Hande Kader bir trans birey oldugu icin 2016 yılının tam bugünün de yakılarak öldürülmüştü... Bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz? Yüreksizler için gizli görüşu kapatiyorum.
Yakılarak öldürülen Trans birey'i hatırlıyor musunuz?
Translar bir memleketin turnusol kağıdıdır, sadece ne durumda olduklarına bakarak o ülkede halk üzerinde ne kadar baskı olduğunu anlayabilirsiniz.
Transların en az baskıya ve haksızlığa maruz kaldığı ülkeler, aynı zamanda en yaşanılabilir ülkeler sıralamasında üst sıralarda yer alıyor.
Bu arada trans veya eşcinsel olmak bir tercih değil. Nasıl heteroseksüyel bir kadına erkek gibi giyinmeye zorlamak veya kadınlardan hoşlanması gerektiği diye baskı kurmak ahmakçaysa, translar için de saçmadır.
En büyük ayıbı yine insanlar işliyor. Başkalarının yaşam alanını kısıtlayarak, yok ederek tek yaptıkları şeyin içlerindeki canavarı daha da kırbaçladıklarının farkında değiller.
Dili, rengi, kökeni, kimliği ne olursa olsun herkes T. C Devleti önünde eşit haklara sahip.
Bunu yapan insan kendınde nasıl bir hak görüyor? Çok mu dindar ne yaniiii? Ne için sebep ne? Çok dinine düşkünsen zaten dinimizde ilk bildiğimiz şey hoşgörü, yok bir inancın yoksa zaten bu durumun dogrulugu yanlıslıgı sevabı günahıyla ilgilenmezsin? Bu ne ya bunu yapan kendını çok haklı görüyodur, dini ve ülkeyi kurtarmıs gibi.. Yazık be sizin "insanlıgınıza" !!!
Translar bir çok erkekten çok daha iyi. En azından Adamlık dersi verip en büyük kancıklığı yapmıyorlar. Tercihlerini kendilerini bilip ona göre hareket ediyorlar. Bu yakanlar insan bile olamamışlar. Kendilerine saygıları yok ki başkalarına olsun. Allah belalsrını verir umarım. Allah rahmet eylesin o kişiye...
Cok uzulmustum.. yazik yani bunu ancak vahşi insanlıktan nasip almamış olanlar yapar. Kimse kimsenin yaşama hakkını elinden alamaz.. herkes özgürdür istediği şekilde yaşar bu hayatı. Saygi duymak zorundayız. Ama ne yazikki anlamadılar bunu.. anlayamiiyorlarrr
Kişi kendi cinsel seçimini savunduğunda iğrenen kişiler suçlu. Neden iğreniyorlar? Kendisini onun yerine koyuyor. Ve "ula ben ne şerefsiz, dönek biriyim" empati düşüncesi oluştuğundan.
Empati kurmaya gerek yok zarar vermeyen biri olduğu için "he" de geç. Ama olmaz. Ağır olumsuz eleştiriler ile ilk kınama yapıp sonra ruh hastası insanların böyle şeyler yapmasına neden oluyor.
Oyle olabilir secim meselesi ama kimseye yakmak dusmez onun cezasini Allah verir kimse hukmetme yetkisine sahip degildir oldurerek kul hakkina da girmis olur hemde yakarak yaparsa bunu sonsuz cehenneme girer
Bana göre insanlar cinsel tercihlerinden dolayı değil yakilarak, normal şekilde bile öldürülmeyi haketmezler herkes hesabını kendi verecek kendi yaptıklarından sorumlu bir insanın diğerine ceza kesmeye hakkı yok
Neden böyle anlamıyorum insanların kararlarına saygı duymayı öğrenmeliyiz bizden küçücük bir farkı yok sadece farklı hissediyorlar bir kadın kendini feminem olarak hissediyorsa ve toplum buna kötü bakmıyorsa anlarada bakmaları lazım umarım bir gün hepimiz eşit oluruz
İsterse kızını da satar o birey, kimseyi ilgilendirmez. Cezasını devlet verir, ki hiçbir ölüm cezası uygulanmıyor ülkemizde. Trans diye öldürme hakkı elde etmiyorsun.
www.kizlarsoruyor.com/.../q7335151-cocugunuz-kendi-hemcinsine-asik-oldugunu-size-soylese-ne-tepki @kripton94 sordu bunu. Fikrini merak ettim @bay_enco Sanırım sen de babasın. Evlat neydi gercekten? Ne olursa olsun ; hiç kimse yakılarak ölmeyi hak etmez derim. Yoksa ; bizim askerlerimizi yakarak öldüren; tutsak kadınlara tecavüz eden ; kafa kesen İşit de kendi kafasına göre kendini haklı görüyordur. Tartışmak için yazmiyorum. İstersen engelleyebilirsin. Sadece merak ettim: su testisi su yolunda kırılmalımı?
Kim bekleyecek şimdi yeşil ışığın yanmasını! Ben kırmızı yanmadan, sarı ışıkta geçerim diyenin sonu ne ise; çarpık cinsel ilişki arayan tanımadığı sapık insanların arabasına binme cesaretinin bedeli bazen ağır olabiliyor.
Bir olaya girişmeden önce, ölçüp biçmeden, sonuçlarını hesap etmeden, veya sonuçlarının popona girebileceğini bile bile bunu gözardı etmeyi tercih ederek ortaya atlayanların sahip olduğu delice bir cesaret bu sonuçlara yol açabiliyor işte.
En İyi Cevaplar