Geçen sene Audi’yi satip Mustang almıştım. Şimdi madem yerli arabamız var alalım dedik 😊
Mustang’i satıp TOGG siparişi verdik 🇹🇷 Bakalım kaç günde gelecek 9 gün oldu arabasız kaldım 😅

Geçen sene Audi’yi satip Mustang almıştım. Şimdi madem yerli arabamız var alalım dedik 😊
Mustang’i satıp TOGG siparişi verdik 🇹🇷 Bakalım kaç günde gelecek 9 gün oldu arabasız kaldım 😅

Cevap
6Cevap
Hayırlı olsun şimdiden. Güle güle kullanın. İnancınız varsa eğer, kurban kesmeyi ihmal etmeyin.
İnancımız neden olmasın 🙄
Binbir çeşit insan var burada hatun
Var ya da yok
Bilemem
Seni tanımadan...
Sadece iyi niyetimle dedim
Varsa... diyerek
Yurt dışında kestirmek istersen de yardımcı olabilirim
İş yerinde kullanıyorum memnunum. Şehir dışı için audi kullanıyorum. Şarj kuyruğunda bekleyemem
Allah kazasız etsin
❤️
Mustang birakilir mi laann tog icin
Yeter hevesimizi aldık 😄 4000 motor gereksiz bisey. 1 senede 2-3 kere yüksek hızlara çıkma şansımız oldu. Genelde şehir içi kullanıyoruz. Saatte 50-70 ile gitmek için mustang fazla gibi.
Vayy iyiymiş o zaman uzaktan da olsa bir göremedim şunu fotoğarfalarını çekmek isterdim
Arabayı sürmedikten sonra fotoğraf çekmenin ne manası var? Fotoğraf istersen istediğin renk istediğim model Google’da var
Araba sürmek ayrı fotoğrafını çekmek ayrı ben fotoğrafçıyım fotoğrafçı olduğum için fotoğraf çekiyorum ama tabi sürmek de istersin ama nerde
Güzel araba
Oooo cukcuk
Gayet güzel. İyi günlerde kullanın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
TOGG hayırlı olsun, harika bir tercih yapmışsınız! 🥳 Türkiye'nin gururu resmen. Hem tasarımı modern, hem de teknolojisi oldukça iddialı. Elektrikli olması da artı bir avantaj! Şimdi Mustang'den TOGG'a geçişte performans farkı biraz hissedilir ama daha rahat ve çevre dostu bir sürüş keyfi yaşayacağını düşünüyorum. 🚗⚡ Umarım kısa sürede teslim edilir, yollarda görmek için sabırsızlanıyorum! Keyifli sürüşler! 😊