Yani bende çok istiyorum senin gibi CIA ajanı olmak koşullar çok degil 3 tane alınma seklin var 1 birisi seni tavsiye edecek 2 kendin basvurucan 3 onlar seni istiyecek Ingilizceyi ana dilin gibi bilmen lazim Seni tavsiye etmek söyle Malesefki universiteyi turkiye de okuyacaksan tavsiye cok zor amerika okuyacaksan tavsiye icin 6 universite cıa ajanı olan hocalar var zekana ve notlarına bakarlar notlarin cok iyiyse seni egitime goturler orda egitim duzeyine bakarlar 1. Sinav bu 2. Sozel sinav 3. Dikkat sinavi tabi bunlarda elenebilme ihtimalin var eger hepsini gecersen 12 ay boyunca egitim alcan Kendin basvurursan yine bu sinavlara tabi tutulacan Seni kendileri isterse zaten durma bile derim Demekki senin bir ozelligini cok sevmislerdir Diyelim ki ajan da oldn Ikiye ayrilir bu Masada ve sahada diye Masadaki çok donanimlidir Sahadaki gorevlere gider Boylelikle ajanligi daha iyi gelisir Masadaki takip eder eger birsey yolunda gitmezse goreve sen gidersin sahada Ayrica masadakiler butun devletlerin sirlarini bilirler ondan kimseyle konusmasan daha iyi oluyor Maaslarida guzel yani ilk baslayan masada 54 bin dolar sahada baslayan 57 bin dolardan basliyor Birde amerika vatandasi olmanda sart Koken olarak turk dersek biraz mirin kirin edebilirler Yani sonucta turkiye ile amerika arasinda savas ciksa ilk direk seni oldururler Ama bildigim kadariyla cia suanda turkiyede buro kurmak icin turk ajan ariyo diye biliyorum Yas ne kadar olmali bende bilmiyorum Fbı gibi degildir buyuk ihtimal Cunku fbı 30 yasindan sonra alıyor
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Itiraf ediyorum ben de arastırdım Amerikan tarihini iyice bilmen lazım Amerikaya bagliliğını kanitlaman lazım dikkat yeteneğin falan iyi olmalı ileri görüslü olmalı ve hızlı düsunebilmelisin ve bence gizemli bir havan da olmalı ama dikkat cekmiycek sekilde
hayır almak istiyorlar artık almıyor derken? CIA daha hiç türk ajan almadı almak istiyor çünkü Türkiye'de de istihbaratının olmasını istiyor ondan türk ajan arıyor hatta
bunu ıkdıdara gelmeden abd 7 maddelık anlasma yapanlar soyleyınce guluyorum 1950 biri ABD yahudıler sıkıyor hala kemalıst derdinde sahı coca cola dokup ıspartada acıtıgınız fabrıka uretıme basladımı
@Hukukinsanı dogru 1968 6 filo İstanbul'da ıskele atınca genelevleri boyuyan sagcıların onları prostesto eden genclere saldıran mtt ogrencılerıne oy verenler bılmez biz bılırız
En İyi Cevaplar