Meral aksener Heil
Meral Akşener Nasyonal sosyalist isci partisini kuracak. Oy verirmisiniz?
Meral aksener Heil

Henüz kurulmayan bir partinin bu kadar fazla tutulmasının temel sebebi, Akp karşısında güçlü bir aday olacağı düşüncesi.
Bu da demek oluyor ki , bu düşünceyi barındıran insanlar kendi partilerinden umudunu yitirmiş vaziyette.
Henüz net bir şey söyleyemem ama , başarılı olacağını düşünüyorum fakat oy verir miyim vermez miyim, zaman gösterecek.
Aksener demokrat ve Cumhuriyetci bir kadin. Onu ülkuculerle kiyaslamayin. İlk once bir anne kendisi. Saygili olun Kemalist ve solcu biriyim. Musluman degilim. O kadin musluman biri.
Saygi duyuyorum kendisine. Umarim bir kadin bize liderlik eder. Ederse teyzem derim anneanne derim ona ve bagrima basarim elini öperim.
Eksileyin akpkkfeto 😊😂😂
dedim gibi üstad kulisler etkisini göstermiş. at yalanı s inananı. kim biraz kıpırdansa bu feto bu fasişt bu hain. peki bunu diyenler. Haa onlar aslında görevlerini yapıyorlar. Kimse onlara bişe diyemezde. buna inanan akıl kullanmayanlar peki onlara ne demeli. sonrada diyorlarki ortadoğu neden geri. e öllümün körü.
Hiç sevmiyorum bu kadını. Öyle bir şey yok, denge değiştireceği falan da yok. Kadına deli demiyorum ama çok samimiyetsiz ve itici.
Ayrıca topram olarak bütünlemek ne? Topraklar bölünmüş değil, insanlar bölünmüş, kutuplaşmış durumda.
Adolf hitler benzetmesi iyi olmamış nese oyumu meral hanıma vereceğim inşallah. Cinsiyetçi değilim ama kadınları bu tür makamlarda görmek istiyoruz. Eski Türkiyeyi özledik. Umarım başarılı olur yolları açık olsun 💐
Cevap
22Cevap
Dam üstün de saksagan vur beline kazmayi. Kendi yalanina kendin inanmaya baslamissin. Birde montaj yaparak senin gibi CAHILLerin cikacagini zannediyorsun. GERIZEKALI.
Gerizekalıının biri konu açmış herkes inanıp ciddi ciddi cevap yazmış şaka gibi site 😂
Zaten akıllı olsanız burda takılmazdınız neyse
Bu karı zaten partiyi kurdu adı Merkez Demokrat Parti
Ve %5 bile ALAMAYACAK :D
Bu sosyalizmmiş işçiymiş geçin bunları. Üniversite sizi çok bozuyor gençler... Hayal dünyasına dalmayın gerçekçi olun...
Recep belasi gitsin yeterki zaten oyum onundur yuru meralll 💪
Ah kardeşim birde inanabilsek artık kimseye güvenmiyorum orak çekice devam hiç değilse vicdanım rahat olur
soruya bakılırsa kulis çalışmaları sonuç veriyor anlaşılan.
Türkiye topraklarini büyütücek mi :/
Nasil yapacakmis :/
Kesinlikle destekliyorum. Adolf hitlerin dusuncelerini her zaman begenmisimdir.
Ovv irkci😂😂
bumu ırkçı 😂 ırkçı olmak TÜRKçülüğü desteklemektir fetoşu degil
@Federal9006 sanane?
Kiz isterse oyunu verir. Herkes hain size gore erdogancilar disinda
Bu Topraklarda Komünizm yeşerecek. Nasyonal Sosyalizmi gömeceğiz.
farkında olmasanda nasyonal sosyalistler komünistlerden dahada fazla artışta fakat çoğu yerde nazizm yasak olduğu için bunu belirtemiyorlar
Yoo öyle bir parti kurmuyor neden yalan söylüyorsun?
Bundan bişey olmaz...
Tayyibide damadı bitirir ancak...
Arkadaki yazıyı silsinler MHP bu kadınla anılamaz bahçeliyede bunada düşmanım
Bu ahmak piyasadan silinmeli
Vatanı satar bu bence
Istese bile satamaz iktidarda olanlar mümkün oldukca satti zaten ;)
nasyonal sosyalizm aşırı milliyetçiliktir ve nasyonal soysaylizmin kurucusu olan Adolf Hitler toprak satmak yerine toprak işgal etmiştir
dünayda hitler kadar psikopat var mı acaba
Var
çok fazla var fakat bir ülkeye nasyonal sosyalizm uygulanırsa tüm dünya o ülkeye savaş açar bu nedenle nazi bir devlet kurulmuyor
bu fetocumu turkıyeyı buyutcek :D?
Mesela ben oyumu vericem 😏
@purpleparadis herkezin kendi tercihi :) koyu ülkücü biriside fetocu değil asıl ülkücü o dedi ama bilmiyorum o kadarda şeyini izledim
Akp yı goturucek se Meral e oy veririm
Helal be Meral sür şu arapları ermenileri ülkeden.
Fetönun yandaşı kısa ve net
Fetöye ne istedinde vermedik diyenlerin asilsiz iddialari. Üstelik bunlari diyenler Fetöcü oldugu bilinen üst düzey kisilere parmak sürmüyor ;)
Hangi açıdan nasyonal sosyalist?
Hitlerle merali kıyaslıyorlar ya kdksksksk
Kadını bitirirler bence. ama oy veririm
meral akşener in fetö bağlantısı varmış
ben sosyalistim sadece nasyonel sosyalizmi desteklemiyorum. Evet şuanki parilerden umudumu kestim ama meral akşener de umut bağalayacak bir taraf göremiyorum. Adolf hitler iyi biriymiş gibi onuda örnek gösteriyorsun. Hem hitler kuklaydı alaman asıllı değildi ve siyonistlerin kuklasıydı. Meral akşenir in bir kukla olmasının ülkeye iyi geleceğini mi düşünüyorsun yoksa meral akşener in bir soykırım yaparak ülkeye iyi geleceğini düşünüyorsun? Ben şu an hiç bir siyasetçide umut bağlanacak bir taraf görmüyorum.
Rahibe Teresa: Bakın, ben asla dünyayı değiştirebileceğimi düşünmedim! Tanrı'nın sevgisini yansıtabilecek temiz bir su damlası olmaya çalıştım sadece. Sevgiyi yansıtabilecek bir temiz su damlası olmaya çalışırsak liderlere gerek kalmadan eşit bir şekilde yaşaaybiliriz sadece gereken şey sevgi...
Sieg heilllllll
Heil meral akşener!!!
verirrim
Kaynak verir misin?
Üçün birini alacak merak etmeyin
heil meral
Beceremez
Heil Meral
Traş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar