Türklerin en büyük düşmanı hangi devlettir?
Ruslar
Çinliler
İranlılar
Suudiler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Suudiler.. Herifler taa Göktürk zamanın da bile bize nefret kin duyuyorlardı.. İnanmayan araştıra bilir gerçi neden inanmayacaksınız ki, elinizin altın da triliyonlarca bilginin olduğu bir evren var (internneti kast ediyorum)
Birileri cehaletleri, cehaletleri diye tutturmuş. Bunlar Türk olduklarının farkında değiller galiba. Deli kral hikayesine benziyor bu iş.
Kral: Halkım delirmiş
Halk: Kral delirmiş.
Türkler cahilse siz nereden çıktınız Türk bilginler? Kendi cehaletini ortaya koyan adam gibi adamlar.
Türklerin en büyük düşmanı; İngiltere ve ABD’dir. En tehlikeli düşmanı ise İngilteredir. Tarih boyunca.
Türkün en büyük düşmanı yine kendisidir.. Sebebi ise derin cehaletleri..
cehalet
Cevap
25Cevap
Arkadaşlar Türklerin en büyük düşmanı Ruslardır. Tarihi iyi bilen biriyim. Osmanlının en çok toprak verdiği ülke Rusya'dır. Ruslar kırımda Kafkasya da Türklere soykırım yaptılar. Azerbaycan'da Bakü de bir çok Türk öldürdüler. şu an ermenilere silah desteği yapıyorlar ayrıca Kazakistan ve diğer Türk devletlerinin kaynaklarını sömürüyorlar.
Her zaman Araplardır paşam. Kültürünü çökertmişlerdir
İran abi ya Çin ile ittifak yaptığımız oldu Rusya ile oldu Arabistan la oldu ama İran her karşı oldu Türk e Alp Er Tunga destanını okuyun biraz lütfen 🙏
Türklerin ebedi dostları veya düşmanları yoktur çıkarları vardır 😝
en çok savaşı slav halklarıyla yaptığımıza göre ruslar en az suudilerle yapmışızdır bu şıklara göre
ingilizler almanlar.. fransizlar ruslar.. amerikanlar pis serefsizler gavur dölleri
Dünyanın nüfusundan bütün Türkleri çıkar alayı düşman 😀
Türklerin en büyük düşmanı yine türklerdir.
Türkün türkten baska dostu yoktur
En fenası İngilizler diye düşünüyorum
Arap emperyalizmi 👍
Dinciler
USA ve İngiltere
Araplar.
İngilizler
mogollar neden yok
Moğollar da Türk de o yüzden
Saymalarına gerek yok. Dilleri Türk, (geçmişteki) dinleri Türk, demek ki Moğollar Türk.
Peki. Sana iyi saymalar
mogollar türk değil biz mogoluz kardeşim mogollar 5 kabileye bölünüyor bunlardan biri tatarlar yani türkler sonra orta asyaya geliyorlar
@MehmeTReis_200 sonuçta ırkdaşız
tabiki mogollar ve türkler aynı köken aynı soydandır
Araplar
hepsi bence.
Suudiler
araplar
İngilizler
kendileri
hepsi gecmiste kaldi
Çinliler
dördüde değil.
Kendileri.