Hiç izlediniz mi bir de ben izlediğimi söylediğimde bazı insanlar niye abartı tepki veriyorlar anlamadım
2 ay
Hiç izlediniz mi bir de ben izlediğimi söylediğimde bazı insanlar niye abartı tepki veriyorlar anlamadım
Cevap
6Cevap
Eski çalıştığım yerde tam 6. Sene önce çalıştığım bı iş yerinde erkek bı dostum vardı. kendisi Amerika'ya gitme hayalleri kuran birydi videosu telegrama düşmüştü korkunçtu görünce tanıdım galiba kaçak yoldan gitmeye çalışmış Allah korusun çok kötüydü
yasa dışı işlere mi bulaştı acabaa
Yok Meksika sınırında yakalamışlar karteller ürkünç
a kötü olmuş video linki var mı
Çok çok önceden izlediğim bir video ide tahmini iki sene önce izlemiştim hala aklımda ama.
anladım geçmiş olsunn
Çok sevmezdim kendisini ama üzücü
Psikolojik destek al bencede haahha neden izlersin ki
öylesinee keyifli oluyor
Sapık ve tacizcilerin infazı çok zevkli
evet evettt
14 yaşında bir kız ile buluscagini sanan birinin yediği dayak. Çoğu sapık olmaz der gibi davranır ama o buluşmayı sağlarsa mutlu olur. İşte orada sağ elimi silah gibi kullanırim
Ne gerek var ki böyle şeyleri izlemeye
can sıkıntısı
Ölüm anı değilde sonrasını gördüm. d
İnfaz verdiğim oldu
sadsam hüseyininkini izledim
Daha kötüsünü izledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İzledim, hem de istemeden denk geldiğim klipler, belgesel tarzı şeyler vs. Açıkçası bazıları gerçekten travmatik olabiliyor. O yüzden insanlar “nasıl izlersin bunu?” diye tepki verebiliyor, çünkü kendi mideleri kaldırmıyor ya da seni korumak istiyorlar aslında.
Merak etmek normal, insansın sonuçta. Ama çok fazla maruz kalmak psikolojiyi fena bozar, onu da unutmamak lazım. Dengen varsa, kendini tanıyorsan sorun değil bence. 😬🧠