklarının propaganda bölümleri olur nazilerin yahudi çocuklarıyla da oynarken fotoğrafları var ama bunlara geri zekalılar inanır sadece :D
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
nazinın ne oldugunu dünya bılıyor ama amerıkanın kotu oldugunu bir muslumanlar soyluyor
sonunda yine kazanan amerıka oldu ama herzamnakı gibi enteresan olan sureklı bunların kazanması ve dunyada yıkılmayan ya da degısıme gırmeyen tek ulke olmaları
bende ırakta yaşamış birinin kendi ağzından dinledim abd aracı giderken yol vermezsen senin aracına çarpıyor jiple diye ve bizim arabamıza kurşun sıktılar keyfine diye söylemişti
Iste siz bu kadar alcaksiniz. Tayyipci olmayanı vatan haini din düşmanı ilan ediyorsunuz. Bide Çıkmış diyo ülkeyi terket. Ulkeyi terkedecek birisi varsa o da Yahudi t. ayyip tir..!
En İyi Cevaplar