GTR 35 üretiliyor kaç yıldır onu biliyorumm fabrika çıkış 550 hp bir çok süper car ın içinden geçti o 3 üncü ve 4 üncü resimdekini dedim ben konsept diye bilmem anlatabildim mi
Heee heeeee tabitabi öyledir öyledir bir akıllı sensin zaten kesin öyledir 😂😂😂senin yaşın kadar benim arabayla uğraşmışlığım var burda yazan yaşa bakma yeğenim büyüde gel
Lan düdük ln oğlm gir baksana bana burda laf yetiştireceğine😃sen giderken bn geliyodum gece gündüz araştırma yapan kisi ile yatan kisi arasinda cok fark var halit vasat resmen rezil oluyon konustukca batiyon en iyisi sütünü içip uyumaya devam et uyumaya mahkumsun boş işlerle uğraşmışsın dogrudur😃😃
Heee heee sen araştırarak bir halt bilmiyorsun ben araştırma yapmadan biliyorum sen rahat ol lafa basmıyor demek ki ilk 6 ay anne sütü önemli diye boşuna demiyorlar bak annen malzemeden çalmış yazık sana la 😂😂😂 sende kola iç hadi koçum
Arastirma yapmayan cahildir bos islerle ugrasan odun gibi yasayan senn gibiler dir😃evlat belli ne kadar bilgili olduğun evlat😃sen sabahlara kadar sütünü iç bol bol uyu bu işler sna ağır gelir aklın ermez çömezlik iyi birsey degil bir galeride calismis birisi olarak soyluyom baska yerde boyle bos konusmalar yapma baya rezil olursun benden demesi adam akilli birseyler bil dgru sekilde paylas sna kim ne der😃hadi Allaha emanet evlat. buda sna tercube olsun.
Ben ne galericiler gördüm gül gül öldüm zaten alayı sahtekar üç kağıtçı hepsini biliyorum ben sen rahat ol yeğen büyü de gel galeride teker yıkadın naptın da la bana hadi ekmeğine koçum
Arastirma yapmayan cahildir bos islerle ugrasan odun gibi yasayan senn gibiler dir😃evlat belli ne kadar bilgili olduğun evlat😃sen sabahlara kadar sütünü iç bol bol uyu bu işler sna ağır gelir aklın ermez çömezlik iyi birsey degil bir galeride calismis birisi olarak soyluyom baska yerde boyle bos konusmalar yapma baya rezil olursun benden demesi adam akilli birseyler bil dgru sekilde paylas sna kim ne der😃hadi Allaha emanet evlat. buda sna tercube olsun.
Arastirma yapmayan cahildir bos islerle ugrasan odun gibi yasayan senn gibiler dir😃evlat belli ne kadar bilgili olduğun evlat😃sen sabahlara kadar sütünü iç bol bol uyu bu işler sna ağır gelir aklın ermez çömezlik iyi birsey degil bir galeride calismis birisi olarak soyluyom baska yerde boyle bos konusmalar yapma baya rezil olursun benden demesi adam akilli birseyler bil dgru sekilde paylas sna kim ne der😃hadi Allaha emanet evlat. buda sna tercube olsun. evlat kendini bos yaşatma biraz eğitim al cahil ölüp gitme öbur dunyaya yazk sna😃
Şağını solunun snn gibi bilgisiz cahiller kaybeder kendini anca bos kafanla avutur durursun bir bok bildigin yok ortaya atliyon rezil oldun evlat rezilll😃
Bir b*k bildiğin Yok atar üstüne atar uzun uzun yazmalar yediremedin tabi ki 😂😂😂😂konuşmaya devam et cahil kim belli😂😂😂annenin sözünden çıkamazsın la sen
Senin sülalen satılıksa hepsini alıyım benim sülalem satılık değil sen miyim ben satacam hiç bir şey yapamazsın anca boş yap o kadar zenginsin çekte atsana yiyorsa ama yemez koçum
En İyi Cevaplar